Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Šilingė @ 2010 05 09, 21:30)
Mačiau Maxima bazėj.

blink.gif nu joooo doh.gif gerai,kad ir nemačiau.... bet prieš pora sav. tai dar nebuvo schmoll.gif arba neatkreipiau dėmesio g.gif
Atsakyti
Aš iš pradžių pamaniau, kad ten nukainuoti, nes tikrai pats augalas sužalotas, kaip Šilingė rašo, šaknys, žiedkotis nukarpyti, bet, kainą pamačius, atšoko fantazija blink.gif
Atsakyti
Na merginos,noriu pasigirti ax.gif Sendien visu groziu prazydo Dendrobium aggregatum.Isigyjau si grozi pernai,ir kaip idomiai,visi pumpurai issiskleidzia vienu metu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
rodostoma, kaip gražu bigsmile.gif wub.gif , sveikinu sulaukus žiedų drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 09, 21:55)
Na merginos,noriu pasigirti ax.gif Sendien visu groziu prazydo Dendrobium aggregatum.Isigyjau si grozi pernai,ir kaip idomiai,visi pumpurai issiskleidzia vienu metu biggrin.gif user posted image

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Aciu lark,pati neatsidziaugiu,kad pakolkas taip sekmingai draugauja su manimi rusines orchytes biggrin.gif
Atsakyti
Rodostoma, pasakiškas grožis, šaunuolė thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras mano groziui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 09, 21:55)

Rodostoma, saunuole toki grozi prazydinai 4u.gif
Atsakyti
rodostoma, be galo grazu wub.gif
Atsakyti
rodostoma , super labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 09, 22:55)
Na merginos,noriu pasigirti ax.gif

unsure.gif nerodo man verysad.gif verysad.gif
Atsakyti