Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Tigrinė cambria iš Vaidrenos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 20 gegužės 2010 - 16:18
labai jau siumpatiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 19, 17:30)
Silinge, aciu uz pakvietima  4u.gif as tikrai labai galvoju  mirksiukas.gif didziausia beda, kad man bakalaurinis  doh.gif manes namiskiai niekaip nesupras, jei paskutini savaitgali su gelem lakstyt pradeciau  g.gif

Lietuva, idomus phalaenopsis  thumbup.gif

Ziuriu, Brunete, Jusu ziedai irgi idomus, pasigarbanoje, tik nelabai matosi gerai is tokio foto kampo wink.gif

tau nereikia lakstyt su gėlėm - visą savaitgalį biggrin.gif koks miestas? svarbu NORAS DALYVAUTI biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 20, 16:14)
Tigrinė cambria iš Vaidrenos

gražutė wub.gif
Atsakyti
kokį šiandien paliuką mačiau šeškinės gėlių turgelyje, baltai žalias, labai rupi jis man dabar neduoda ramybės niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 05 21, 12:10)
kokį šiandien paliuką mačiau šeškinės gėlių turgelyje, baltai žalias, labai rupi jis man dabar neduoda ramybės niekaip g.gif

Tūrbūt čia toks pats, kokį aš kaune mačiau vienoj gėlių parduotuvėj 4u.gif jis mane irgi be galo sužavėjo, nematytas.. dabar svajoju apie jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2010 05 21, 12:30)
Tūrbūt čia toks pats, kokį aš kaune mačiau vienoj gėlių parduotuvėj  4u.gif  jis mane irgi be galo sužavėjo, nematytas.. dabar svajoju apie jį  biggrin.gif

man atrodo, kad iki vakaro aš jį prigriebsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif
uzbegau pasigereti jusu ziedeliais ir pasirodyti saviskius ax.gif
Mano geltonuke biggrin.gif
user posted image

Ir prazydusi Pleione formosana blush2.gif Nors vyras juokiasi, kad cia ne gele jei tik vienas ziedas lotuliukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 05 21, 12:42)
man atrodo, kad iki vakaro aš jį prigriebsiu biggrin.gif

O kokia kaina jūsų matyto? maniškio 42 lt, niekada taip brangiai neesu faliko pirkus, dažniausiai nukainuoti arba akcijiniai lotuliukas.gif tai kažkaip dar susilaikau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2010 05 21, 12:49)
O kokia kaina jūsų matyto? maniškio 42 lt, niekada taip brangiai neesu faliko pirkus, dažniausiai nukainuoti arba akcijiniai  lotuliukas.gif  tai kažkaip dar susilaikau..  blush2.gif

35lt
Atsakyti
Nu mergaitės ir grožių pridėjot wub.gif
O aš šiandien apžiūrėjau(kanadgi dabar mažai dėmesio orchem skiriu-daugiau kiemui biggrin.gif ) kad mano kambrija išleidus žiedstiebį thumbup.gif (aišku aš jau ir pamiršus kokia ji biggrin.gif ) Kai pražįs,pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Pražydo Phalaenopsis stuartiana
ph.stuartiana
Atsakyti