Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Ledum @ 2010 05 07, 13:51)
Merginos labai gražių gėlyčių pridėjot.  wub.gif  Visų labai gražios.  wub.gif

O aš tuoj verksiu. Pražiopsojau parodą.  verysad.gif ( Baigėsi sena tema, tik dabar susiradau naują ir va.  unsure.gif  )

ji dar tik bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 05 07, 13:51)
Merginos labai gražių gėlyčių pridėjot.  wub.gif  Visų labai gražios.  wub.gif

O aš tuoj verksiu. Pražiopsojau parodą.  verysad.gif ( Baigėsi sena tema, tik dabar susiradau naują ir va.  unsure.gif  )

Paroda paskutinį gegužės savaitgalį mirksiukas.gif Va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 05 07, 13:54)
ji dar tik bus lotuliukas.gif

QUOTE(Šilingė @ 2010 05 07, 14:06)
Paroda paskutinį gegužės savaitgalį  mirksiukas.gif Va 4u.gif

karsta.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif sokiai.gif Ačiū Dievui. Labai bijojau pražiopsoti, tai ir nematau, kad gegužės. blush2.gif
Atsakyti
Panos as katik is hiperio kauno,yra dvi karvytes mirksiukas.gif kazkas labai norejo,viena labai grazi,kita giliau uzstatyta,tai netraukiau mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš kątik iš banginio senukų vilniuje - dideli cimbai dideliai baltais su ružavu žiedais po 51,50 - 20% gėlėms rolleyes.gif tiesa, su vienu žiedstiebiu, bet gal pasirausus, galima būtų kokį su antru besikalančiu rasti
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 05 07, 17:57)
Panos as katik is hiperio kauno,yra dvi karvytes mirksiukas.gif kazkas labai norejo,viena labai grazi,kita giliau uzstatyta,tai netraukiau mirksiukas.gif

Karvytės? bigsmile.gif O jetus, kaip aš jos noriu.... Tik nežinau kada į Kauną trauksim, aišku kai nuvažiuosim, ir vėl nieko sau nerasiu.... unsure.gif O kokios jos žavios....
Atsakyti
QUOTE(ashypsena @ 2010 05 07, 17:17)
Karvytės?  bigsmile.gif O jetus, kaip aš jos noriu.... Tik nežinau kada į Kauną trauksim, aišku kai nuvažiuosim, ir vėl nieko sau nerasiu....  unsure.gif O kokios jos žavios....

Na gal kuri is kaunieciu prigriebtu savaitgali ax.gif as tai isvaziuoju unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Stai ir mano naujokele smile.gif Dovanele nuo vyro ir sunelio mamytes dienos proga wub.gif http://public.fotki....a/hpim3574.html

jai neatidarys slaptz: dorata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimee: 07 gegužės 2010 - 19:56
QUOTE(laimee @ 2010 05 07, 20:55)
Stai ir mano naujokele  smile.gif Dovanele nuo vyro ir sunelio mamytes dienos proga  wub.gif http://public.fotki....a/hpim3574.html

Labai graži. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunetė @ 2010 05 07, 10:03)
gavau dovanu geltona  wub.gif
dar viena po truputi deda pumpurus , va ten tai grozis , jos ziedai tokie kaip ruzavi kaip morkviniai  wub.gif

Labai graži geltona. wub.gif

Kai pražys, būtinai pasirodyk, aš irgi tokios ieškau, oranžinės. wub.gif

O geltoną citrininę šią savaitę nusipirkau, miniukas sakė, bet man į midi panašu. biggrin.gif Ir dar pražydo mano nežiniukė, pirkau iš maximos nukainuotą, suvargusią, persodinta labai greitai atsigavo, dabar jau antrą žiedelį skleidžia. wub.gif Laukiu daugiau, kad pasirodyčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimee @ 2010 05 07, 20:55)
Stai ir mano naujokele  smile.gif Dovanele nuo vyro ir sunelio mamytes dienos proga  wub.gif http://public.fotki....a/hpim3574.html

labai grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu pasisakyti smile.gif siandien apsilankiau Karmelitoj tai atsiveze pagaliau orchideju tik kainytes mane nuvyle schmoll.gif falenopsiai po 26lt kuriu dauguma balti doh.gif o miniukai irgi lyg tais tiek pat kainavo..miniukai grazus, bet pagailejau tokiu pinigu.. todel vaziavau i kita bazyte europos pr. tai nusipirkau falenopsi del kurio seile varvinu nuo anos savaites ir radau sau grazu dendrobi biggrin.gif bet deja ispakavau falenopsi ir radau negrazu lapa, jei manes mano zinios neapgauna tai tikriausiai puvinys doh.gif bet visvien dar noreciau pasikonsultuoti su kitomis augintojomis ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nesuprantu kas čia darosi Lietuvoje su šitomis kiaušinio trynio spalvos orchidėjomis, visos ligotos , su kuo pašneki, meta vis lapus , kol nelieka visai g.gif
Mazutia, nesusidūriau su tokiom problemom, gal pabandyk į RS nueiti patarimo, gal čia ne liga, gal saulės nudegintas lapas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 08 gegužės 2010 - 16:31