J*G*, aciu pas tave jau kokia didele
Erika20, Celeste juk jūms tiesiai į parodos dalyves šitiek eksponatų
QUOTE(misterija @ 2010 05 11, 22:12)
Erika20, Celeste juk jūms tiesiai į parodos dalyves šitiek eksponatų
taip taip kur gi ne
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 11, 23:07)
J*G*, aciu pas tave jau kokia didele
aš jau ją į 4 dalis padalinus į marčias išleidau žinoma ir sau pasilikau,jau du kartus po to žydėjo kvepia rytais skaniai,o kai daugiau žiedų,tai net ir per aštriai...
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 11, 23:32)
taip taip kur gi ne
taip taip ir ne kitaip Šilingė neduos meluot,bet buvo kiek pamenu kur po kelis augaliukus atnešė,o ir aš pati tik kelias turėjau,bet manau jei visos nors po keletą gėlyčių parodytumėt,jau būtų laaaabai daug-juk parodoj ir būna pačių augintojų atnešti augalai,ne iš kažkur kitur-taip,kad nosį aukštyn ir į parodą nepagailėkit šito grožio visų akim
Būtent. Būna, kad vieną vienintelę, bet atneša
Paroda yra VISŲ šventė, kuriama bendromis pastangomis. Nereikia kuklintis Nešam kad ir po vieną, o kai sukomponuojam kartu - jau vaizdas visiškai kitoks. Taigi - drąsiau
Paroda yra VISŲ šventė, kuriama bendromis pastangomis. Nereikia kuklintis Nešam kad ir po vieną, o kai sukomponuojam kartu - jau vaizdas visiškai kitoks. Taigi - drąsiau
Aciu uz pagyrimus mano gelytems
Uzsikreciau as dviem manijom orchidejom ir dekupazu ir tas ir tas ziauriai kerta per kisene dabar noreciau kokios nors idomesnes,gal kaip jus cia vadinat karvutes orchidejos,kazkada turejau dendrobium,bet sunyko
Uzsikreciau as dviem manijom orchidejom ir dekupazu ir tas ir tas ziauriai kerta per kisene dabar noreciau kokios nors idomesnes,gal kaip jus cia vadinat karvutes orchidejos,kazkada turejau dendrobium,bet sunyko
jezus, ziuriu ziuriu as i tas savo geleles, tegul atleidzia man jos, bet neatrodo man jos vertos parodos, paprasciausi hibrideliai
As tai laukiu - turi gi maxima atsivezt nauju.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 12, 10:50)
As tai laukiu - turi gi maxima atsivezt nauju.
gal zinot kada
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 12, 07:55)
jezus, ziuriu ziuriu as i tas savo geleles, tegul atleidzia man jos, bet neatrodo man jos vertos parodos, paprasciausi hibrideliai
nu ir kas , pvz aš vešiu 3 kvietkas, arba 2 nes dėl vienos žydėjimo laiko nesu tikra. bet vešiu, nes noriu dalyvaut ir susitikti su kitais .
o gal nevežti na rūšinė nužydės, kiti nieko įpatingo , visiems matyti. Šilinge ar daug rūšinių veši? o gal neverta jei dar pora taip mąstančių ir nebus ką rodyti
Celeste , prašom patvirtinti savo dalyvavimą