QUOTE(Rustė @ 2007 02 18, 17:40)
sveikos, esu nauja moderatorė,
savo dukrai pieną irgi šaldžiau, nes maitinant, ir kitos krūties fontanu bėgdavo.pririnkdavau nemažai.
skonis iš ties pakinta jei pienas nėra užšaldomas iš karto po nutraukimo ar surinkimo.jei tik pastovėdavo kelias valandas šaldytuve - apkarsdavo.
pildavau dukrai tą pieną į košes, nes žindau iki šiol pati, todėl iš buteliuko girdyti neteko.
savo dukrai pieną irgi šaldžiau, nes maitinant, ir kitos krūties fontanu bėgdavo.pririnkdavau nemažai.
skonis iš ties pakinta jei pienas nėra užšaldomas iš karto po nutraukimo ar surinkimo.jei tik pastovėdavo kelias valandas šaldytuve - apkarsdavo.
pildavau dukrai tą pieną į košes, nes žindau iki šiol pati, todėl iš buteliuko girdyti neteko.
Pienuką šaldau ir aš, bet nepastebėjau kad būtų skonis pakitęs kai šaldoma ne iš karto. Mano mažius valgo jį bet kokį. O užšaldyt iš karto ne visada pavyksta, nes šaldau į indelius o ten telpa po 180 arba220ml. Tai per parą prirenku atliekamo ir užšaldau. O kur yra pirkt tų mažų maišelių kur čia daug kas juos naudoja ?