Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

rodostoma, labai grazus ziedai wub.gif
Atsakyti
rodostoma tavo gelyte pasakiska 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rodostoma, jau kartoju, ką visos sakė, bet orchytė pasakiškai graži 4u.gif wub.gif Sveikinu
Atsakyti
visu rodytos gelytes tikros grazuoles, parodysiu ir as dar viena savo orchideja

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2010 05 10, 10:12)
visu rodytos gelytes tikros grazuoles, parodysiu  ir as dar viena savo orchideja

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(lark @ 2010 05 08, 20:28)
kaip jums šita? Man rodos, kad kažkuri tokią pačią turi  smile.gif

as turejau, bet numire verysad.gif

QUOTE(rodostoma @ 2010 05 09, 21:55)
Na merginos,noriu pasigirti ax.gif Sendien visu groziu prazydo Dendrobium

oho koks grozis thumbup.gif saunuole 4u.gif
sokejuike, saku miske galima prisirinkti vasara, arba i durpyna kur nuvaziavus, sutauysi nemazus pinigus, grazus orchidariumas 4u.gif
Atsakyti
Dar karta aciu mergaites,uz grazius zodelius mano orchytei aciuks.gif
Atsakyti
as negaliu ta mano orchideja isvarys mane is proto doh.gif negana to, kad leido issigimusius pumpurus, tai dabar tie kurie atrode normalus issiskleide va taip :
user posted image
kitas
user posted image
tai jau cia gaunasi vos ne peloric? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 09, 21:55)
Na merginos,noriu pasigirti ax.gif Sendien visu groziu prazydo Dendrobium aggregatum.Isigyjau si grozi pernai,ir kaip idomiai,visi pumpurai issiskleidzia vienu metu biggrin.gif user posted image

Vaje koks grožis bigsmile.gif wub.gif o spalva kokia ryški thumbup.gif

Merginos man labai reikia dovanai ryškiai geltonos orchidėjos (būtinai phalaenopsio) šią savaitę, jei kuri Kaune pamatytumėt kur parašykit 4u.gif būčiau labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tviga: 10 gegužės 2010 - 10:45
rodostoma, šaunuolė, gražių žiedelių sulaukei biggrin.gif . Dendrobiai viena iš orchidėjų rūšių, kurias norėčiau perprast ir išmokt augint bei pražydint.

Atsimenat, rudenį "Tik gėlės" pardavinėjo geltonas katlėjas, neatsispyriau tuomet, o dabar jau sulaukiau ir "naminio" žiedelio, vienas tik, bet nuo jo kvepia visa virtuvė wub.gif ...:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 10, 14:13)
rodostoma, šaunuolė, gražių žiedelių sulaukei  biggrin.gif . Dendrobiai viena iš orchidėjų rūšių, kurias norėčiau perprast ir išmokt augint bei pražydint.

Atsimenat, rudenį "Tik gėlės" pardavinėjo geltonas katlėjas, neatsispyriau tuomet, o dabar jau sulaukiau ir "naminio" žiedelio, vienas tik, bet nuo jo kvepia visa virtuvė  wub.gif ...:
user posted image

Ar sunku Katleja priziureti?
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 05 10, 14:23)
Ar sunku Katleja priziureti?

Sakyčiau nesunku, svarbu neperliet, substratas tarp liejimų turi pradžiūt, aišku, kadangi katlėjos auga nepermatomam vazone, tai sunkiau suprast, kada laikas liet, bet daugmaž...
Dar joms šviesos reikia, buvau padarius papildomą apšvietimą rudenį-žiemą.
O dėl pražydinimo - šita geltona be problemų pumpurą sukrovė, kita hibridinė, irgi iš ten pat pirkta, turi voką, bet kol kas jis tuščias, tai nežinau, ar žydės...
Mano mylimiausia Cattleya forbesii - išvis be problemų, labai paprasta augint ir pražydint.
Žodžiu, aš dar tik mokaus ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 10 gegužės 2010 - 13:42