Mano irgi kiaušinio trynio spalvos tokio geltonukė kažkokia nelabai, nors jau leidžia lapuką, o šiaip lapai trys tik, šaknys nelabai kokios. Žodžiu kaži ar kada žiedstiebio sulauksi, nors gražumo tai nerealaus;)
na va ir dar nieko labai nespėjau, bet jau sukėliau kelias gėlytes į orchidariumą, sugalvojau kaip prie sienelės tvirtinti:) Kada nor sgalutinį variantą parodysiu, matyt negreit Pastačiau ne visai šalia lango, bet netoli, matysim kaip seksis;) Tik niekur nerandu normalaus hidrometro, gal kas patarti galite;) Senukuose nusipirkau vakar, bet man panašu, kad jis pieno riebumą, o ne drėgmę rodo
man labai gražu, kai siena būna iš medžio žievės ir ant jos auga augalai
šokėjuke, bus įdomu sulaukti pastebėjimų , kaip sekasi augaliukams, ar pagerėjo jų augimas ir pan.
šokėjuke, bus įdomu sulaukti pastebėjimų , kaip sekasi augaliukams, ar pagerėjo jų augimas ir pan.
QUOTE(pabirze @ 2010 05 08, 18:08)
man labai gražu, kai siena būna iš medžio žievės ir ant jos auga augalai
Man irgi gražu bet tai padaryti užtruks, bet gal bent kokoso pluošto galinę sieną pradžiai darysiu bus matyt:)
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 08, 18:37)
Man irgi gražu bet tai padaryti užtruks, bet gal bent kokoso pluošto galinę sieną pradžiai darysiu bus matyt:)
na , svarbiausią daiktą jau turi, o visa kita- tavo fantazijos vaisius bus, sėkmės
Nieko,po truputi irengsi,svarbu pati orchidariuma jau turi Aisku graziai irengti,pinigeliu dar nemazai kainuos specialios sakos,nemazai kainuoja.As akvariumui kai pirkau tokia nemaza,tai reikejo pora simtuku pakloti
kur europos pr. yra baze?
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 08, 19:27)
kur europos pr. yra baze?
Tai viena europos pr.122 Karmelita o ta kurioj apsipirkau siandien man rodos ir skaitosi kad 122, bet kitas ivaziavimas tenai ir europos pr stovi iskaba su nuoroda kad geles visiems lyg..bijau sumeluot kaip ten parasyta
QUOTE(mazutia @ 2010 05 08, 19:42)
Tai viena europos pr.122 Karmelita o ta kurioj apsipirkau siandien man rodos ir skaitosi kad 122, bet kitas ivaziavimas tenai ir europos pr stovi iskaba su nuoroda kad geles visiems lyg..bijau sumeluot kaip ten parasyta
tu teisi
o labai gerule lark
Lark,labai grazi Senai tokia noriu uztikti,bet nepapuola Pas mus maciau sia savaite ,vienas gelininkas buvo atsivezes,bet kaina 40 lt.ir kai kurie pumpurai matesi,kad jau neissiskleis