Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Niu mergaitės viskas nebeiškentėsiu, turiu pasigirt nors dar niekas nesutvarkyta. Iš Uogienės, ačiū jai 4u.gif įsigyjau orchidariumą... Vakar apie 23h vakare jau buvo užbogintas į butą, tai po darbo lėksiu po truputį tvarkytis gėlytes dėliotis. Nors dar tvarkymo ir kūrimo daug bet džaiugiuosi. Be to dar spintelę, jam reiks rasti. bet pasigirt jau labai norėjau:) ax.gif Be to, vis mėtausi kur statysim, sumąstau vienu, persigalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 07, 08:23)
Niu mergaitės viskas nebeiškentėsiu, turiu pasigirt nors dar niekas nesutvarkyta. Iš Uogienės, ačiū jai 4u.gif  įsigyjau orchidariumą... Vakar apie 23h vakare jau buvo užbogintas į butą, tai po darbo lėksiu po truputį tvarkytis gėlytes dėliotis. Nors dar tvarkymo ir kūrimo daug bet džaiugiuosi. Be to dar spintelę, jam reiks rasti. bet pasigirt jau labai norėjau:) ax.gif Be to, vis mėtausi kur statysim, sumąstau vienu, persigalvoju lotuliukas.gif

sokejuke, sveikinu smile.gif bet kokie saunus musu vyrukai, ko tik del musu nepadaro wub.gif
Atsakyti
Laba diena pasirodau ir as blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 07, 09:23)
Iš Uogienės, ačiū jai 4u.gif  įsigyjau orchidariumą...

sveikiname įsigijus gerą pirkinį ir linkime orchytėms gausaus žydėjimo drinks_cheers.gif
Ėt, gaila, kad Kn nieks tokiom gerom kainom nepasiūlo..
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 05 07, 09:48)
Laba diena pasirodau ir as  blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

jetau ta geltona wub.gif kaip as tokios noriu thumbup.gif
Atsakyti
gavau dovanu geltona wub.gif
dar viena po truputi deda pumpurus , va ten tai grozis , jos ziedai tokie kaip ruzavi kaip morkviniai wub.gif
Atsakyti
sokejuke, sveikinu su sauniu pirkiniu 4u.gif
briunete, tas geltonas koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 07, 09:23)
Niu mergaitės viskas nebeiškentėsiu, turiu pasigirt nors dar niekas nesutvarkyta. Iš Uogienės, ačiū jai 4u.gif  įsigyjau orchidariumą...

thumbup.gif as ir i ji seile varvinau, bet dabar kitokie finansiniai reikalai mane spaudzia. MB irgi labai gabus, tikiuos kada nors man sutvers sita geri.
Atsakyti
sokejuke 86,didziausi sveikinimai isigijus toki nuostabu daikta thumbup.gif thumbup.gif ,mano svajone ax.gif Lauksim ,to rojaus kampelio nuotrauku wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Tina* @ 2010 05 06, 16:31)
Grazi dalmantinuke  wub.gif

QUOTE(ashypsena @ 2010 05 06, 21:51)
Cheekyyy, kokia graži.... Jau seniai svajoju apie tokią... Ir vis pavėluoju, turbūt. verysad.gif

QUOTE(Erika20 @ 2010 05 06, 13:15)
Cheekyyy,tikrai nematyta naujoke smile.gif kur pirkta?

Dekui mergaites 4u.gif ax.gif Na pirkau ne LT, nes gyvenu IE, tai ten vyras ir nupirko man blush2.gif

QUOTE(Brunetė @ 2010 05 07, 07:48)

Sita lb lb grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 07, 12:00)
sokejuke 86,didziausi sveikinimai isigijus toki nuostabu daikta thumbup.gif  thumbup.gif ,mano svajone ax.gif Lauksim ,to rojaus kampelio nuotrauku wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Ačiū visoms wub.gif Ir labiausiia Uogienei ir jos vyrui:) 4u.gif O šiiap kol aš įsirengsiu oi laiko praeis, ne svidų labaiu puošti imsiu tik kai spintelę-staliuką, ant kurio stovės susiorganizuosiu, o ta sžiūrėism kada bus jau savaitgalį paisdairysiu ko nebrangaus ir ptiimtino, jei ne draugės tėvelio prašysim tarsimės dėl akinos ir ilgiausiai per mėnesį tikiuosi pagamins.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 04, 15:49)
išsiuntinėjau visiems pažystamiems, kad būtinai apsilankytų  wub.gif

Merginos labai gražių gėlyčių pridėjot. wub.gif Visų labai gražios. wub.gif

O aš tuoj verksiu. Pražiopsojau parodą. verysad.gif ( Baigėsi sena tema, tik dabar susiradau naują ir va. unsure.gif )
Atsakyti