Niu mergaitės viskas nebeiškentėsiu, turiu pasigirt nors dar niekas nesutvarkyta. Iš Uogienės, ačiū jai įsigyjau orchidariumą... Vakar apie 23h vakare jau buvo užbogintas į butą, tai po darbo lėksiu po truputį tvarkytis gėlytes dėliotis. Nors dar tvarkymo ir kūrimo daug bet džaiugiuosi. Be to dar spintelę, jam reiks rasti. bet pasigirt jau labai norėjau:) Be to, vis mėtausi kur statysim, sumąstau vienu, persigalvoju
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 07, 08:23)
Niu mergaitės viskas nebeiškentėsiu, turiu pasigirt nors dar niekas nesutvarkyta. Iš Uogienės, ačiū jai įsigyjau orchidariumą... Vakar apie 23h vakare jau buvo užbogintas į butą, tai po darbo lėksiu po truputį tvarkytis gėlytes dėliotis. Nors dar tvarkymo ir kūrimo daug bet džaiugiuosi. Be to dar spintelę, jam reiks rasti. bet pasigirt jau labai norėjau:) Be to, vis mėtausi kur statysim, sumąstau vienu, persigalvoju
sokejuke, sveikinu bet kokie saunus musu vyrukai, ko tik del musu nepadaro
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 07, 09:23)
Iš Uogienės, ačiū jai įsigyjau orchidariumą...
sveikiname įsigijus gerą pirkinį ir linkime orchytėms gausaus žydėjimo
Ėt, gaila, kad Kn nieks tokiom gerom kainom nepasiūlo..
QUOTE(Brunetė @ 2010 05 07, 09:48)
jetau ta geltona kaip as tokios noriu
sokejuke, sveikinu su sauniu pirkiniu
briunete, tas geltonas koks
briunete, tas geltonas koks
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 07, 09:23)
Niu mergaitės viskas nebeiškentėsiu, turiu pasigirt nors dar niekas nesutvarkyta. Iš Uogienės, ačiū jai įsigyjau orchidariumą...
as ir i ji seile varvinau, bet dabar kitokie finansiniai reikalai mane spaudzia. MB irgi labai gabus, tikiuos kada nors man sutvers sita geri.
sokejuke 86,didziausi sveikinimai isigijus toki nuostabu daikta ,mano svajone Lauksim ,to rojaus kampelio nuotrauku
QUOTE(Tina* @ 2010 05 06, 16:31)
Grazi dalmantinuke
QUOTE(ashypsena @ 2010 05 06, 21:51)
Cheekyyy, kokia graži.... Jau seniai svajoju apie tokią... Ir vis pavėluoju, turbūt.
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 06, 13:15)
Cheekyyy,tikrai nematyta naujoke kur pirkta?
Dekui mergaites Na pirkau ne LT, nes gyvenu IE, tai ten vyras ir nupirko man
QUOTE(Brunetė @ 2010 05 07, 07:48)
Sita lb lb grazi
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 07, 12:00)
sokejuke 86,didziausi sveikinimai isigijus toki nuostabu daikta ,mano svajone Lauksim ,to rojaus kampelio nuotrauku
Ačiū visoms Ir labiausiia Uogienei ir jos vyrui:) O šiiap kol aš įsirengsiu oi laiko praeis, ne svidų labaiu puošti imsiu tik kai spintelę-staliuką, ant kurio stovės susiorganizuosiu, o ta sžiūrėism kada bus jau savaitgalį paisdairysiu ko nebrangaus ir ptiimtino, jei ne draugės tėvelio prašysim tarsimės dėl akinos ir ilgiausiai per mėnesį tikiuosi pagamins.
QUOTE(lark @ 2010 05 04, 15:49)
išsiuntinėjau visiems pažystamiems, kad būtinai apsilankytų
Merginos labai gražių gėlyčių pridėjot. Visų labai gražios.
O aš tuoj verksiu. Pražiopsojau parodą. ( Baigėsi sena tema, tik dabar susiradau naują ir va. )