Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(Vaizele @ 2007 12 06, 17:39)
ne, neparode  schmoll.gif matyt tiesiog nepagalvojo, kad kazkas siais laikais dar be pientraukiu bando nusitraukti  rolleyes.gif

o as nusipirkau pieno surinkejus ir jie veikia  thumbup.gif net neitariau, kad tiek pieno per diena issvaistoma perniek  bigsmile.gif

kaip supratau,kad tau padejo pientraukis
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 06, 16:42)
kaip supratau,kad tau padejo pientraukis

Ne, butent pieno surinkejai. Kazkas tokio kaip iklotai i liemeneles, tik jie nesugeria pieno, o surenka i tokias nedideles plastmasines talpas
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 12 06, 17:48)
Ne, butent pieno surinkejai. Kazkas tokio kaip iklotai i liemeneles, tik jie nesugeria pieno, o surenka i tokias nedideles plastmasines talpas

saunu,problemele thumbup.gif isspresta thumbup.gif
Atsakyti
o kokiais kiekiais saldote piena, kiek jusu mazyliai ant karto isgeria. ir kai nutraukinejat piena tai is karto visa kieki saldymui nutraukiat ar renkat per visa diena ta kieki ir tik tada saldot? smile.gif
Atsakyti
ir dar vienas klausimelis 4u.gif ojus kai atsildot piena, is saldiklio, ir jeigu vaikutis jo viso neisgeria ispilat lauk ar dedat dar i saldytuva kitam maitinimui?
manau kas nors pades man atsakyti i siuos klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2007 12 06, 21:12)
o kokiais kiekiais saldote piena, kiek jusu mazyliai ant karto isgeria. ir kai nutraukinejat piena tai is karto visa kieki saldymui nutraukiat ar renkat per visa diena ta kieki ir tik tada saldot? smile.gif

as saldau surinkta per visa diena piena, saldau po 60 ml, maniske suvalgo ivairiai tai 110, tai 150, tai 190 ml g.gif o atsildziu ir pasildziusi likusi piena ispylu lauk, todel pradziai sildau kokiu 120 ml, o paskui jei ka dar po 30 ml susildau
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2007 12 07, 10:47)
ir dar vienas klausimelis  4u.gif  ojus kai atsildot piena, is saldiklio, ir jeigu vaikutis jo viso neisgeria ispilat lauk ar dedat dar i saldytuva kitam maitinimui?
manau kas nors pades man atsakyti i siuos klausimus blush2.gif

Ištraukto ir atšildyto,pašildyto maitinimui,laikyti kitam maitinimui jau nebegalima.Atsišildyk tiek,kad išgertų vaikutis per vieną kartą,o jei liks išpilk mirksiukas.gif
Atsakyti
As surenku net gi visos paros pienuka. Zinoma, iki uzsaldymo laikau ji saldytuve.. O atsildzius , jei nesuvalgo - ispilu... Nors vis noriu isipilt i kava bigsmile.gif - paziuret, koks skonis... Vistiek cia juk pienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 12 06, 17:39)
ne, neparode  schmoll.gif matyt tiesiog nepagalvojo, kad kazkas siais laikais dar be pientraukiu bando nusitraukti  rolleyes.gif

o as nusipirkau AVENT pieno surinkejus ir jie veikia  thumbup.gif net neitariau, kad tiek pieno per diena issvaistoma perniek  bigsmile.gif

Gal nepagalvojo, kad to prireiks, jeigu gerai iš krūties sekėsi maitinti ax.gif

O dėl surinkėjų, tai nepamiršk labai dažnai sterilizuoti ir nuplaut krūtis prieš maitinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EJZ @ 2007 12 04, 22:37)
Sveikos mamytės gal jums tiks nes as patenkinta Playtex maiseliais pienukui saldyti.
Nepatogumas kad reikia su gumytem uzrisineti  blush2.gif .
Bet jie daug pigesni 50vnt. 20 lt.
Esu uzsaldzius Via indeliu zinoma jie daug patogesni, bet nelabai telpa kameroje.
Gaila kad niekur neradau Avent vienkartinių maišeliu, ar jų neveža ar juos labai greitai išperka?

tai tas gumytes perki atskirai ane? pati?

del AVENT maisiuku ziauriai gaila kad ju nera.. as ir nerandu niekur verysad.gif
Papildyta:
tiesa dar svarbus klausimas man iskilo - kaip pienuka nusitransportuotu tarkim i svecius ar pas senesliu i kita miesta?

gal kas turit patirties kokie geri saltkrepsiai ar siluma laikantys?
Atsakyti
Gumytes paprastos gumines ir reštinės reikmenų.

Aš pervežnėju pienuką tokiam alaus tašytėj-temosinėje. (nežinau kaip ją pavadinti biggrin.gif ). Tik apdedu lediniu (arba karšytu jei reikia) tokiu daugkartiniu geliumi. Melynas minktas gelis sandariai maišelyje. Jį atšaldai kameroje ir jis puokiai išlaiko termosiukyje šaltį ar karštį ilgam.

Tarkim mes vis važiuojam į Šiaulius tai aš vežuosi ir atsargėlių iš kameros
nuvažiuojam ir pienukas vėl gali keliauti į kamerą.
Atsakyti
QUOTE(EJZ @ 2007 12 10, 15:55)
Gumytes paprastos gumines ir reštinės reikmenų.
Aš pervežnėju pienuką tokiam alaus tašytėj-temosinėje. (nežinau kaip ją pavadinti biggrin.gif ). Tik apdedu lediniu (arba karšytu jei reikia) tokiu daugkartiniu geliumi. Melynas minktas gelis sandariai maišelyje. Jį atšaldai kameroje ir jis puokiai išlaiko termosiukyje šaltį ar karštį ilgam.

Tarkim mes vis važiuojam į Šiaulius tai aš vežuosi ir atsargėlių iš kameros
nuvažiuojam ir pienukas vėl gali keliauti į kamerą.

nu jus saunuoles mamos
kas cia per gelis? ar galima konkreciau? 4u.gif
Atsakyti