Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

Aš naudoju Avent, kitų nebandžiau. Nemanau, kad tai terpė kauptis bakterijoms, juk nevaikštai su jais visą dieną, o po maitinimo iškart supili į sterilų indelį. Man labai gerai, kai turiu atsargų juodai dienai tongue.gif Aš taip pat prieš pientraukius, o nusitraukti neišeina, todėl manau, kad tai puiki išeitis 4u.gif
Atsakyti
O as jau nusipirkau maiseliu specialiu saldymui motinos pienui. Tikrai labai patogus. Turiu ir Avento indeliu jau prisisaldziusi, bet ju jua nebepirkau, nes po to neturesiu kur ju deti. O maiseliu yra vienoje pakuoteje 20 vnt, kaina apie 23 Lt. Pirkau NUKO parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2007 12 03, 12:38)
Avent indelių yra Nuko parduotuvėse  mirksiukas.gif

Aš pati irgi šaldau savo pienuką  thumbup.gif  Užšaldau jį steriliuose indeliuose pirktuose euro vaistinėse.Jų kaina nedidelė ir labai patogu.Kaupiu atsargas košytėms  mirksiukas.gif

as ir saldau situose indeliuose. o avent indeliu yra ir parduotuvese karolis biggrin.gif
Atsakyti
Bet vistiek kurį laiką jie būna prie kūno, o kur šilta ir drėgna- bakterijoms labai patinka thumbup.gif Kodėl problema nusitraukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jure*** @ 2007 12 02, 18:20)
Nu lygtai para g.gif

o avent maitinimo vadove radau, kad ne ilgiau 48 val.
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 12 02, 19:42)
Kodel taip manai? Esi bandziusi? Patiko?

Pirmas dienas ji naudojau,veliau pienu kokiekis susireguliavo ir jo nebenaudojau
Atsakyti
QUOTE(leuleu @ 2007 12 03, 15:21)
Aš naudoju Avent, kitų nebandžiau. Nemanau, kad tai terpė kauptis bakterijoms, juk nevaikštai su jais visą dieną, o po maitinimo iškart supili į sterilų indelį. Man labai gerai, kai turiu atsargų juodai dienai tongue.gif Aš taip pat prieš pientraukius, o nusitraukti neišeina, todėl manau, kad tai puiki išeitis 4u.gif

As suprantu, kad tai labai individualu, bet kiek mazdaug privarva pienelio per viena karta?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 04, 11:41)
Kodėl problema nusitraukti?  g.gif

man tiesiog neatleidzia su pientraukiu, nors pieno tikrai yra. tiesiog nebega, o as save kankinu su tuo kankinimo instrumentu blink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės gal jums tiks nes as patenkinta Playtex maiseliais pienukui saldyti.
Nepatogumas kad reikia su gumytem uzrisineti blush2.gif .
Bet jie daug pigesni 50vnt. 20 lt.
Esu uzsaldzius Via indeliu zinoma jie daug patogesni, bet nelabai telpa kameroje.

Gaila kad niekur neradau Avent vienkartinių maišeliu, ar jų neveža ar juos labai greitai išperka?
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 12 04, 16:38)
man tiesiog neatleidzia su pientraukiu, nors pieno tikrai yra. tiesiog nebega, o as save kankinu su tuo kankinimo instrumentu  blink.gif

Man irgi nebėgo tongue.gif O vat su rankom kuo puikiausiai nusitraukdavau ax.gif
Atsakyti
Isbandziau ir rankomis, siaip labai aciu uz patarima 4u.gif bet man nelabai padejo... unsure.gif kelis lasus isvarvinau, aisku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 12 05, 23:47)
Isbandziau ir rankomis, siaip labai aciu uz patarima  4u.gif bet man nelabai padejo...  unsure.gif  kelis lasus isvarvinau, aisku  rolleyes.gif

O GN rodė, kaip nusitraukti? Nes reikia mokėti, o ne bet kaip unsure.gif Ir krūtį prieš tai gerai pamasažuoti, sukamaisiais judesiais link spenelio, o pienukas bėgt pradeda ne iš karto, o po kelių minučių. Iš pradžių ir man nesisekė, o paskui čiurkšlėmis bėgdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 06, 11:20)
O GN rodė, kaip nusitraukti? Nes reikia mokėti, o ne bet kaip  unsure.gif Ir krūtį prieš tai gerai pamasažuoti, sukamaisiais judesiais link spenelio, o pienukas bėgt pradeda ne iš karto, o po kelių minučių. Iš pradžių ir man nesisekė, o paskui čiurkšlėmis bėgdavo  biggrin.gif

ne, neparode schmoll.gif matyt tiesiog nepagalvojo, kad kazkas siais laikais dar be pientraukiu bando nusitraukti rolleyes.gif

o as nusipirkau AVENT pieno surinkejus ir jie veikia thumbup.gif net neitariau, kad tiek pieno per diena issvaistoma perniek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 06 gruodžio 2007 - 16:46