o as nusitraukiu ir laikau saldytuve, nes vaikas kruties neima - maitinu is buteliuko
as tai MP kelionej vezdavausi termose pasildyta. jei uztrukdavom 3-4 val, tai jau budavo prigaminto sviezio
o taip MP laikau saldytuve iki paros.jei nesunaudojam, ispilu
o taip MP laikau saldytuve iki paros.jei nesunaudojam, ispilu
Noreciau paklausti patyrusiu mamyciu apie mp galiojimo laika. Ar tiesa, kad atsildzius pienuka (po paprasto saldytuve laikymo) jis tinkamas vartoti 6 valandas. Ir pasildzius pienuka po saldymo kameros, per tiek pat laiko galima suvartoti? O kas del ka tik nutraukto pienelio? Kiek laiko?
Kazkaip viena karta bandziau pasiimti ka tik nutraukto pienelio i parka. Orai salti, taigi nenorejau saldyt krutines, o is buteliuko vaikas ir gi puikiausiai valgo. Ir ka, paejo 3 valandos, vaikas pradejo verkti reikalauti savo "porcijos", ir to pienelio negere, akis dideles dare ir atgal spjaude Toki klykianti namo greitai veziau..
Kazkaip viena karta bandziau pasiimti ka tik nutraukto pienelio i parka. Orai salti, taigi nenorejau saldyt krutines, o is buteliuko vaikas ir gi puikiausiai valgo. Ir ka, paejo 3 valandos, vaikas pradejo verkti reikalauti savo "porcijos", ir to pienelio negere, akis dideles dare ir atgal spjaude Toki klykianti namo greitai veziau..
QUOTE(Zepter @ 2007 10 09, 21:15)
Noreciau paklausti patyrusiu mamyciu apie mp galiojimo laika. Ar tiesa, kad atsildzius pienuka (po paprasto saldytuve laikymo) jis tinkamas vartoti 6 valandas. Ir pasildzius pienuka po saldymo kameros, per tiek pat laiko galima suvartoti? O kas del ka tik nutraukto pienelio? Kiek laiko?
Gal jam buteliukas nepatiko??
QUOTE(Antalija @ 2007 10 10, 10:53)
Gal jam buteliukas nepatiko??
Ne, is buteliuko mano piena jis yra geres n kartu,kai reikedavo iseiti ir palikdavau su savo mama.Viskas budavo ok
QUOTE(nerimute @ 2007 10 13, 17:30)
Ar esi bandziusi jam pati duoti buteliuka, ar visa laika kas nors kitas pamaitindavo? Gal but taviskis pasipiktino, kad mama pieno bara su savim turedama, jam kazkoki buteliuka kisa?
Taip, esu davusi ir pati,kai problematiskai valgydavo. Jam siaip jokio skirtumo ar krutine maitintis ar buteliuku (turiu omeny fiziskai) nes yra rijikas, buna ir uzspringsta nuo to greicio.
Bet kaip jus, mamkos, ar bandet duot buteliuka su jusu pienu po tarkim, 3 valandu po atsildynimo, ar valge?
Tiesiog statistiskai idomu, nes informacija skleidziama viena, o kaip realiai?
bandziau keleta sykiu duoti dukrytei saldyto pienuko, bet ji jo nevalge, matyt kazkoks skonis pasikeites buvo
QUOTE(Dalytė @ 2007 10 21, 22:44)
bandziau keleta sykiu duoti dukrytei saldyto pienuko, bet ji jo nevalge, matyt kazkoks skonis pasikeites buvo
atšildžiau savo pienuka po 3,5men ir ,,,,,o siaube koks šlykštus kvapas
o skonis tiesiog nepakenčiamas
kaži kas čia nutiko???? nebesuprantu...
Aš šaldau pienuką paprastuose šaldymo maišeliuose, dukrytė puikiai valgo tą pienuką esant reikalui
QUOTE(Pentarda @ 2007 11 01, 01:30)
atšildžiau savo pienuka po 3,5men ir ,,,,,o siaube koks šlykštus kvapas
Kaip keista O sakykit kur jį buvot užšaldžiusi indelyje ar maišelyje.Nes aš žadu šaldyti indelyje
As irgi atsildziau pienuka 2 menesiu ir jis tikrai igavo specifini kvapa Bet mano vaikas siek tiek jo valge... Siaip ne labai moka is buteliuko, tai taip atsargiai valge, bet valge...
Papildyta:
O kiek menesiu galima laikyti uzsaldyta kameroje pienuka???
Mano nuojauta ir pastebejimas tox, kad pienukas po uzsaldymo tikrai pavandenyja ir pasidaro liesesnis ...Ir dar tas specifinis kvapas Nerizikuociau jo naudoti kaip nuolatinio maisto, o tik extra atvejais... Na, tarkim prireikus palikti kazkam vaika trumpam ...
Papildyta:
O kiek menesiu galima laikyti uzsaldyta kameroje pienuka???
Mano nuojauta ir pastebejimas tox, kad pienukas po uzsaldymo tikrai pavandenyja ir pasidaro liesesnis ...Ir dar tas specifinis kvapas Nerizikuociau jo naudoti kaip nuolatinio maisto, o tik extra atvejais... Na, tarkim prireikus palikti kazkam vaika trumpam ...