Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

QUOTE(Atlante @ 2007 01 23, 11:59)
o kodel iki dvieju metu?  g.gif

nes sveika ir vaikui ir mamai. mano krūtys linkusios į mastopatiją, o kuo ilgiau žindai, tuo labiau sumažini krūties vėžio tikimybę......... nu nors iki 1 m. gerai būtų g.gif
Atsakyti
As buvau gal kokius 3 kartus uzsaldzius...ir po 3 men atidaviau katytei doh.gif ba taip ir liko nepanaudotas...uzteko savo sviezio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija@ @ 2007 01 23, 17:46)
o kur galima rasti pirkti specialius maišelius šaldymui?klausiau vienoj vaistinėj ar turi- tai pažiūrėjo į mane kaip kokia kvailelę.  g.gif

nezinau kaip kitu firmu, bet kas liecia AVENT firma, tai jie maiseliu jau nebegalina, dabar jie gamina indeliu VIA pieneliui saldyti ir tikrai patogu, po 180ml, beto jie universalus ir poto galima bus kosytes dete ir veztis kur nors thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Manaska @ 2007 01 23, 21:45)
As buvau gal kokius 3 kartus uzsaldzius...ir po 3 men atidaviau katytei  doh.gif  ba taip ir liko nepanaudotas...uzteko savo sviezio  ax.gif

tai labai saunu biggrin.gif
o man kai reikia i mokslus isvykti, jie puikiai pasitarnauja biggrin.gif
ir dar dabar laukia maza operacija su narkoze , tai negalesiu kuri laika maitinti, tai nereikes jokiu misinuku, savas pienukas geriau juk biggrin.gif
Atsakyti
Pienuka savo saldau tik ta, kuris kai maitinu prikapsi is kito papulio (maitinant pasikisu Avent via indeli ir prikapsi siek tiek).Buvau prisaldzius apie 15 litru, bet jau baigiu ji sunaudoti i koses, maitinu ir svieziu MP 6-8 kartus, bet jau beveik niekas nebekapsi, mums jau 11men, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 20, 15:01)
NUK ant indeliu etiketes raso: saldiklyje 6 men, saldytuve 48 val smile.gif

Yra Nuk firmos saldymo indeliu? g.gif

QUOTE(Amelita @ 2007 01 15, 20:53)
Aš tai šaldau

QUOTE(solvyte @ 2007 01 15, 21:00)
Aš irgi šaldžiau

QUOTE(Atlante @ 2007 01 22, 18:23)
o indeliai specialus ir nepigus..... vat tas labiausiai nepatinka...

QUOTE(viktorija@ @ 2007 01 23, 17:46)
o kur galima rasti pirkti specialius maišelius šaldymui?klausiau vienoj vaistinėj ar turi- tai pažiūrėjo į mane kaip kokia kvailelę.  g.gif

QUOTE(Atlante @ 2007 01 24, 10:18)
nezinau kaip kitu firmu, bet kas liecia AVENT firma, tai jie maiseliu jau nebegalina, dabar jie gamina indeliu VIA pieneliui saldyti ir tikrai patogu, po 180ml, beto jie universalus ir poto galima bus kosytes dete ir veztis kur nors  thumbup.gif
Papildyta:
tai labai saunu biggrin.gif
o man kai reikia i mokslus isvykti, jie puikiai pasitarnauja biggrin.gif
ir dar dabar laukia maza operacija su narkoze , tai negalesiu kuri laika maitinti, tai nereikes jokiu misinuku, savas pienukas geriau juk biggrin.gif

QUOTE(dzhina @ 2007 02 03, 12:19)
Pienuka savo saldau

Ar yra kazi kokia alternatyva uzsaldymui MP be tu spec.avento indeliu? g.gif ,labai jau kaina kandziojasi g.gif
Atsakyti
Temele primirsta, bet man siuo metu labai aktuali. Laukia operacija ir galvoju uzsisaldyt MP ax.gif , tu avento indeliu kaina kandziojasi, o be to kiek ju ten 10? Stikliniuose juk nepatartina, o maiseliu nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 02 09, 15:26)
Ar yra kazi kokia alternatyva uzsaldymui MP be tu spec.avento indeliu? g.gif ,labai jau kaina kandziojasi g.gif

Aš tai nešaldau, bet mano draugė šaldo tokiuose indeliuose, kur maximoj mišraines deda. Sako, visai gerai.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 02 11, 14:10)
Aš tai nešaldau, bet mano draugė šaldo tokiuose indeliuose, kur maximoj mišraines deda. Sako, visai gerai.

Tikrai? o juos reikia isvirint ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 02 11, 19:15)
Tikrai? o juos reikia isvirint ar kaip?

jinai su spiritu tik išvalo vidų, kad išdezinfekuot. manau, kad jei virinsi, tai gali susilydyt, neatlaikyt karščio. gi jie ploni tokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2007 02 03, 12:19)
Pienuka savo saldau tik ta, kuris kai maitinu prikapsi is kito papulio (maitinant pasikisu Avent via indeli ir prikapsi siek tiek).Buvau prisaldzius apie 15 litru, bet jau baigiu ji sunaudoti i koses, maitinu ir svieziu MP 6-8 kartus, bet jau beveik niekas nebekapsi, mums jau 11men, thumbup.gif

Idomu, tai kiek tu turejai tu avento via indeliu, kad 15 litru prisaldei? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atlante @ 2007 01 24, 10:18)

Manes irgi laukia operacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 02 09, 15:26)
Yra Nuk firmos saldymo indeliu? g.gif

Yra Maximoje vienkartiniai "vulcano" indeliai šaldymui rodos po 300ml. 4vnt kainuoja 1.99lt. Visai geri indeliai, juos taip pat galima ir mikrobangėje nauduoti. thumbup.gif Kai turėjau daug pienuko, tai prišaldziau nemažai jo šituose indeliuose, bet jau toj pradesiu mesti laukti, nes stovi jau ilgiau 4 menesiu, o košyčiu mes dar nevalgome verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2007 02 14, 19:16)
Yra Maximoje vienkartiniai "vulcano" indeliai šaldymui rodos po 300ml. 4vnt kainuoja 1.99lt. Visai geri indeliai, juos taip pat galima ir mikrobangėje nauduoti.  thumbup.gif Kai turėjau daug pienuko, tai prišaldziau nemažai jo šituose indeliuose, bet jau toj pradesiu mesti laukti, nes stovi jau ilgiau 4 menesiu, o košyčiu mes dar nevalgome verysad.gif

Tikrai?? Reiks paieskot g.gif
Atsakyti