Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

As naudoju Chicco, man jie super,kaina 16lt uz 30 lygtai vnt.Bandziau Nuko bet nepatiko. Dabar nebereikia , nes pieno gamyba susireguliavo. Bet atsargai isidedu kai iseinu is namu, kad nebutu avarijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2008 02 14, 16:59)
Na man nepadėdavo tie įklotai, atsibusdavau visa šlapia, tai toks buvo mano atradimas  doh.gif  blush2.gif

QUOTE(Gutia @ 2008 03 16, 20:23)
As naudoju Chicco, man jie super,kaina 16lt uz 30 lygtai vnt.Bandziau Nuko bet nepatiko. Dabar nebereikia , nes pieno gamyba susireguliavo. Bet atsargai isidedu kai iseinu is namu, kad nebutu avarijos biggrin.gif

man atrodo jūs paniojat, apie ką ši tema. Jūs kalbat apie įklotus, o ši tema apie pieno surinkėjus, kurie yra plastikiniai ir yra skirti ne tam, kad rūbai nesušlaptų (na, ir tam tuo pačiu), bet surinkti ištekantį pieną.
Atsakyti
kai as noriu kur nors iseiti, tai pieno nusitraukiu, o kai reikia ilgam kur isvaziuoti, tai saldytuve visada stovi uzsaldytas pienas, kuri tuomet ir valgo mano lelyte. tikiuosi kol nesueis 6 men, apseisim ir be misinuku, nebent man dings pienas unsure.gif
Atsakyti
buvau uzsaldziusi,bet tik karta..man kazkaip neprigijo toks reikalas schmoll.gif ,siaip i saldytuva idedavau ir tiek..nebudavau niekur ilgai g.gif O masciau,jau kiek turesiu,tai neprailginsiu maitinimo tongue.gif
Atsakyti
na, man irgi prisikaupe jau kokie 2 l:) Mazoji taip gerai miega dienom ir naktim, kad kartais tenka nutraukt medine kruti, kurios neisvalgo...taip ir prikaupem pilna saldytuva ir neisnaudojom kazkaip...as irgi nebunu niekur ilgai-sirdis neleidzia ir nera aplinkybiu tokiu, kad reikia isvykt toli:)
Atsakyti
kai maitinu is kito papulio lasa pienas tai as ji uzsisaldau ir kai pradesim valgyti koses pilsiu si piena, nes taip dariau su dukryte ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
As irgi turiu prisaldzius jau kokius 2 litrus.Tikiuosiu kad nereikes ispilti po to cool.gif
Siaip labai patenkinta esu tais atsargais, galvoju pravers..
Atsakyti
QUOTE(EJZ @ 2008 03 10, 10:12)
Juk yra Eurovaistineje pirkti Playtex maiseliai 50 vnt 20 lt.
smile.gif

maciau tuos maiselius, bet aprasyme rasyta, kad juos reikia deti Platex premium buteliukus, o tai i kitokius netinka, pvz avent? reikia nusipirkti butent sitos firmos?
Atsakyti
O as jau ispyliau po 4 men. laikymo, nes neprireike verysad.gif Turiu dar saldiklyje atsargu. Gal dar panaudosiu ...
Atsakyti
dukrelei kaupiau ir labai sekmingai pyliau i koses nuo 6 men thumbup.gif
dabar kaupiu suneliui tik siuo momentu nekaupiu nes geriu anti ijotikus del supuliavusio danties doh.gif
Atsakyti
Toks kvailas klausimas... Nemaitinu jau seniai, bet turiu saldyto pienelio du buteliukus.. Tai dabar juos atsildyti ir ispilt?
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 05 14, 16:45)
Toks kvailas klausimas... Nemaitinu jau seniai, bet turiu saldyto pienelio du buteliukus.. Tai dabar juos atsildyti ir ispilt?

Kodel ispilt? Jei nepraejo 4 men. nuo uzsaldymo dienos galite maziukui duoti isgerti arba kose uzbalinti.
Atsakyti