Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(Antalija @ 2007 12 22, 12:18)
Nors teoriskai turetu padaugeti pienuko, jei nusitraukineji, bet as kai pradejau nusitraukineti - pienuko sumazejo sad.gif nors dar tik 4 dienos kai as pradejau nusitraukineti... gal dar krutine nesuprato, kad turi gaminti daugiau pienuko???  ar nesusiduret su tokia problema???

istikruju, nusitraukinejant pieno labai padaugeja, as net daznai jauciu kad krutine jau pilna, o vaikas valgyt dar nenori, tai tenka nusitraukt po truputi
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2007 12 22, 12:18)
Nors teoriskai turetu padaugeti pienuko, jei nusitraukineji, bet as kai pradejau nusitraukineti - pienuko sumazejo sad.gif nors dar tik 4 dienos kai as pradejau nusitraukineti... gal dar krutine nesuprato, kad turi gaminti daugiau pienuko???  ar nesusiduret su tokia problema???

pilnai tiketina, nes kai kurie daktarai ir aiskina, kad nutraukimas piena mazina, nes tik ciulpiant vaikui jo gaminasi daugiau
Atsakyti
4u.gif
O per kiek laiko MP atsala saldytuve (atitirpasta)? g.gif
Atsakyti
Priklauso nuo to kokiomis porcijomis susaldytas. 100ml pienuko mano saldytuve atitirpineja mazdaug 15 valandu.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 12 24, 00:57)
Priklauso nuo to kokiomis porcijomis susaldytas. 100ml pienuko mano saldytuve atitirpineja mazdaug 15 valandu.

blink.gif o sildyklyje galima atitirpint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 12 24, 01:57)

man tai kokios 6 h maximum g.gif
Atsakyti
Gal nuo saldytuvo priklauso? g.gif Nu niekad per nakti neatitirpsta, vistiek ryte reikia i silta vandeni statyti, kad galeciau perpilti i buteliukus.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 12 25, 00:53)
Gal nuo saldytuvo priklauso?  g.gif Nu niekad per nakti neatitirpsta, vistiek ryte reikia i silta vandeni statyti, kad galeciau perpilti i buteliukus.

pas pastatau i apatine saldytuvo lentyna, o kai jau siek tiek atitirpsta, pepylu i didesni indeli
Atsakyti
Norejau paklausti ar galima saldyti pienuka jei motina vartoja vaistus? Ar ta pienukas gales velaiu vaikas gerti ar geriau jau toki piena ispilti?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 22, 15:38)
pilnai tiketina, nes kai kurie daktarai ir aiskina, kad nutraukimas piena mazina, nes tik ciulpiant vaikui jo gaminasi daugiau

g.gif Bet pirmomis dienomis po gimdymo, kai maziukas nelabai mokejo zisti , pieno gaminimasi skatino butent nutraukimai rankomis.. tai po 3 dienu nutraukinejimo buvau tiesiog LOla Ferrari thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2007 12 28, 11:44)
g.gif  Bet pirmomis dienomis po gimdymo, kai maziukas nelabai mokejo zisti , pieno gaminimasi skatino butent nutraukimai rankomis.. tai po 3 dienu nutraukinejimo buvau tiesiog LOla Ferrari  thumbup.gif

pirmomis taip bet veliau tai pienuko dingimo priezastis
Atsakyti
Ar kiekvieną kartą prieš naudojimą reikia virinti pientraukį, ar užtenka praplauti karštu vandeniu? g.gif
Atsakyti