Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

skysciui, bet kokiam g.gif As tai nepatarciau. cool.gif
Nusipirkit paprastus plastikinius indelius geriau, kurie yra skirti saldymui. Maciau IKI yra apie 1.50lt kainuoja
Papildyta:
belkaa, koks grazus lelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 09, 22:18)
tie indeliai ir yra skirti skysciui  mirksiukas.gif

na jei tas skystis, pvz. šlapimas- tikrai kitokia plastmasė bus gamyboje panaudota, ne sąlyčiui su maistu skirta.

Aš irgi eurovaistinėje radau maišelių, skirtų įdėti į buteliukus. Bet kaip suprantu, čia tam , kad neužteršti buteliuko, kai kelionėje neturi kur išplauti indų, į buteliuką įdedi maišelį ir įpili pienuko- gaunasi kaip vienkartinis buteliukas. Bet ar tie maišeliai tinka maisto šaldymui?
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2008 06 15, 14:34)
na jei tas skystis, pvz. šlapimas- tikrai kitokia plastmasė bus gamyboje panaudota, ne sąlyčiui su maistu skirta.

Aš irgi eurovaistinėje radau maišelių, skirtų įdėti į buteliukus. Bet kaip suprantu, čia tam , kad neužteršti buteliuko, kai kelionėje neturi kur išplauti indų, į buteliuką įdedi maišelį ir įpili pienuko- gaunasi kaip vienkartinis buteliukas. Bet ar tie maišeliai tinka maisto šaldymui?

kaip supratu tinka, gavau dovanu is airios avent rinkini spec buteliukas tokiems masiukams, maisiukai ir maisiuku spaustukai ant kuriu prideiti lipdukai datai uzrasyti. ziurejau eurovaistinej lygiai tokie patys masiukai
Atsakyti
QUOTE(Greenwich @ 2008 06 02, 13:27)
Sveikutes! As saldau Medela maiseliuose. Kaip raso instrukcijoje tai galima laikyti: saldytuve 3-5 dienas 4 laipsniu temperaturoj, saldymo kameroje kuri yra saldytuve (stalcius) 6 menesius mazdaug -16 laipsniu temperaturoj, atskirame saldyklije 12 menesiu mazdaug -18 laipsniu temperaturoj.
Sekmes!

Pasimečiau ką daryti su pienuku, kuris jau 6 mėn . stovi atskirame šaldiklyje, išpilti lauk ar galima į košes dėti. Pieno atliekamo dabar visai neturiu, bijau, kad teks mišinuku košę skaninti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2008 06 20, 23:06)
Pasimečiau ką daryti su pienuku, kuris jau 6 mėn . stovi atskirame šaldiklyje, išpilti lauk ar galima į košes dėti. Pieno atliekamo dabar visai neturiu, bijau, kad teks mišinuku košę skaninti. unsure.gif

bandyk atsildyti ir duok paragaut as savo piena tik menesi galiu laikyt, nes ilgiau kai laikiau tai atitrpnus kvapas ne koks, ir vaikas ji atpylinejo o siaio niekada neatpila
Atsakyti
As prisisaldziau savo pienelio ir kol kas jo neprireike. Jau dali teko ismesti nes paseno, o kita dar laikau bet net nzn ka su juo daryti. Pati maitinu (jau 9men), pienelio pakanka. Viena karta daviau paragauti to saldyto Mp- maziui nelabai patiko- labai nedaug jo isgere g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2008 06 20, 23:06)

As tai nieko nematau baisaus, jei kose ir su misineliu bus.. juk vaikas ne toks jau mazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 29, 20:49)
Aš žinau tik avent via indelius, bet jie labai brangūs, o man 10 vnt nereikia, turėčiau kokius tris keturis ir man per akis, bet vienetais parduotuvėse neprekiauja.

Turiu keletą indelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes patarkit nemoksai biggrin.gif
Bandau kartais nusitraukti pienuko, bet daugiau 60-80 ml niekad neiseina, net rytais... Nors jei vaika prideti tas kazka ten dar atranda biggrin.gif Jam jau 3 men. Tai manau ten ne tik 60-80 ml telpa... O indelis kazkoks pustustis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 07 30, 17:08)
Mamytes patarkit nemoksai  biggrin.gif
Bandau kartais nusitraukti pienuko, bet daugiau 60-80 ml niekad neiseina, net rytais... Nors jei vaika prideti tas kazka ten dar atranda biggrin.gif  Jam jau 3 men. Tai manau ten ne tik 60-80 ml telpa... O indelis kazkoks pustustis  schmoll.gif

Jei kosems balinti, tai uzteks. O jei gerimui, galima ant uzsaldyto virsaus uzpilti. Bet kai atsildai ta pienuka, jis baisiai neskanus schmoll.gif ir jo kvapas specifinis doh.gif As kosems visas savo atsargas jau sunaudojau. Koses skonis su tokiu pienu nelabai skanus. Jei virdavau kruopu ar aviziniu dribsniu kose, tai duodavau su tyrele ar uogom, kad ta specifini skoni panaikintu.
Atsakyti
Ne, as gerimui noriu... Kad galeciau kur ilgiau iseiti... Per viena karta tokio amziaus vaikas isgeria apie 140 ml. Pasisotina visada is vienos kruties. Tai kodel man iseina tik apie 70 ml nutraukti??? g.gif As nenoriu induku terliot po 70 ml biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 07 31, 13:17)
Ne, as gerimui noriu... Kad galeciau kur ilgiau iseiti... Per viena karta tokio amziaus vaikas isgeria apie 140 ml. Pasisotina visada is vienos kruties. Tai kodel man iseina tik apie 70 ml nutraukti???  g.gif  As nenoriu induku terliot po 70 ml biggrin.gif

Niekada nenusitrauksit tiek, kiek suvalgo vaikas per viena karta. Vaikui zindant pienas toliau gaminasi krūtyje ir vaikas privalgo. Kad sukaupti pilna talpa, as ant uzsaldyto pieno pildavau nutraukta ir siek tiek palaikyta saldytuve, kad atsaltu. Be to, Jus neblogai nusitraukiate g.gif Man tiek nusitraukti pieno nepavykdavo doh.gif
Atsakyti