Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Mano mylimukė čia wub.gif wub.gif wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 05 13, 13:04)
ačiū už pagyras 4u.gif  aš tokių ne vieną kartą maximoj mačiau , bet brangiau.
beje radau gražių, labai panašių į šitas http://www.elegant-o...s.eu/janee.html, tik gal balto mažiau, bet kainų neužmačiau.

as irgi maciusi panasiu ir turiu panasia, bet jos buna su baltais pakrasteliais dazniausia, o tavosi ziuriu su geltonais smile.gif as labai noreciau tokiu spalvu derinio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 13, 13:31)
Va va, šiandien kol perėjau-peržiūrėjau-palaisčiau saviškes pirmąkart supratau, kad tai tampa rimtu darbu  blink.gif . Kol turėjau nedaug, kažkaip nė nepajusdavau, priežiūra rodos visai laiko neužimdavo, o dabar  doh.gif ... Bet vistiek dar norisi  biggrin.gif ...

tai jau tikrai...tas laistymas, sausinimas, lapu valymas - viso savaitgalio darbas doh.gif man kartais pikta jau ant saves buna, kad turiu sitiek daug, ir zinoma nuo to kencia geles, nebeimanoma taip rupestingai jomis pasirupinti, kiekvienai jau vis maziau demesio lieka smile.gif
Atsakyti
Sako kuo maziau lendi prie ju - tuo geriau auga.
Atsakyti
Pritariu Axarai,kartais tas laistymas pavirsta juodu darbu doh.gif Net pavargsti su jom maudytis,bet jos to vertos biggrin.gif Manau su manim,sutiks ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 13 gegužės 2010 - 14:56
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 13, 15:52)
Pritariu Axarai,kartais tas laistymas pavirsta juodu darbu doh.gif Net pavargsti su jom maudytis,bet jos to vertos biggrin.gif Manau su manim,sutiks ne viena mirksiukas.gif

zinoma,kad vertos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vertos, be to, kai laistau skirtingu metu visas, nelabai pasijaučia. Dabar gryžtu iš darbo apžiūriu, jei reikia keletą pamirkau, ir taip kas kelias dienas, kaip reikalas yra. Tada ir išdžiūna skirtingu metu. Tada nejauiču skaičiaus. O jei užsitingiu ir visas labai prireikia laistyt vieną dieną tada, jau vargelis doh.gif
Atsakyti
ateinu pasimaivyt-enciklija visa pražydo ir faliko pirmas žiedukas skleidžiasi (nors neprisimenu,kad tokį turiu blush2.gif reikės peržiūrėt albumą unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(J*G* @ 2010 05 13, 19:30)
ateinu pasimaivyt-enciklija visa pražydo ir faliko pirmas žiedukas skleidžiasi (nors neprisimenu,kad tokį turiu  blush2.gif reikės peržiūrėt albumą  unsure.gif )

groziai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 13, 15:25)
Argi įmanoma atsispirti?...

tikrai nea bigsmile.gif wub.gif

ateinu pasimaivyt-enciklija

kokia įdomi bigsmile.gif , niekad nesu mačiusi jų pirkt.

O aš orchių laistymą paverčiau visu ritualu, rami muzika, žvakės, natūralūs smilkalai.., nieks neturi man trukdyti, išskyrus katiną, užtrunku nei daug nei mažai.. tik.. dvi valandas lotuliukas.gif ir taip kas savaitę, na falenopsiai ištveria negėrę dvi savaites.
Per tas dvi valandas atsigaunu dvasiškai, atsipalaiduoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 13, 20:45)
tikrai nea  bigsmile.gif  wub.gif
kokia įdomi  bigsmile.gif , niekad nesu mačiusi jų pirkt.

O aš orchių laistymą paverčiau visu ritualu, rami muzika, žvakės, natūralūs smilkalai.., nieks neturi man trukdyti, išskyrus katiną, užtrunku nei daug nei mažai.. tik.. dvi valandas  lotuliukas.gif ir taip kas savaitę, na falenopsiai ištveria negėrę dvi savaites.
Per tas dvi valandas atsigaunu dvasiškai, atsipalaiduoju  wub.gif

oho,2val blink.gif kiek jus mergaites auginat tu orchideju? 4u.gif pas mane dar viso labo 3,bet jau namiskius nuteikiu,kad bus kur kas daugiau biggrin.gif pamacius kokia grazia ir reta,as negaliu praeiti,noris pirkt ne nedvejojus biggrin.gif
Atsakyti
J*G kaip galima toki grazuoli pamirst ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 13, 11:37)
sunku gražiai nufotografuoti  biggrin.gif

QUOTE(pabirze @ 2010 05 13, 11:40)
Lark, pasaka wub.gif  wub.gif  wub.gif
o čia šiandienos laimikis, pro tokią  negalėjau praeit, o apie kainą iš viso tyliu biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 13, 15:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jaučiu man joks užkodavimas nepadėtų  schmoll.gif .
Argi įmanoma atsispirti?...
user posted image

Lark, sveikinu prazydinus Vanda, as taip laukiu kol mano prazys biggrin.gif
pabirze, grazi spalvyte, as tokia panasia turiu tik ji zema - tai man spalva wub.gif
Kastone, nuostabi gelyte 4u.gif
Papildyta:
ateinu pasimaivyt-enciklija visa pražydo ir faliko pirmas žiedukas skleidžiasi (nors neprisimenu,kad tokį turiu  blush2.gif reikės peržiūrėt albumą  unsure.gif )

Nuostabi enciklija ir as noriu blush2.gif
Atsakyti