QUOTE(pabirze @ 2010 05 13, 13:04)
ačiū už pagyras aš tokių ne vieną kartą maximoj mačiau , bet brangiau.
beje radau gražių, labai panašių į šitas http://www.elegant-o...s.eu/janee.html, tik gal balto mažiau, bet kainų neužmačiau.
beje radau gražių, labai panašių į šitas http://www.elegant-o...s.eu/janee.html, tik gal balto mažiau, bet kainų neužmačiau.
as irgi maciusi panasiu ir turiu panasia, bet jos buna su baltais pakrasteliais dazniausia, o tavosi ziuriu su geltonais as labai noreciau tokiu spalvu derinio
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 13, 13:31)
Va va, šiandien kol perėjau-peržiūrėjau-palaisčiau saviškes pirmąkart supratau, kad tai tampa rimtu darbu . Kol turėjau nedaug, kažkaip nė nepajusdavau, priežiūra rodos visai laiko neužimdavo, o dabar ... Bet vistiek dar norisi ...
tai jau tikrai...tas laistymas, sausinimas, lapu valymas - viso savaitgalio darbas man kartais pikta jau ant saves buna, kad turiu sitiek daug, ir zinoma nuo to kencia geles, nebeimanoma taip rupestingai jomis pasirupinti, kiekvienai jau vis maziau demesio lieka
Sako kuo maziau lendi prie ju - tuo geriau auga.
Pritariu Axarai,kartais tas laistymas pavirsta juodu darbu Net pavargsti su jom maudytis,bet jos to vertos Manau su manim,sutiks ne viena
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 13, 15:52)
Pritariu Axarai,kartais tas laistymas pavirsta juodu darbu Net pavargsti su jom maudytis,bet jos to vertos Manau su manim,sutiks ne viena
zinoma,kad vertos
Vertos, be to, kai laistau skirtingu metu visas, nelabai pasijaučia. Dabar gryžtu iš darbo apžiūriu, jei reikia keletą pamirkau, ir taip kas kelias dienas, kaip reikalas yra. Tada ir išdžiūna skirtingu metu. Tada nejauiču skaičiaus. O jei užsitingiu ir visas labai prireikia laistyt vieną dieną tada, jau vargelis
ateinu pasimaivyt-enciklija visa pražydo ir faliko pirmas žiedukas skleidžiasi (nors neprisimenu,kad tokį turiu reikės peržiūrėt albumą )
QUOTE(J*G* @ 2010 05 13, 19:30)
ateinu pasimaivyt-enciklija visa pražydo ir faliko pirmas žiedukas skleidžiasi (nors neprisimenu,kad tokį turiu reikės peržiūrėt albumą )
groziai
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 13, 15:25)
Argi įmanoma atsispirti?...
tikrai nea
ateinu pasimaivyt-enciklija
kokia įdomi , niekad nesu mačiusi jų pirkt.
O aš orchių laistymą paverčiau visu ritualu, rami muzika, žvakės, natūralūs smilkalai.., nieks neturi man trukdyti, išskyrus katiną, užtrunku nei daug nei mažai.. tik.. dvi valandas ir taip kas savaitę, na falenopsiai ištveria negėrę dvi savaites.
Per tas dvi valandas atsigaunu dvasiškai, atsipalaiduoju
QUOTE(lark @ 2010 05 13, 20:45)
tikrai nea
O aš orchių laistymą paverčiau visu ritualu, rami muzika, žvakės, natūralūs smilkalai.., nieks neturi man trukdyti, išskyrus katiną, užtrunku nei daug nei mažai.. tik.. dvi valandas ir taip kas savaitę, na falenopsiai ištveria negėrę dvi savaites.
oho,2val kiek jus mergaites auginat tu orchideju? pas mane dar viso labo 3,bet jau namiskius nuteikiu,kad bus kur kas daugiau pamacius kokia grazia ir reta,as negaliu praeiti,noris pirkt ne nedvejojus
J*G kaip galima toki grazuoli pamirst ?
QUOTE(lark @ 2010 05 13, 11:37)
sunku gražiai nufotografuoti
QUOTE(pabirze @ 2010 05 13, 11:40)
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 13, 15:25)
Lark, sveikinu prazydinus Vanda, as taip laukiu kol mano prazys
pabirze, grazi spalvyte, as tokia panasia turiu tik ji zema - tai man spalva
Kastone, nuostabi gelyte
Papildyta:
Nuostabi enciklija ir as noriu