Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Laimonduxe @ 2010 05 22, 21:55)
tai pasirodom biggrin.gif

Nepagaunu ikvepimo nufotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 23, 13:02)
Nepagaunu ikvepimo nufotkint  doh.gif

Nu cia dabar biggrin.gif
Atsakyti
[attachmentid=198745]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 23, 20:31)
[attachmentid=198745]

Nu, va ir kaip tokio grozio nera ikvepimo fotkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 23, 19:31)
[attachmentid=198745]

wow thumbup.gif wub.gif wub.gif ir čia minimukas? kur prikot ir aš tokio noriu blush2.gif
Atsakyti
Negraziai nufotkinau, o dar ne iki galo issiskleidus, sikart ziedkotis labai trumpas, kaip normalaus dydzio orchidejai.
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 22, 13:44)
As parodysiu savo phalaenopsio ziedu ivairove  lotuliukas.gif
vel issikraipes
user posted image
o sitas tik is triju daliu  lotuliukas.gif
user posted image
sitas ala peloric
user posted image
o sitas tai pats kieciausias  thumbup.gif
user posted image

kokie išsigimę žiedai... nesidžiaugčiau, o verkčiau tokią orchidėją turėdama unsure.gif
Atsakyti
Pritariu, uzvargus kazko ji...
Papildyta:
Maniskes deboros zydejimas irgi ne superinis, ziedai lipa vienas ant kito, ziedkotis trumpas. Idomu kokiu medziagu jai pritruko?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 10:41)
Idomu kokiu medziagu jai pritruko?

man atrodo čia augintojai užsihibridino... nemanau, kad čia ta tikroji veislinė debora buvo pardavinėjama už kiek ten? 20 lt?
įdomu, kaip atrodys kitas šitų deborų žydėjimas unsure.gif
Atsakyti
Kas belieka, negi verksiu del tokiu pabaisiuku. smile.gif galima ir tokiam variante pliusu izvelgt biggrin.gif ir tokius mylet biggrin.gif nors man paciai,aisku,tokie pokstai irgi nelabai. kol yra vietos lai buna ir kol gyva, o paskuj bus matyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 24, 10:45)
man atrodo čia augintojai užsihibridino... nemanau, kad čia ta tikroji veislinė debora buvo pardavinėjama už kiek ten? 20 lt?
įdomu, kaip atrodys kitas šitų deborų žydėjimas unsure.gif

Pradine kaina buvo auksta. Cia man kaip medziotojai pasiseke. biggrin.gif Pries tai buve zydejimai buvo normalus ir grazus.
Papildyta:
Be to pastebejau, kad ne tik sio phalaenopsio ziedkotis trumpas. Pradejau simuliuot su prieziura ir rezultatas. Tik patingek smile.gif

Beje, kas anot taves tikroji Debora? Buna tikresniu uz tikra? smile.gif as neabejoju ne viena simtaja, kad manoji Debora.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 13:28)
Beje, kas anot taves tikroji Debora?

ta, kurios žiedai nesideformuoja, yra vienodi ir gražūs mastau.gif ir pradinė kaina ne ~25 lt..
sakai, tavosios kaina buvo aukšta, turbūt tai reiškia daugiau nei ~25 lt, o ir žydėjimai buvo normalūs, tai tikiu, kad tavoji tikra... kol neparašei, kad kelis kartus pas tave žydėjo, tol galvojau, kad pirkai ją, kai visos čia masiškai maximines deboras pirko smile.gif klydau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 gegužės 2010 - 12:39