Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

Turiu klausimuka apie pientrauki Avent ISIS. Man traukian piena, po keliu siurbtelejimu issoka voztuviukas... nieko nesuprantu, gal kazka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2007 12 28, 10:00)
Ar kiekvieną kartą prieš naudojimą reikia virinti pientraukį, ar užtenka praplauti karštu vandeniu? g.gif

As pakol kas (mano merginai penki menesiai) kas karta isplaunu detales karstu vandeniu su muilu, o paskui kisu i mikrobangine sterilizuoti. Paprasciausiai sudedu i stiklini puoda and dugno ipilu vandens ir paleidziu 5 minutem. Gal kai mergyte prades aktyviai sliauzioti imsiu sterilizuoti reciau arba ir visai nustosiu. Kazkaip nesiderina naudoti sterilius indus, kai kudikis tuo metu tikraja to zodzio prasme laizo grindis.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 12 28, 18:24)
Turiu klausimuka apie pientrauki Avent ISIS. Man traukian piena, po keliu siurbtelejimu issoka voztuviukas... nieko nesuprantu, gal kazka ne taip darau?

Sveika

Man irgi taip buvo. 4u.gif

Vožtuvas iššoka nes:
blogai istatytas.
iplyšęs
arba neleidi nutekėti pieniukui i buteliuką p traukimo. (tai ira neleidi oro po ištraukimo), susidaro didelis vakumas kuris ištraukia vožtuvą.
Po šešių pompikės paspaudimų sulaikyk pompikę kad pieniukas pats bėgtų iš krūties, ir palaipsniui atleidinėk pompikę kai pieniukas nebebėgs iš krūties įleisk oro į pientraukį visas pienukas nubėgs į buteliuką ir bėl pradėk tą patį procesiuką.
Taip bus dug greičiau, neskausminga ir vožtuvas neiššoks.

Sėkmės thumbup.gif

Atsakyti
o as kiek klausiau vaistinese, jie tokiu dalyku neturi kaip pieno surinkejai. ar cia kur kitur reikia ju jieskoti?
Atsakyti
As pati kai ieskojau sau, tikrai maciau Vilniaus Akropoly vaiku prekiu parduotuvej berods Cipolino (pati didziausia vaiku prekiu parduotuve ant kampo prie isejimo, netoli Delano berods rolleyes.gif ), tai paklausiau pardavejos ir man parode parduotuves gilumoj palei siena ten visas kalnas visokiu tokiu priemoniu ala higieniniu, buvo tarp kitos Chicco produkcijos.

Sekmes ieskant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2008 01 06, 17:44)
o as kiek klausiau vaistinese, jie tokiu dalyku neturi kaip pieno surinkejai. ar cia kur kitur reikia ju jieskoti?

As vaistineje uzsisakiau AVENT firmos surinkeja ir man parveze. Manau, galetum uzsisakyti bet kurioje vaistineje, prekiaujancioje AVENT produkcija. Bent mums per nesciuju pamokeles apie maitinima atstove is AVENT firmos taip sake. Pirkau rugpjucio menesi ir kainavo 46.97 Lt. Labai dziaugiuosi, nes man maitinant is vienos kruties, issiskiria pienas is kitos. Dar siek tiek nusitraukiu ir uzsisaldau atsargoms ateiciai bigsmile.gif Be to, pieno surinkejai su ventiliuojamom skylutem tinka pradzioje, kai vaikas nugriauzia spenelius. Dar pasitepi tepaliuku nugriauztiems speneliams ir problema isspresta thumbup.gif Kai maitinau pries 10 metu, tokiu dalyku nebuvo. O kiek turejau problemu su nugriauztais speneliais verysad.gif
Atsakyti
NU MAN TAI IR NIEKAS NEATSAKE AR GALIMA ATSALDYT MP SILDYTUVE....
KAZKAIP 6 VAL LAUKTI KOL ATSALS blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 01 07, 20:48)
NU MAN TAI IR NIEKAS NEATSAKE AR GALIMA ATSALDYT MP SILDYTUVE....
KAZKAIP 6 VAL LAUKTI KOL ATSALS blush2.gif  schmoll.gif

Jei galima atitirpinti po tekančia šilto vandens srovele,tai manau,kad galima ir šildytuve g.gif
Atsakyti
Mergynos,parasykite ar jus randate pirkime saldymo maiseliu pienukui.
Radau Medeilos firmos,bet brangoki uz 20 vnt mokejau 43 lt,gal yra pigesniu kokiu?Gal zinote kur galima rasti lauksiu atsakymu.

Aciu
Atsakyti
ir kaip jums to susaldytio pienuko skonis ir kvapas? pati turiu prisisaldziusi...sakiau koses balinsiu bet turbut teks viska ismesti nes tas saldykas pienas kitoks ir kvapas ir skonis kazkoks schmoll.gif o ir mazoji kosiu su tuo pienu kazkaip nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 01 09, 12:59)
ir kaip jums to susaldytio pienuko skonis ir kvapas? pati turiu prisisaldziusi...sakiau koses balinsiu bet turbut teks viska ismesti nes tas saldykas pienas kitoks ir kvapas ir skonis kazkoks  schmoll.gif o ir mazoji kosiu su tuo pienu kazkaip nevalgo  schmoll.gif

o kaip saldet? mes tai i indelius ir dar i maiseli idejom,kad kuo maziau kvapu prisitrauktu... Musu pupsis valgo net ausys linksta, nors man kvapas irgi nepatika schmoll.gif
Atsakyti
nu as buvau isemus 2 ir 3 savaiciu piena ir nieko, normalus kvapas, vaikas puikiausiai valge, nezinau, gal po 3 men kvapas pasikeis
Atsakyti