Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2010 05 13, 12:40)
Lark, pasaka wub.gif  wub.gif  wub.gif
o čia šiandienos laimikis, pro tokią  negalėjau praeit, o apie kainą iš viso tyliu biggrin.gif
user posted image

kaip tik kazko truksta mano palangei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju,nuostabi spalvyte wub.gif wub.gif kiek dar tokia grozybe kainavo,jei nepaslaptis? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 13, 09:43)
Lark nerealu, šaunuolė 4u.gif  wub.gif  Lauksim daugiau foto.

Kaciusss, labai gražios orchidėjos ir vaizdelis pro langą nuostabus.

dekui labai uz grazius zodzius mano augintinems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 13, 09:53)
Lar valio valio valioooo  bigsmile.gif  4u.gif

Kaciusss sveika atvykus, grazios tavo augintines  mirksiukas.gif

dekui uz silta priemima 4u.gif manau smagu cia pas jus,apie tokias grozybes plepeti ri grozetis.kiek permeciau foto ,tai visu gelytes zavingos wub.gif maniskis buvo labai nusistates pries orchidejas-na pasak jo koks cia grozis du kotai ir keli ziedeliai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet kai jau isigijome pirmaja ir pradejo nuostabiai megzti vis daugiau ziedelu,puosti musu palange,partyse pats nieko neprasomas man jau antraja orchideja biggrin.gif zodziu, susizavejo ir pats wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 05 13, 10:54)
Raiska nebloga. As jau noreciau naujo fotiko...

na siaip tikrai neblogas fotikas,taciau as kai menka fotografe,tai mazai ka nutuokiu apie juos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 13, 11:53)
Lark,sveikinu su vandos ziedu thumbup.gif Tikrai didelis pasiekimas biggrin.gif              Kaciusss grazios orchytes wub.gif

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2010 05 13, 12:37)
sunku gražiai nufotografuoti  biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaciusss: 13 gegužės 2010 - 12:21
Pabirze kur toki grozi sumedziojai?
Atsakyti
b]Papildyta:[/b]
QUOTE(lark @ 2010 05 13, 12:37)
sunku gražiai nufotografuoti  biggrin.gif

labai grazios gelytes,tokios isbujojusios,gal jau senai pas jus auga?
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 13, 13:26)
Pabirze kur toki grozi sumedziojai?

vytauto pr. gėlių parduotuvėj, palikau baltą už 12 lt.
Atsakyti
lark, sveikinu pražydinus vandą 4u.gif . Kažkaip man jos kaip tik atrodo įnoringiausios ir sunkiausiai pražydinamos...

pabirze, nuostabus naujokėlis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 05 13, 10:40)
Lark, pasaka wub.gif  wub.gif  wub.gif
o čia šiandienos laimikis, pro tokią  negalėjau praeit, o apie kainą iš viso tyliu biggrin.gif
user posted image

pabirze, bet tau ir sekasi biggrin.gif tu vis kokiu perliuku iskapstai smile.gif baltai pavydziu as tau sitos naujokes, labai tokios noreciau,aisku griebciau negalvodama, nors jau turiu orchideju turbut daugiau nei proto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 05 13, 13:55)
pabirze, bet tau ir sekasi biggrin.gif tu vis kokiu perliuku iskapstai smile.gif baltai pavydziu as tau sitos naujokes, labai tokios noreciau,aisku griebciau negalvodama, nors jau turiu orchideju turbut daugiau nei proto biggrin.gif

ačiū už pagyras 4u.gif aš tokių ne vieną kartą maximoj mačiau , bet brangiau.
beje radau gražių, labai panašių į šitas http://www.elegant-o...s.eu/janee.html, tik gal balto mažiau, bet kainų neužmačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 13 gegužės 2010 - 13:04
QUOTE(axara @ 2010 05 13, 13:55)
...nors jau turiu orchideju turbut daugiau nei proto biggrin.gif

Va va, šiandien kol perėjau-peržiūrėjau-palaisčiau saviškes pirmąkart supratau, kad tai tampa rimtu darbu blink.gif . Kol turėjau nedaug, kažkaip nė nepajusdavau, priežiūra rodos visai laiko neužimdavo, o dabar doh.gif ... Bet vistiek dar norisi biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 13, 14:31)
Va va, šiandien kol perėjau-peržiūrėjau-palaisčiau saviškes pirmąkart supratau, kad tai tampa rimtu darbu  blink.gif . Kol turėjau nedaug, kažkaip nė nepajusdavau, priežiūra rodos visai laiko neužimdavo, o dabar  doh.gif ... Bet vistiek dar norisi  biggrin.gif ...

visiškai pritariu, bet ką daryt- gal kur užkoduoja biggrin.gif
Atsakyti
As paskutiniu metu jei per ka nors, tai is SKM. Viena i kita panasiu jau nebesinori.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 05 13, 14:42)
ką daryt- gal kur užkoduoja biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jaučiu man joks užkodavimas nepadėtų schmoll.gif .
Argi įmanoma atsispirti?...
user posted image
Atsakyti
Vaje Kastone,cia tavo grozis bigsmile.gif wub.gif Koks cia gali buti susilaikymas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti