mano irgi jau paruosta, tik lark, kaip phalaenopsiu lapus nuvalyt? citrinos nerandu. Maudziau, liko baltos vandens demes
turiu lietaus vandens, valysiu tuo, tik sunkiai lb valosi, nudziusta ir vel balta
QUOTE(lark @ 2010 05 26, 20:39)
Rodau, ką perdaviau ryt nuvežt į parodą
Koks grozis
QUOTE(lark @ 2010 05 26, 15:29)
Merginos, turiu prašymą
Gal kuri važiuosit pas SKM apsipirkti, o šeštadienį į Kn parodą, gal galėtumėt tuo pačiu man vandą iki Kauno pavežėti?
Lb lb prašau
Gal kuri važiuosit pas SKM apsipirkti, o šeštadienį į Kn parodą, gal galėtumėt tuo pačiu man vandą iki Kauno pavežėti?
Lb lb prašau
Buvau šiandien pas Skm bet į parodą nevažiuoju, tai ri neparašiau Tau
wow Super nerealu, graži paroda bus. Lark kurią vandą nusipirkai? man tai nebeliko nespėjau, bet lauksiu sakaiu gal kada vėl atsiveš oranžinės noriu:)
Labai grazu
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 26, 20:37)
parsinesiau akmenis, 11. visi panasiai 8 cm - 12 cm, vienas didesnis apie 18 cm, isivaizdavau, kad bus didesni, bet dailus, panasios spalvines gamos, nusveiciau dantu sepetuku, ar ne per mazi bus? o ant vazono pavarde varda nika miesta paciai pasidaryti, ar kokias specifines korteles duosite uzpildyti?
čia užsiklijuoji pati, kad tavo augalai nepasiklystų Ar kad neišvažiuotų į Vilnių, pvz.
aaa, supratau
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 26, 21:04)
turiu lietaus vandens, valysiu tuo, tik sunkiai lb valosi, nudziusta ir vel balta
buvo patarimas pienu blizginti
akmenys tiks
QUOTE(Oli_vija @ 2010 05 26, 21:52)
valio
Rodausi vakar pirktą zygutį (zygopetalum) šiandien išsiskleidė žiedukai
Šiandien buvau orchidėjos.lt Labai norėjau vandos, bet ir kelių mažyčių orchyčių Galvojau ką imt, ar vandą ar kelias. Kadangi vandutė buvo likusi tik viena tamsiai purpurinė kokią turiu, tai nebeliko bėdos ir nebereikėjo spręsti. Vandos ar ascondendos kada palauksiu, gal kokią oranžinę atsiveš
Nugriebiau ir tilandsiją
Kol kas taip pabus, vėlaiu nsuipirksiu kevalą, ar kamštinio ąžuolo vazonėlį, pamiršau ir nebelabai už ką dabar turėjau
Atvežė mano svajonę sedirea subparishii (buvau prašiusi) nežydinti
Promenaea xanthina su punpuriukais
Phaleonopsis lobbii (leidžia žiedstiebiuką) Tikiuosi sulauksiu žiedukų, baisiai nekantrauju, nes net kokia lupytė nežinau
Visos trys
sekmės dalyvaujančioms parodoje Lauksim foto
Šiandien buvau orchidėjos.lt Labai norėjau vandos, bet ir kelių mažyčių orchyčių Galvojau ką imt, ar vandą ar kelias. Kadangi vandutė buvo likusi tik viena tamsiai purpurinė kokią turiu, tai nebeliko bėdos ir nebereikėjo spręsti. Vandos ar ascondendos kada palauksiu, gal kokią oranžinę atsiveš
Nugriebiau ir tilandsiją
Kol kas taip pabus, vėlaiu nsuipirksiu kevalą, ar kamštinio ąžuolo vazonėlį, pamiršau ir nebelabai už ką dabar turėjau
Atvežė mano svajonę sedirea subparishii (buvau prašiusi) nežydinti
Promenaea xanthina su punpuriukais
Phaleonopsis lobbii (leidžia žiedstiebiuką) Tikiuosi sulauksiu žiedukų, baisiai nekantrauju, nes net kokia lupytė nežinau
Visos trys
sekmės dalyvaujančioms parodoje Lauksim foto
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 26, 22:01)
Rodausi vakar pirktą zygutį (zygopetalum) šiandien išsiskleidė žiedukai
Nugriebiau ir tilandsiją
Nugriebiau ir tilandsiją
Grazus zygutis issiskleide ne kaip mano