Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

marginos,dar noreciau patarti,kas saldo pienuka kosems,tai nesaldykit pilno indelio.Kosyte daroma maksimum 2 dienoms(bent jau as taip darau),tai to pilno indelio yra perdaug.Kolkas sociai uztenka ir 50 ml kosei praskiesti mirksiukas.gif o likusi tenka ispilti.
Kvapas ir skonis pienuko tikrai kitoks,bet mano zuikutis kosytes balintas mano pienuku visai skaniai valgo biggrin.gif
Atsakyti
O ar galima atsaldyta piena maisyti su ka tik nutrauktu pienu? Kai tenka kur nors iseiti, as nespeju nusitraukti uztektinai pieno. Tai sumasciau maisyti ax.gif
Atsakyti
Tiesa ne su ka tik nutrauktu siltu pienu sumaisyti, bet palaikytu saldytuve, t.y. jau atsalusiu
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 03 04, 21:24)
Tiesa ne su ka tik nutrauktu siltu pienu sumaisyti, bet palaikytu saldytuve, t.y. jau atsalusiu

Tai tu nori ta piena uzsaldyti ar maitinimui nori palikti g.gif Galima ir tuo ir tuo variantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Spyglė*: 05 kovo 2008 - 22:21
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 03 06, 00:20)
Tai tu nori ta piena uzsaldyti ar maitinimui nori palikti  g.gif  Galima ir tuo ir tuo variantu  mirksiukas.gif

Neaiskiai parasiau. Maisyti uzsaldyta (atitirpinta) piena su saltu tos dienos nutrauktu pienu ir duoti vaikui gerti. Aisku, jei gers ax.gif Matai, mano dukryte jau beveik 6 men. Tai, manau, jai neuzteks 60-80 ml pieno, nes per diena po maitinimu as ne ka daugiau ir pritraukiu. Taigi, sugalvojau taip padidinti pieno kieki. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 01 09, 12:49)
Mergynos,parasykite ar jus randate pirkime saldymo maiseliu pienukui.
Radau Medeilos firmos,bet brangoki uz 20 vnt mokejau 43 lt,gal yra pigesniu kokiu?Gal zinote kur galima rasti lauksiu atsakymu.

Aciu

maciau skelbima www.skwlbiu.lt pirkti maiseliu mamos pieno saldymui. ten 20 maiseliu atrodo 19 litu kainuoja.
paieskokite skelbimuose. eikite i buitis, tada auginantiems vaikus ir maistas.
as siaip asmeniskai tai avent indelius naudoju, nes jie yra daugkartiniai, o maiseliai vienkartiniai. taigi maiselis kainuoja lita, o indelis du su puse lito, bet ji naudosite kur kas ilgiau g.gif na nebent tie maiseliai irgi daugkartiniai, as ju nesu maciusi ir nezinau, kaip jie atrodo.
Atsakyti
Juk yra Eurovaistineje pirkti Playtex maiseliai 50 vnt 20 lt.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 03 05, 22:46)
Neaiskiai parasiau. Maisyti uzsaldyta (atitirpinta) piena su saltu tos dienos nutrauktu pienu ir duoti vaikui gerti. Aisku, jei gers  ax.gif  Matai, mano dukryte jau beveik 6 men. Tai, manau, jai neuzteks 60-80 ml pieno, nes per diena po maitinimu as ne ka daugiau ir pritraukiu. Taigi, sugalvojau taip padidinti pieno kieki.  tongue.gif

Manau,kad galima sumaisius duoti gerti mirksiukas.gif O gal tu dazniau dek kudiki prie kruties,kad jis kuo daugiau zystu ir taip padidinsi pienuko kieki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 03 11, 00:02)
Manau,kad galima sumaisius duoti gerti  mirksiukas.gif  O gal tu dazniau dek kudiki prie kruties,kad jis kuo daugiau zystu ir taip padidinsi pienuko kieki  mirksiukas.gif

Pakankamai daznai ji man zinda. Jau nuo to valgymo drucke pasidare. Kai sveremes 5 men. ir savaites, svere 9580 g. Gydytoja sako, kaip 9-10 men. kudikis blush2.gif Kosiu neleido valgyti iki 6 men.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 03 10, 23:14)
Pakankamai daznai ji man zinda. Jau nuo to valgymo drucke pasidare. Kai sveremes 5 men. ir savaites, svere 9580 g. Gydytoja sako, kaip 9-10 men. kudikis  blush2.gif  Kosiu neleido valgyti iki 6 men.

blink.gif tai tikra drucke mirksiukas.gif Tik nesuprantu tada kam tau dar duoti is buteliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 03 11, 23:35)
blink.gif  tai tikra drucke  mirksiukas.gif  Tik nesuprantu tada kam tau dar duoti is buteliuko  g.gif

Nu jei noriu kur nors iseiti su reikalu ir vaika kam nors palieku. Tai buna labai retai.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 03 11, 22:35)
Nu jei noriu kur nors iseiti su reikalu ir vaika kam nors palieku. Tai buna labai retai.

aisku 4u.gif
Atsakyti