Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

labas,
nutraukiu tik apie 30 ml pienuko vienu kartu.kiek zinau reikia laikyti saldytuve,o antra porcija kai nutrauksiu ar galima sumaisyti su ankstesne porcija is saldytuvo ir pasyldyti?
sitame reikale visai zalia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2007 04 29, 15:11)
labas,
nutraukiu tik apie 30 ml pienuko vienu kartu.kiek zinau reikia laikyti saldytuve,o antra porcija kai nutrauksiu  ar galima sumaisyti su ankstesne porcija is saldytuvo ir pasyldyti?
sitame reikale visai zalia verysad.gif

Tą pačią parą nutrauktą pienuko dozes galima maišyti tame pačiame indelyje. Bet skirtingų dienų-ne. Tada jau daugiau indelių po mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašau patarimo. Kaip užšaldytą pienuką nusivežti į kitą miestą? Kelionė trunka apie valandą, pienas ko gero atšils per tą laiką. O jo prireika ne iškarto. Ką galit pasiūlyt? Ačiū
Atsakyti
Ieškojau tų maišelių pieneliui užšaldyti,bet niekur neradau schmoll.gif Visose vaistinėse tik pečiais gūžčiojo.Nugi vieną kartą parduotuvej užmačiau paprastų maišelių skirtų šaldymui bigsmile.gif dabar be jų neišsiverčiu.Kuo puikiausiai tinka ir nebrangūs thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote kokių šaltinių kur galima būtų pasiskaityti/paveiklėlių rasti, kaip teisingai nusitraukti pienuko rankomis? g.gif
Norėčiau užšaldyti, bet bijau dėl nemokėjomo sužaloti krūtis, nors šiaip maitinti sekasi puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2007 05 12, 18:59)
Ieškojau tų maišelių pieneliui užšaldyti,bet niekur neradau  schmoll.gif  Visose vaistinėse tik pečiais gūžčiojo.Nugi vieną kartą parduotuvej užmačiau paprastų maišelių skirtų šaldymui  bigsmile.gif  dabar be jų neišsiverčiu.Kuo puikiausiai tinka ir nebrangūs  thumbup.gif

o kokie cia maisiukai? g.gif

Merginos, man iskilo klausimas blush2.gif
Uzsaldyta pieneli atsildzius ar tai saldytuve, ar tai kambario temperaturoje kaip duodate vaikiukui? Juk ji reikia pasildyti dar kazkiek? Kaip sildot, kaip zinoti kada jis tinkamos temperaturos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 01 liepos 2007 - 20:59
QUOTE(Rudaakė @ 2007 07 01, 21:59)
o kokie cia maisiukai?  g.gif

Merginos, man iskilo klausimas  blush2.gif
Uzsaldyta pieneli atsildzius ar tai saldytuve, ar tai kambario temperaturoje kaip duodate vaikiukui? Juk ji reikia pasildyti dar kazkiek? Kaip sildot, kaip zinoti kada jis tinkamos temperaturos?  4u.gif

Niugi visai paprasčiausiai.Išimu aš tą maišelį iš šaldiklio,idedu į kokį nors dubenėlį,ir laukiu kada atšils.Paskui supilu į buteliuką ir istatau į karštą vandenį kol sušils.Va ir visa procedūra mirksiukas.gif Tik pastebėjau,kad nelabai nori gert šaldyto pienelio.O turiu tai daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murmur333 @ 2007 02 15, 20:29)
Gal ir nelabai estetiškai skamba  blush2.gif , bet aš pienuką šaldžiau indeliuose, skirtuose šlapimui. Jie būna sterilūs (supakuoti maišiukuose) ir jų talpa labai normali  - 100 ml, ir kaina nesikandžioja (apie 50 centų) thumbup.gif

Ačiū už idėją. Tu genijus lotuliukas.gif Man pačiai tai nedašilo.
Kuom skiriasi šaldiklis ir kamera. Juk pvz šaldytos uogos ir kameroj iki pat žiemos ir ilgiau išsilaiko. Pienas kameroj į tokį pat guzą sušąla kaip ir šaldiklyje. Tai kuom skiriasi.
Neturiu šaldiklio, tik kamera, todėl ir noriu išsiaiškint ar verta man ten tą pieną trombuot.
Nors tiek gerai, kad maniškis šaldyto pieno "nebrokija".
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2007 07 05, 00:16)
Ačiū už idėją. Tu genijus  lotuliukas.gif Man pačiai tai nedašilo.
Kuom skiriasi šaldiklis ir kamera. Juk pvz šaldytos uogos ir kameroj iki pat žiemos ir ilgiau išsilaiko. Pienas kameroj į tokį pat guzą sušąla kaip ir šaldiklyje. Tai kuom skiriasi.
Neturiu šaldiklio, tik kamera, todėl ir noriu išsiaiškint ar verta man ten tą pieną trombuot.
Nors tiek gerai, kad maniškis šaldyto pieno "nebrokija".

priklausomai nuo to kokia temperatura toj kameroj..turi buti -18 jei neklystu g.gif pvz musu saldytuvo kamera tiek ir traukia (bet jau knygeleje taip raso)
Atsakyti
mamytes, o po kiek ml pienuko jus koncervuojat g.gif Kiek suvalgo tas kripius per karta viena? 4u.gif
Atsakyti
Mano pusmetukas išgeria apie 200 ml vienu kartu, o šaldau po 180 ml (nes dabar turiu avent indukus tokios talpos smile.gif ).
Manau, kad optimaliausias kiekis ir yra 150 - 200 ml. Po 100 - daug taros prisikrautu, o atšildyt vistiek po porą reiktų g.gif Galų gale, geriau lašą kitą atšildyto pieno išpilt, nei kad trūksta smile.gif
Atsakyti
su tais maisiukais -ideja superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
paieskosiu del viso ko parduotuveje smile.gif
Atsakyti