Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno "konservavimas"

As ir saldau savo pienuka avent indeliuose tai sake kad 3
men.galima laikyt tada pieno savybes nepraranda savo teigiamu savybiu tongue.gif
Atsakyti
Tai kad neturiu ką šaldyt - duodu valgyt tiek, kiek valgo ir nenutraukineju... Ar reikia traukti? Dabar visur rašo, kad po maitinimo nusitraukinėti nereikia, vaikiukas suvalgo kiek jam reikia, tiek paskui pieno ir gaminasi, ar aš neteisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mike @ 2007 01 10, 00:48)
Tai kad neturiu ką šaldyt - duodu valgyt tiek, kiek valgo ir nenutraukineju... Ar reikia traukti? Dabar visur rašo, kad po maitinimo nusitraukinėti nereikia, vaikiukas suvalgo kiek jam reikia, tiek paskui pieno ir gaminasi, ar aš neteisi? ax.gif

cia kalbam apie tai kai pieno labai daug kai mazylis tiek neisgeria o kad mamai butu lengviau nusitraukia tai veliau susireguliuoja tas pienelio gaminimasis tiek kiek reikia bet gal ne taip greit kaip tau angel.gif
Atsakyti
Aš tai šaldau, jau turiu daugiau kaip litrą MP, tačiau kol kas jo nenaudoju.Galvoju naudoti ateityje, kai pradės trūkti pienuko.
Atsakyti
Aš irgi šaldžiau ,tik kažkur skaičiau ,kad MP šaldiklyje galima laikyti keturis mėnesius g.gif
Atsakyti
Aš nešaldau, nes nenutraukinėju aš to pienelio, kiek mažiukas pavalgo ir viskas, paskui vėl valgom ir taip toliau, o kiek žinau tai 3mėn galima laikyti pienuką kameroje, bet tam reikia specialių indelių ax.gif
Atsakyti
o as nesaldau blush2.gif , gal ir reiktu, bet ji nebe tokia maza jau, be to jau ir kita maista valgom, taip kad nemanau kad ka nors bloga jai darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2007 01 16, 14:50)
Aš nešaldau, nes nenutraukinėju aš to pienelio, kiek mažiukas pavalgo ir viskas, paskui vėl valgom ir taip toliau, o kiek žinau tai 3mėn galima laikyti pienuką kameroje, bet tam reikia specialių indelių  ax.gif

nusitraukineti nebutina, pvz as kai maitinu prie kitos kruties prisidedu pieno surinkeja ir pribega i ten man pienuko thumbup.gif
o poto supilu i indeli ir kai surenku pilna uzsaldau.
saldiklyje galima laikyti iki 6 menesiu, ir siame "Tavo vaikas" zurnale tai parasyta.
nusitraukineju tik kai bunu isvykusi i universiteta, kad nesprogciau lotuliukas.gif
o indeliai specialus ir nepigus..... vat tas labiausiai nepatinka...
Atsakyti
Su pirmu vaikiuku,piena nutraukinejau ir saldziau;bet kol reikalas iki jo daejo-tai tas pienelis kartus pasidare.dukrele kruti valge iki 11 men.Su sunum nenutraukineju,kolkas dar valgo,o paskui ant pienelio pereisim.jei laikas griztu atgal- tai is viso nenutraukineciau.
Atsakyti
aš tai nenutraukinėju ir nešaldau. lieka to pieno, bet tingiu aš jį traukt. be to jei nutraukinėsi, tai paskui ir gaminsis per daug. o maitinant man iš kitos krūties nebėga, nebent keli lašiukai. bet tikrai iš to nieko ten nepririnkčiau. žindysiu pati kol bus pienelio, o jei neliks, tai ką padarysi, nieko tragiško ir mišinukas. pirmą užauginau su mišinukais ir nieko, gyvas, sveikas tongue.gif . bet tikiuosi šįkart nereiks ir sėkmingai žindysiu iki 2 metų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 23 sausio 2007 - 10:55
QUOTE(ingalp @ 2007 01 23, 10:55)
aš tai nenutraukinėju ir nešaldau. lieka to pieno, bet tingiu aš jį traukt. be to jei nutraukinėsi, tai paskui ir gaminsis per daug. o maitinant man iš kitos krūties nebėga, nebent keli lašiukai. bet tikrai iš to nieko ten nepririnkčiau. žindysiu pati kol bus pienelio, o jei neliks, tai ką padarysi, nieko tragiško ir mišinukas. pirmą užauginau su mišinukais ir nieko, gyvas, sveikas  tongue.gif . bet tikiuosi šįkart nereiks ir sėkmingai žindysiu iki 2 metų  tongue.gif

o kodel iki dvieju metu? g.gif
Atsakyti
o kur galima rasti pirkti specialius maišelius šaldymui?klausiau vienoj vaistinėj ar turi- tai pažiūrėjo į mane kaip kokia kvailelę. g.gif
Atsakyti