labai jau siumpatiska
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 19, 17:30)
Silinge, aciu uz pakvietima as tikrai labai galvoju didziausia beda, kad man bakalaurinis manes namiskiai niekaip nesupras, jei paskutini savaitgali su gelem lakstyt pradeciau
Lietuva, idomus phalaenopsis
Ziuriu, Brunete, Jusu ziedai irgi idomus, pasigarbanoje, tik nelabai matosi gerai is tokio foto kampo
Lietuva, idomus phalaenopsis
Ziuriu, Brunete, Jusu ziedai irgi idomus, pasigarbanoje, tik nelabai matosi gerai is tokio foto kampo
tau nereikia lakstyt su gėlėm - visą savaitgalį koks miestas? svarbu NORAS DALYVAUTI
kokį šiandien paliuką mačiau šeškinės gėlių turgelyje, baltai žalias, labai rupi jis man dabar neduoda ramybės niekaip
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 05 21, 12:10)
kokį šiandien paliuką mačiau šeškinės gėlių turgelyje, baltai žalias, labai rupi jis man dabar neduoda ramybės niekaip
Tūrbūt čia toks pats, kokį aš kaune mačiau vienoj gėlių parduotuvėj jis mane irgi be galo sužavėjo, nematytas.. dabar svajoju apie jį
QUOTE(sanlong @ 2010 05 21, 12:30)
Tūrbūt čia toks pats, kokį aš kaune mačiau vienoj gėlių parduotuvėj jis mane irgi be galo sužavėjo, nematytas.. dabar svajoju apie jį
man atrodo, kad iki vakaro aš jį prigriebsiu
Sveikos merginos
uzbegau pasigereti jusu ziedeliais ir pasirodyti saviskius
Mano geltonuke
Ir prazydusi Pleione formosana Nors vyras juokiasi, kad cia ne gele jei tik vienas ziedas
uzbegau pasigereti jusu ziedeliais ir pasirodyti saviskius
Mano geltonuke
Ir prazydusi Pleione formosana Nors vyras juokiasi, kad cia ne gele jei tik vienas ziedas
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 05 21, 12:42)
man atrodo, kad iki vakaro aš jį prigriebsiu
O kokia kaina jūsų matyto? maniškio 42 lt, niekada taip brangiai neesu faliko pirkus, dažniausiai nukainuoti arba akcijiniai tai kažkaip dar susilaikau..
QUOTE(sanlong @ 2010 05 21, 12:49)
O kokia kaina jūsų matyto? maniškio 42 lt, niekada taip brangiai neesu faliko pirkus, dažniausiai nukainuoti arba akcijiniai tai kažkaip dar susilaikau..
35lt
Nu mergaitės ir grožių pridėjot
O aš šiandien apžiūrėjau(kanadgi dabar mažai dėmesio orchem skiriu-daugiau kiemui ) kad mano kambrija išleidus žiedstiebį (aišku aš jau ir pamiršus kokia ji ) Kai pražįs,pasirodysiu
O aš šiandien apžiūrėjau(kanadgi dabar mažai dėmesio orchem skiriu-daugiau kiemui ) kad mano kambrija išleidus žiedstiebį (aišku aš jau ir pamiršus kokia ji ) Kai pražįs,pasirodysiu
Pražydo Phalaenopsis stuartiana
ph.stuartiana
ph.stuartiana