Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

As irgi laukiu pasipildymo jos parduotuveje smile.gif
Atsakyti
lark, kas gero tik gelese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 08, 18:54)
Nieko,po truputi irengsi,svarbu pati orchidariuma jau turi thumbup.gif Aisku graziai irengti,pinigeliu dar nemazai kainuos doh.gif specialios sakos,nemazai kainuoja.As akvariumui kai pirkau tokia nemaza,tai reikejo pora simtuku pakloti doh.gif

Rodostoma, o kur šaką pirkai? Aš taip neskubu šį mėnesį ir pinigučių nebebus, bet dairytis rūpi:) ax.gif

Lark, labai graži gėlytėsmile.gif

Ką skm atveš irgi labai laukiu, keletą pageidavimų nusiuntusi esu, labai norėčiau, kad ką atvežtų blush2.gif
Atsakyti
Sokejuke 86,saku ieskok visur ,kur yra pirkti akvariumu,bet rasti tinkama teks paieskoti smile.gif As pirkau Vilniuje,prie Kaziuko turgaus,is kiemu puses yra zuvyciu parduotuve,ten buvo visas kampas priverstas mirksiukas.gif Tikrai graziu,dideliu,bet kainike tai tikrai doh.gif Gal ten,ir uzsakyti butu galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 08, 20:28)
kaip jums šita? Man rodos, kad kažkuri tokią pačią turi  smile.gif
Pirkau Tik gėlėse  ax.gif

bigsmile.gif wub.gif swoon.gif Labai graži, subtili gėlytė.
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 09, 08:10)
lark, kas gero tik gelese  ax.gif

lb daug falenopsių, vienas už kitą gražesni, ypač tie "metriniai" wub.gif , truputis cambrijų, raibuolių schmoll.gif , vandos tos pačios, va dukriui mėlyną kinrožę į sodelį gavau wub.gif , na ir šiaip ten visokio gėrio, mačiau gražių žydinčių kaktusų, na ir t.t.
Atsakyti
Beje, mačiau Pramonės Maximoje iš falenopsių padarytus tipo bonsai blink.gif
Iš pradžių net nesupratau kas ten su tuo augalu padaryta. Kaip jums jie?
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 09, 19:27)
Beje, mačiau Pramonės Maximoje iš falenopsių padarytus tipo bonsai  blink.gif
Iš pradžių net nesupratau kas ten su tuo augalu padaryta. Kaip jums jie?

Čia tie vienu didžiuliu baltu žiedu? Kažkoks floristinis košmaras ten blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 05 09, 21:13)
Čia tie vienu didžiuliu baltu žiedu? Kažkoks floristinis košmaras ten  blink.gif  schmoll.gif

blink.gif g.gif apie ką jūs čia??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 05 08, 16:29)
nesuprantu kas čia darosi Lietuvoje su šitomis kiaušinio trynio spalvos orchidėjomis, visos ligotos , su kuo pašneki, meta vis lapus , kol nelieka visai g.gif
Mazutia, nesusidūriau su tokiom problemom, gal pabandyk į RS nueiti patarimo, gal čia ne liga, gal saulės nudegintas lapas g.gif

tikra tiesa...as iki siol dar nesuradau tokios spalvos sveiko phal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J*G* @ 2010 05 09, 20:26)
blink.gif  g.gif apie ką jūs čia???  unsure.gif

Mačiau Maxima bazėj. Baltas falenopsis pasodintas į mažulytį vazoną (matosi, kad šaknys nupjaustytos...). Žiedstiebis nupjautas iškart virš pirmojo žiedo. Aišku, žiedas didelis labai, įspūdingas, bet augalas sužalotas nerealiai. ir kaina - 39,99 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 08, 19:28)
kaip jums šita? Man rodos, kad kažkuri tokią pačią turi  smile.gif
Pirkau Tik gėlėse  ax.gif

labai grazi wub.gif berods naujute tokia turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2010 05 09, 19:30)
Mačiau Maxima bazėj. Baltas falenopsis pasodintas į mažulytį vazoną (matosi, kad šaknys nupjaustytos...). Žiedstiebis nupjautas iškart virš pirmojo žiedo. Aišku, žiedas didelis labai, įspūdingas, bet augalas sužalotas nerealiai. ir kaina - 39,99 Lt  doh.gif

maciau akropoli siuos augalus, bet man labai nepatiko sad.gif nors ir nemazai ispirkta jau.
Atsakyti