Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(Rustė @ 2007 02 18, 17:40)
sveikos, esu nauja moderatorė,

savo dukrai pieną irgi šaldžiau, nes maitinant, ir kitos krūties fontanu bėgdavo.pririnkdavau nemažai.
skonis iš ties pakinta jei pienas nėra užšaldomas iš karto po nutraukimo ar surinkimo.jei tik pastovėdavo kelias valandas šaldytuve - apkarsdavo.
pildavau dukrai tą pieną į košes, nes žindau iki šiol pati, todėl iš buteliuko girdyti neteko.

Pienuką šaldau ir aš, bet nepastebėjau kad būtų skonis pakitęs kai šaldoma ne iš karto. Mano mažius valgo jį bet kokį. O užšaldyt iš karto ne visada pavyksta, nes šaldau į indelius o ten telpa po 180 arba220ml. Tai per parą prirenku atliekamo ir užšaldau. O kur yra pirkt tų mažų maišelių kur čia daug kas juos naudoja g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy: 28 vasario 2007 - 11:32
QUOTE(mammy @ 2007 02 28, 11:24)
Pienuką šaldau ir aš, bet nepastebėjau kad būtų skonis pakitęs kai šaldoma ne iš karto. Mano mažius valgo jį bet kokį. O užšaldyt iš karto ne visada pavyksta, nes šaldau į indelius o ten telpa po 180 arba220ml. Tai per parą prirenku atliekamo ir užšaldau. O kur yra pirkt tų mažų maišelių kur čia daug kas juos naudoja g.gif ?

Maiseliu nebera nebegamina ,bent jau Avento.
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 02 28, 13:22)
Maiseliu nebera nebegamina ,bent jau Avento.

Maiseliu saldymui (ne Avento, amerikietiski, neatsimenu firmos) buna Farmos vaistinese, esu pirkus vienetais. Kokybiski, patogus naudoti. Vienu metu buvo dinge, dabar vel maciau.

Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2007 02 28, 13:59)
Maiseliu saldymui (ne Avento, amerikietiski, neatsimenu firmos) buna Farmos vaistinese,  esu pirkus vienetais. Kokybiski, patogus naudoti. Vienu metu buvo dinge, dabar vel maciau.

Tokios vaistines Siauliuos nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2007 02 28, 22:59)
Maiseliu saldymui (ne Avento, amerikietiski, neatsimenu firmos) buna Farmos vaistinese,  esu pirkus vienetais. Kokybiski, patogus naudoti. Vienu metu buvo dinge, dabar vel maciau.

O kur tokia vaistinė yra? Reiktų pabandyt gal. Gal Kaune yra?
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 03 01, 12:57)
O kur tokia vaistinė yra? Reiktų pabandyt gal. Gal Kaune yra?

Kaune Megoj Farmos vaistinej pries kokia savaite maciau, prie vaikisku prekiu.

Atsakyti
skaiciau, kad kambario temperaturoje nutrauktas pienukas gali stoveti max 8 val, kameroje - max 4 men., o kiek gali stoveti saldytuve?
Turiu pientrauki, bet kur geriausia saldyti pienuka? kaip su tais maiseliais? skaiciau ir nesupratau, kaip nereikia pienuko is maiselio perpilti i buteliuka g.gif nesuprantu kazko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 03 09, 05:08)
skaiciau, kad kambario temperaturoje nutrauktas pienukas gali stoveti max 8 val, kameroje - max 4 men., o kiek gali stoveti saldytuve?
Turiu pientrauki, bet kur geriausia saldyti pienuka? kaip su tais maiseliais? skaiciau ir nesupratau, kaip nereikia pienuko is maiselio perpilti i buteliuka  g.gif  nesuprantu kazko  blush2.gif

Šaldytuve kiek žinau 24valandas galima laikyt. O šaldymui geriau ir patogiau indeliai. Nusipirkau tų maišelių bet nelabai jie apsimoka. Kaina ne daug kuom skirias nuo indelių ir maišelių uždarymo būdo nelabai supratau blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy: 13 kovo 2007 - 11:16
sveikutes mamytes, as jau visai susimaisiau doh.gif , saldiklyje galima laikyti apie 3 men, kameroje puse menesio. Pas mane snaige kur apacioje atskirai yra kameros trys , tai kaip cia dabar man skaityti kaip saldikli ar kamera? nusipirkau avent indelius pritraukiau pienuko ir nebezinau ka daryti, siaip aiskinama kad laikyti saldiklyje. Kaip laikote jus? patarkite
Atsakyti
QUOTE(burbul @ 2007 03 17, 14:00)
sveikutes mamytes, as jau visai susimaisiau doh.gif , saldiklyje galima laikyti apie 3 men, kameroje puse menesio. Pas mane snaige kur apacioje atskirai yra kameros trys , tai kaip cia dabar man skaityti kaip saldikli ar kamera? nusipirkau avent indelius pritraukiau pienuko ir nebezinau ka daryti, siaip aiskinama kad laikyti saldiklyje. Kaip laikote jus? patarkite

Jei apacia atsidaro atskirai, tai tada manyciau tai saldiklis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 03 20, 13:38)
Jei apacia atsidaro atskirai, tai tada manyciau tai saldiklis blush2.gif

na ir as taip manau, ten ir vaisius ir darzoves saldau
Atsakyti
O aš jau nebešaldau pinuko. Vis tiek po to išmetu rolleyes.gif
Atsakyti