rodostoma, labai grazus ziedai
rodostoma tavo gelyte pasakiska
Rodostoma, jau kartoju, ką visos sakė, bet orchytė pasakiškai graži Sveikinu
visu rodytos gelytes tikros grazuoles, parodysiu ir as dar viena savo orchideja
QUOTE(zemuoge1 @ 2010 05 10, 10:12)
Labai grazu
sveikos
as turejau, bet numire
oho koks grozis saunuole
sokejuike, saku miske galima prisirinkti vasara, arba i durpyna kur nuvaziavus, sutauysi nemazus pinigus, grazus orchidariumas
QUOTE(lark @ 2010 05 08, 20:28)
kaip jums šita? Man rodos, kad kažkuri tokią pačią turi
as turejau, bet numire
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 09, 21:55)
Na merginos,noriu pasigirti Sendien visu groziu prazydo Dendrobium
oho koks grozis saunuole
sokejuike, saku miske galima prisirinkti vasara, arba i durpyna kur nuvaziavus, sutauysi nemazus pinigus, grazus orchidariumas
Dar karta aciu mergaites,uz grazius zodelius mano orchytei
as negaliu ta mano orchideja isvarys mane is proto negana to, kad leido issigimusius pumpurus, tai dabar tie kurie atrode normalus issiskleide va taip :
kitas
tai jau cia gaunasi vos ne peloric?
kitas
tai jau cia gaunasi vos ne peloric?
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 09, 21:55)
Na merginos,noriu pasigirti Sendien visu groziu prazydo Dendrobium aggregatum.Isigyjau si grozi pernai,ir kaip idomiai,visi pumpurai issiskleidzia vienu metu
Vaje koks grožis o spalva kokia ryški
Merginos man labai reikia dovanai ryškiai geltonos orchidėjos (būtinai phalaenopsio) šią savaitę, jei kuri Kaune pamatytumėt kur parašykit būčiau labai dėkinga
rodostoma, šaunuolė, gražių žiedelių sulaukei . Dendrobiai viena iš orchidėjų rūšių, kurias norėčiau perprast ir išmokt augint bei pražydint.
Atsimenat, rudenį "Tik gėlės" pardavinėjo geltonas katlėjas, neatsispyriau tuomet, o dabar jau sulaukiau ir "naminio" žiedelio, vienas tik, bet nuo jo kvepia visa virtuvė ...:
Atsimenat, rudenį "Tik gėlės" pardavinėjo geltonas katlėjas, neatsispyriau tuomet, o dabar jau sulaukiau ir "naminio" žiedelio, vienas tik, bet nuo jo kvepia visa virtuvė ...:
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 10, 14:13)
rodostoma, šaunuolė, gražių žiedelių sulaukei . Dendrobiai viena iš orchidėjų rūšių, kurias norėčiau perprast ir išmokt augint bei pražydint.
Ar sunku Katleja priziureti?
QUOTE(world @ 2010 05 10, 14:23)
Ar sunku Katleja priziureti?
Sakyčiau nesunku, svarbu neperliet, substratas tarp liejimų turi pradžiūt, aišku, kadangi katlėjos auga nepermatomam vazone, tai sunkiau suprast, kada laikas liet, bet daugmaž...
Dar joms šviesos reikia, buvau padarius papildomą apšvietimą rudenį-žiemą.
O dėl pražydinimo - šita geltona be problemų pumpurą sukrovė, kita hibridinė, irgi iš ten pat pirkta, turi voką, bet kol kas jis tuščias, tai nežinau, ar žydės...
Mano mylimiausia Cattleya forbesii - išvis be problemų, labai paprasta augint ir pražydint.
Žodžiu, aš dar tik mokaus ...