Visu naujokes
o as siandien aplankiau dvi maximas, ir gryzau tusciom, nera orchideju isivaizduojat taip issluota ryt teks aplankyt vaidrena
lauksiu ataskaitos is vaidrenos
QUOTE(Liepa B. @ 2010 05 02, 21:56)
Relaxuoja tokie vaizdai
Lark,o margalapes tik gelese neieskojai ar neradai?
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 02, 21:31)
lauksiu ataskaitos is vaidrenos
nelabai yra kas toj Vaidrenoj. yra liudisiu vis dar, phalaenopsiu graziu su dviem ziedstiebiais po 35 lt dendrobium nobile tradiciniai balti po 25lt. buvo elegant debora midi pagal mane, uz 20 lt. violetiniai tamsiai ziedeliai. galvojau imt, bet susilaikiau. bet ot ligonis, negaliu tusciom iseit parsinesiau nukainuota nuzydejusia kambrija, dideli kupsta, persodinau padalinau i tris vazonus tikiuosi prigis
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 03, 15:59)
Lark,o margalapes tik gelese neieskojai ar neradai?
ieškojau, bet šeštadienio rytą ten buvo durdomas, prekeivės zujo kaip išprotėjusios, negalėjau normaliai pasižiūrėti. Dar norėjau vienos pigutės katlėjos, bet nepriėjau net, nes užkrauta buvo. O gal ir gerai, matyt neskirta buvo
Užsisakiau rūšinių, spausiu pinigėlį
Žinai, man rodos tave ten esu mačiusi, trumpais šviesiais banguotais plaukais, nuojauta kužda, kad ten tu buvai.
QUOTE(lark @ 2010 05 03, 18:02)
ieškojau, bet šeštadienio rytą ten buvo durdomas, prekeivės zujo kaip išprotėjusios, negalėjau normaliai pasižiūrėti. Dar norėjau vienos pigutės katlėjos, bet nepriėjau net, nes užkrauta buvo. O gal ir gerai, matyt neskirta buvo
Žinai, man rodos tave ten esu mačiusi, trumpais šviesiais banguotais plaukais, nuojauta kužda, kad ten tu buvai.
panasu i mane tik ne visai trumpi
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 03, 18:54)
panasu i mane tik ne visai trumpi
vienžo, kitą kart pati tave užkalbinsiu
Panos, gal galit pasufleruoti, kur galima būtų gauti gražialapių, pvz., Macodes Marmorata ir Nervillia Plicata ???
sveikos gelininkes
ir as parodau savo zydincia orchideja
ir as parodau savo zydincia orchideja
QUOTE(lark @ 2010 05 03, 19:24)
vienžo, kitą kart pati tave užkalbinsiu
Panos, gal galit pasufleruoti, kur galima būtų gauti gražialapių, pvz., Macodes Marmorata ir Nervillia Plicata ???
Ir as noreciau tokiu uztikti, bet niekur nerandu