As ji pirkau Eurovaitinėje. Mėlynos spalvos minkštas koncentratas skirtas šaltiems arba karštiems kompresams. Gaila, kad nenusipirkau daugiau tada buvo išpardavimas, man regis du litus tekainavo. Bet ir vieno jo pilnai užtenka.
Labai patogu, aš jį visuomet kameroje laikau, reikalui esant visuomet gali panaudoti, nes paprasti ledukai tai žinia kam paprastai būna išnaudijami , o kai jų reikia ir nė vieno nerasi.
O kiek ilgai galima uzsaldyta pienuka laikyti? Ar tikrai tik 3 men. Turiu kelis Avento indelius nuo pirmu dienu uzsaldziusi.Niekaip nepanaudojam,jei reikia lelyte palikti,nusitraukiu svezio pienelio.Tai negi ta brangenybe teks ismesti? O jei iki kokiu 5-6 men laikyti ir paskui kosytem panaudoti?Gal nesusirgdinsiu vaiko?
QUOTE(Dovis @ 2007 12 18, 02:20)
O kiek ilgai galima uzsaldyta pienuka laikyti? Ar tikrai tik 3 men. Turiu kelis Avento indelius nuo pirmu dienu uzsaldziusi.Niekaip nepanaudojam,jei reikia lelyte palikti,nusitraukiu svezio pienelio.Tai negi ta brangenybe teks ismesti? O jei iki kokiu 5-6 men laikyti ir paskui kosytem panaudoti?Gal nesusirgdinsiu vaiko?
Užšaldytą pieną šaldiklyje galima laikyti iki pusės metų(nors kiek knygų,tiek skirtingų nuomonių) O aš manau ,jei šaldyklis,tai tikrai galima laikyti puse metų,o kameroje šaldymo iki 3 mėn
O kuom skiriasi saldiklis,nuo saldymo kameros Nu blondine,nedaeina Na pas mane saldytuvas,kur apacioj atskirai saldiklis. Ar cia jau saldymo kamera?
QUOTE(Dovis @ 2007 12 19, 01:52)
O kuom skiriasi saldiklis,nuo saldymo kameros Nu blondine,nedaeina Na pas mane saldytuvas,kur apacioj atskirai saldiklis. Ar cia jau saldymo kamera?
Pas tave šaldiklis čia apie tas šaldymo kameras,kur yra šaldytuvuose ir atsidaro su tom pačiom durim Na nelabai aš čia aiškiai parašiau,bet gal suprasi
Aciu.Supratau.Tai galesiu laikyti ilgiau nei maniau.Jei kas neparasys kitaip
Gal galėtumėt paaiškint, ar galima po kiekvieno maitinimo po truputį nusitraukt į tą patį buteliuką, o paskui visą taip po truputį surinktą duot vienam maitinimui iš buteliuko? (pas mane tokia situacija, kad 7 kartus galiu maitint pati,o aštuntam kartui reikia nusitrauk, tai nežinau, kaip čia daryt reikia...).
QUOTE(Mirėja @ 2007 12 21, 13:15)
Gal galėtumėt paaiškint, ar galima po kiekvieno maitinimo po truputį nusitraukt į tą patį buteliuką, o paskui visą taip po truputį surinktą duot vienam maitinimui iš buteliuko? (pas mane tokia situacija, kad 7 kartus galiu maitint pati,o aštuntam kartui reikia nusitrauk, tai nežinau, kaip čia daryt reikia...).
as tai taip ir darau per visa diena po truputi nusitraukineju paskui supilu i ta pati indeli, o paskui dedu i saldikli, zinoma kiekviena kart nutraukus piena palaieku ji saldytuve, iki tol kol indelis bus pilnas ir desiu uzsaldyt
O KIEK ILGAI GALIMA LAIKYTI TERMOSIUKE PIENUKA SILTA IR, KAD NESUGESTU..?
ATSALDANT PIENUKA, AR GALIMA I SILDYKLI DETI?? AR REIKIA PIRMA SALDYTUVE ATSALDYT, KUR GERIAU????
ATSALDANT PIENUKA, AR GALIMA I SILDYKLI DETI?? AR REIKIA PIRMA SALDYTUVE ATSALDYT, KUR GERIAU????
As buvau prisisaldziusi MP kokius 5 indelius, ir stai atejo diena kai mano pienuko sumazejo ir atsisildziau ta uzsaldyta pienuka, ir ka jus galvojat mano sunelis i ji net ziureti nenorejo niekaip as jam jo neisiuliau, o ir man paciai jis kazkoks ne toks, zinojau kad skonis ir kvapas kinta bet kad taip man asmeniskai jis buvo slykstus ir tas kvapas, tai nera ko stebetis kad sunelis jo nevalge. Taip kad mamytes is pradziu isitikinkit ar jusu maziulis gers ta peinuka, o tada saldykis, kad nebutu kaip mano maziui, jis gali buti neskanus.
QUOTE(Mirėja @ 2007 12 21, 12:15)
Tikrai gali nusitraukti ir supilti į buteliuką,o paskui suduoti Tik atmink tokį dalyką,kad kuo tu daugiau nusitraukinėsi,tuo pienuko daugiau gaminsis.Kad paskui tau neužsidegtų krutinė,jei nustosi nusitraukinėti
QUOTE(Oksanik @ 2007 12 21, 16:19)
O KIEK ILGAI GALIMA LAIKYTI TERMOSIUKE PIENUKA SILTA IR, KAD NESUGESTU..?
Dėl termosiuko,tai nežinau,o kam tau jį ten laikyti ?o prieš užšaldant pienuką,tai jį reikia šaldytuve atšaldyti
QUOTE(asteriksas @ 2007 12 21, 17:50)
As buvau prisisaldziusi MP kokius 5 indelius, ir stai atejo diena kai mano pienuko sumazejo ir atsisildziau ta uzsaldyta pienuka, ir ka jus galvojat mano sunelis i ji net ziureti nenorejo niekaip as jam jo neisiuliau, o ir man paciai jis kazkoks ne toks, zinojau kad skonis ir kvapas kinta bet kad taip man asmeniskai jis buvo slykstus ir tas kvapas, tai nera ko stebetis kad sunelis jo nevalge. Taip kad mamytes is pradziu isitikinkit ar jusu maziulis gers ta peinuka, o tada saldykis, kad nebutu kaip mano maziui, jis gali buti neskanus.
Pas mane pačią ta pati situacija,jis mano atšildyto pienuko negeria,tai aš labai nenusimenu ir sunaudosiu jį košytėms
Nors teoriskai turetu padaugeti pienuko, jei nusitraukineji, bet as kai pradejau nusitraukineti - pienuko sumazejo nors dar tik 4 dienos kai as pradejau nusitraukineti... gal dar krutine nesuprato, kad turi gaminti daugiau pienuko??? ar nesusiduret su tokia problema???