Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Mano irgi kiaušinio trynio spalvos tokio geltonukė kažkokia nelabai, nors jau leidžia lapuką, o šiaip lapai trys tik, šaknys nelabai kokios. Žodžiu kaži ar kada žiedstiebio sulauksi, nors gražumo tai nerealaus;) 4u.gif

na va ir dar nieko labai nespėjau, bet jau sukėliau kelias gėlytes į orchidariumą, sugalvojau kaip prie sienelės tvirtinti:) ax.gif Kada nor sgalutinį variantą parodysiu, matyt negreit blush2.gif Pastačiau ne visai šalia lango, bet netoli, matysim kaip seksis;) Tik niekur nerandu normalaus hidrometro, gal kas patarti galite;) Senukuose nusipirkau vakar, bet man panašu, kad jis pieno riebumą, o ne drėgmę rodo doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 08 gegužės 2010 - 17:00
man labai gražu, kai siena būna iš medžio žievės ir ant jos auga augalai wub.gif
šokėjuke, bus įdomu sulaukti pastebėjimų , kaip sekasi augaliukams, ar pagerėjo jų augimas ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 08 gegužės 2010 - 17:09
QUOTE(pabirze @ 2010 05 08, 18:08)
man labai gražu, kai siena būna iš medžio žievės ir ant jos auga  augalai wub.gif
šokėjuke, bus įdomu sulaukti pastebėjimų , kaip sekasi augaliukams, ar pagerėjo jų augimas ir pan. 4u.gif

Man irgi gražu bet tai padaryti užtruks, bet gal bent kokoso pluošto galinę sieną pradžiai darysiu bus matyt:)
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 08, 18:37)
Man irgi gražu bet tai padaryti užtruks, bet gal bent kokoso pluošto galinę sieną pradžiai darysiu bus matyt:)

na , svarbiausią daiktą jau turi, o visa kita- tavo fantazijos vaisius bus, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Nieko,po truputi irengsi,svarbu pati orchidariuma jau turi thumbup.gif Aisku graziai irengti,pinigeliu dar nemazai kainuos doh.gif specialios sakos,nemazai kainuoja.As akvariumui kai pirkau tokia nemaza,tai reikejo pora simtuku pakloti doh.gif
Atsakyti
kur europos pr. yra baze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 08, 19:27)
kur europos pr. yra baze?  g.gif

Tai viena europos pr.122 Karmelita o ta kurioj apsipirkau siandien man rodos ir skaitosi kad 122, bet kitas ivaziavimas tenai ir europos pr stovi iskaba su nuoroda kad geles visiems lyg..bijau sumeluot kaip ten parasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutia @ 2010 05 08, 19:42)
Tai viena europos pr.122 Karmelita o ta kurioj apsipirkau siandien man rodos ir skaitosi kad 122, bet kitas ivaziavimas tenai ir europos pr stovi iskaba su nuoroda kad geles visiems lyg..bijau sumeluot kaip ten parasyta  ax.gif

tu teisi smile.gif
Atsakyti
kaip jums šita? Man rodos, kad kažkuri tokią pačią turi smile.gif
Pirkau Tik gėlėse ax.gif
Atsakyti
o labai gerule lark bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lark,labai grazi wub.gif wub.gif Senai tokia noriu uztikti,bet nepapuola schmoll.gif Pas mus maciau sia savaite ,vienas gelininkas buvo atsivezes,bet kaina 40 lt.ir kai kurie pumpurai matesi,kad jau neissiskleis verysad.gif
Atsakyti
Blaškiausi tarp dviejų, bet ši retesnio rašto.
Kažin ką gražaus atveš mums skm g.gif
Atsakyti