Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(world @ 2010 05 04, 20:53)
Grazios jusu visu labai gelytes. Stengsiuos apsilankyti parodoje ir galbut kazka isigyti. Svajoju apie melyna Vanda, bet paskaiciusi tema apie prieziura, nutariau, kad reik daugiau ziniu pasisemti kol kas.

na va cia turbut dauguma bus parodoje ir as ruosiuosi ten but, man vandos pasakiskai grazios bet bijau dar ju auginti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 05 05, 08:35)
na va cia turbut dauguma bus parodoje ir as ruosiuosi ten but, man vandos pasakiskai grazios bet bijau dar ju auginti verysad.gif

taigi nusipirkit ir pabandykit smile.gif kad ir SM skelbimuose mačiau parduoda už 60 lt, tiesa, nežydynčios, tai žiedų reikės palaukt mirksiukas.gif

kaip aš jums pavydžiu, kad važiuosit į parodą verysad.gif
Atsakyti
o as tai labiausiai laukiu kioooooskelio bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 05, 08:40)
o as tai labiausiai laukiu kioooooskelio  bigsmile.gif  blush2.gif

Tai cia matau dauguma zada kazka is kioskelio parsivezti, kazi ar liks bent kazkas ne tokiems ankstyviems pauksciams biggrin.gif
Atsakyti
na ir as prisidedu prie peles snaudales pagyru geles, nereali palange wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 05 05, 10:41)
na ir as prisidedu prie peles snaudales pagyru geles, nereali palange  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 05 05, 09:13)
Tai cia matau dauguma zada kazka is kioskelio parsivezti, kazi ar liks bent kazkas ne tokiems ankstyviems pauksciams biggrin.gif

kad tik musti iu nebutu thumbup.gif
zuzla jetau labai noreciau bet jau ties phenelopsis sokineju ir stresuoju kad tik viskas gerai butu biggrin.gif kai nusipirkau gelyte mama sako nu dar viena vaika parsitempei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 05 gegužės 2010 - 11:15
QUOTE(giedruze @ 2010 05 05, 12:13)
zuzla jetau labai noreciau bet jau ties phenelopsis sokineju ir stresuoju kad tik viskas gerai butu biggrin.gif  kai nusipirkau gelyte mama sako nu dar viena vaika parsitempei biggrin.gif

aaa biggrin.gif nu tai praeis irnesakyk.gif aš savo laiku dendrobį bijojau pirkti hihihi.gif
Atsakyti
pasigirsiu truputį ir aš blush2.gif pirmas mano pražydintos raibuolės žiedas wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 05 05, 12:40)
pasigirsiu truputį ir aš  blush2.gif pirmas  mano pražydintos raibuolės žiedas  wub.gif

Vuauv bigsmile.gif
Atsakyti
Astersita,nu tiesiog super ziedelis wub.gif wub.gif thumbup.gif man raibuoles pacios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 05 05, 12:40)
pasigirsiu truputį ir aš  blush2.gif pirmas  mano pražydintos raibuolės žiedas  wub.gif

oho, koks grozis! wub.gif
Atsakyti