labas,
nutraukiu tik apie 30 ml pienuko vienu kartu.kiek zinau reikia laikyti saldytuve,o antra porcija kai nutrauksiu ar galima sumaisyti su ankstesne porcija is saldytuvo ir pasyldyti?
sitame reikale visai zalia
QUOTE(amileta @ 2007 04 29, 15:11)
labas,
nutraukiu tik apie 30 ml pienuko vienu kartu.kiek zinau reikia laikyti saldytuve,o antra porcija kai nutrauksiu ar galima sumaisyti su ankstesne porcija is saldytuvo ir pasyldyti?
Tą pačią parą nutrauktą pienuko dozes galima maišyti tame pačiame indelyje. Bet skirtingų dienų-ne. Tada jau daugiau indelių po mažiau
Prašau patarimo. Kaip užšaldytą pienuką nusivežti į kitą miestą? Kelionė trunka apie valandą, pienas ko gero atšils per tą laiką. O jo prireika ne iškarto. Ką galit pasiūlyt? Ačiū
Ieškojau tų maišelių pieneliui užšaldyti,bet niekur neradau Visose vaistinėse tik pečiais gūžčiojo.Nugi vieną kartą parduotuvej užmačiau paprastų maišelių skirtų šaldymui dabar be jų neišsiverčiu.Kuo puikiausiai tinka ir nebrangūs
Gal žinote kokių šaltinių kur galima būtų pasiskaityti/paveiklėlių rasti, kaip teisingai nusitraukti pienuko rankomis?
Norėčiau užšaldyti, bet bijau dėl nemokėjomo sužaloti krūtis, nors šiaip maitinti sekasi puikiai
Norėčiau užšaldyti, bet bijau dėl nemokėjomo sužaloti krūtis, nors šiaip maitinti sekasi puikiai
QUOTE(*finy* @ 2007 05 12, 18:59)
Ieškojau tų maišelių pieneliui užšaldyti,bet niekur neradau Visose vaistinėse tik pečiais gūžčiojo.Nugi vieną kartą parduotuvej užmačiau paprastų maišelių skirtų šaldymui dabar be jų neišsiverčiu.Kuo puikiausiai tinka ir nebrangūs
o kokie cia maisiukai?
Merginos, man iskilo klausimas
Uzsaldyta pieneli atsildzius ar tai saldytuve, ar tai kambario temperaturoje kaip duodate vaikiukui? Juk ji reikia pasildyti dar kazkiek? Kaip sildot, kaip zinoti kada jis tinkamos temperaturos?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 07 01, 21:59)
o kokie cia maisiukai?
Uzsaldyta pieneli atsildzius ar tai saldytuve, ar tai kambario temperaturoje kaip duodate vaikiukui? Juk ji reikia pasildyti dar kazkiek? Kaip sildot, kaip zinoti kada jis tinkamos temperaturos?
Niugi visai paprasčiausiai.Išimu aš tą maišelį iš šaldiklio,idedu į kokį nors dubenėlį,ir laukiu kada atšils.Paskui supilu į buteliuką ir istatau į karštą vandenį kol sušils.Va ir visa procedūra Tik pastebėjau,kad nelabai nori gert šaldyto pienelio.O turiu tai daug
QUOTE(Murmur333 @ 2007 02 15, 20:29)
Gal ir nelabai estetiškai skamba , bet aš pienuką šaldžiau indeliuose, skirtuose šlapimui. Jie būna sterilūs (supakuoti maišiukuose) ir jų talpa labai normali - 100 ml, ir kaina nesikandžioja (apie 50 centų)
Ačiū už idėją. Tu genijus Man pačiai tai nedašilo.
Kuom skiriasi šaldiklis ir kamera. Juk pvz šaldytos uogos ir kameroj iki pat žiemos ir ilgiau išsilaiko. Pienas kameroj į tokį pat guzą sušąla kaip ir šaldiklyje. Tai kuom skiriasi.
Neturiu šaldiklio, tik kamera, todėl ir noriu išsiaiškint ar verta man ten tą pieną trombuot.
Nors tiek gerai, kad maniškis šaldyto pieno "nebrokija".
QUOTE(a79 @ 2007 07 05, 00:16)
Ačiū už idėją. Tu genijus Man pačiai tai nedašilo.
Kuom skiriasi šaldiklis ir kamera. Juk pvz šaldytos uogos ir kameroj iki pat žiemos ir ilgiau išsilaiko. Pienas kameroj į tokį pat guzą sušąla kaip ir šaldiklyje. Tai kuom skiriasi.
Neturiu šaldiklio, tik kamera, todėl ir noriu išsiaiškint ar verta man ten tą pieną trombuot.
priklausomai nuo to kokia temperatura toj kameroj..turi buti -18 jei neklystu pvz musu saldytuvo kamera tiek ir traukia (bet jau knygeleje taip raso)
mamytes, o po kiek ml pienuko jus koncervuojat Kiek suvalgo tas kripius per karta viena?
Mano pusmetukas išgeria apie 200 ml vienu kartu, o šaldau po 180 ml (nes dabar turiu avent indukus tokios talpos ).
Manau, kad optimaliausias kiekis ir yra 150 - 200 ml. Po 100 - daug taros prisikrautu, o atšildyt vistiek po porą reiktų Galų gale, geriau lašą kitą atšildyto pieno išpilt, nei kad trūksta
Manau, kad optimaliausias kiekis ir yra 150 - 200 ml. Po 100 - daug taros prisikrautu, o atšildyt vistiek po porą reiktų Galų gale, geriau lašą kitą atšildyto pieno išpilt, nei kad trūksta
su tais maisiukais -ideja superine
paieskosiu del viso ko parduotuveje
paieskosiu del viso ko parduotuveje