Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

aš pirkau maišelius euro vaistinėje, ten 100vnt berots 20lt kaionavo. tie maišeliai tokie storesni skirti pieno laikymui (bet parašyta kad tinka ir šaldymui)Tik kad tie maišeliai neužsiriša- tenka su siūliuku narplioti/ Bet man gerai telpa 118ml- bet realiai tik 100, nes kitaip sunku užrišti. Įpakavimas: dėžutėje supakuotas rulonėlis- maišelį nusiplėši. tik keista: vierna konsultantė iš karto juosd parodė- norėjau dar nusipirkti- mažajai juose uogyčių- žirnelių pašaldyti- tai kita konsultantė net girdėjusi apie juos nebuvo- o parduotuvė tai ta pati doh.gif
Atsakyti
o per kiek laiko reikia suvartoti atsildyta pieneli? 4u.gif
Atsakyti
Na,antrą kartą šildyt jau nerekomenduojama biggrin.gif
Atsakyti
Noriu užšaldyti savo pieno, bet nežinau, kur nusipirkti maišelių jam šaldyti. Ir dar patarkite, ar galima šaldyti maitinimo metu iš kitos krūties surinktą pieną, ar būtinai tik nutrauktą?
Atsakyti
o idomu ar tas pienukas nesuvandenyja uzsaldytas, ir islieka toks pat maistingas?
Atsakyti
gaila bet as neturejau tiek pieno ,kad galeciau ji uzsaldyti.tik tam maitinimui uztekdavo verysad.gif
Atsakyti
As prisisaldziau kiek kantrybes turejau surinkinet ir nusitraukt, bet dabar matau, kad neprireiks, man patogiau kosyte darant sviezio ir dar silto pienuko nutraukti ir pries paduodant vaikui ipilt...tiesa, mes tik ragaujam kosytes, bet manau, kad ir toliau taip darysiu...o su atsildytu daug terliojimosi... doh.gif kol atsyla...jei atsildai saldytuve - da galima ilgiau palaikyt, o jei kambario temperaturoje - per pusvalandi reikia suvartot...skaiciau kazkurioj knygoj...
Atsakyti
O kada Jūs nusitraukinėjate pieną? Bijau, kad nusitraukiant ne įprastu maitinimo metu nepradėtų daugiau jo gamintis, nes jau taip per daug gaminasi:)
Atsakyti
MP kambario temperaturoj galima laikyt 6 val. taip pat ji galima saldyt. galit veztis uzsaldyta pienuka, o kai reiks - pasisildyt termuse.
Atsakyti

Indeliai??? Mano vyras siand visas Kauno vaistines apvaziavo..Niekas negirdejo apie jokius indelius saldymui schmoll.gif
Yra tik Avent'o, bet jie beprotiskai brangus..Parasykit, kur jus tu indeliu radot?? Dekui . 4u.gif

QUOTE(mammy @ 2007 03 13, 12:13)
Šaldytuve kiek žinau 24valandas galima laikyt. O šaldymui geriau ir patogiau indeliai. Nusipirkau tų maišelių bet nelabai jie apsimoka. Kaina ne daug kuom skirias nuo indelių ir maišelių uždarymo būdo nelabai supratau  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(zmonelyte @ 2007 08 22, 18:03)
MP kambario temperaturoj galima laikyt 6 val. taip pat ji galima saldyt. galit veztis uzsaldyta pienuka, o kai reiks - pasisildyt termuse.

Pienukui labai negerai staigus temperaturu pokytis, geriau pamazu atsildyt, o tik paskui pasildyt. Geriau vezti silta/salta, nemanau, kad 6val laikotarpyje neras kur pasisildyt pienuko, arba nusitraukti naujo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2006 01 18, 10:04)
Gal ir nevykęs pasiūlymas, bet jeigu maitini pati, tai gal geriausia iš viso pieno neneutraukinėti. Juk ketini su savo vaikučiu kartu keliauti, tai ir duotumei krūtį, kai jis išalktų. Nors žinoma, gal yra kokių nors priežasčių, dėl kurių pieną turi nutraukinėti. Beje, taip pat girdėjau, kad kambario temperatūroje MP galima laikyti iki 8 val.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš vaikutį kartu visad imu- jokių problemų- pamaitinu kada tik ji isinori. Ir pienukas visad šiltas ir šviežias... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 30 rugpjūčio 2007 - 07:12