Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(J*G* @ 2010 05 05, 22:30)
g.gif kur mikuotukė dingus?? vėl reikės ieškot pagal skelbimą??
Prisidėsiu prie giriančių ir besigiriančių -pražydo mano enciklija,o dar ir auginiais naujais aplipus,o pirkau pigutę ir su musiukais-patikom- ji man -aš jai  thumbup.gif

clap_1.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prisidėsiu prie giriančių ir besigiriančių -pražydo mano enciklija,o dar ir auginiais naujais aplipus,o pirkau pigutę ir su musiukais-patikom- ji man -aš jai  thumbup.gif

wow,idomybe smile.gif
Atsakyti

QUOTE(borjomi @ 2010 05 05, 21:35)
poster_offtopic.gif
paklausiu cia, gal niekas nesupyks  ax.gif  blush2.gif  4u.gif
ar labai sunku auginti tokias raibuoles? daug skiriasi nuo phalaenopsiu? jau kaip noreeeciau  wub.gif

Gali būti tikra, visiškai nesunku auginti ir pražydinti 4u.gif tai jei patinka, drąsiai griebk kokią mirksiukas.gif Aš pirkau nežydinčią, persodinau, o po kokių poros mėnesių ji pradėjo auginti žiedą thumbup.gif
P.s. dėkinga visoms už pagyras thumbup.gif

-pražydo mano enciklija,o dar ir auginiais naujais aplipus,o pirkau pigutę ir su musiukais-patikom- ji man -aš jai  thumbup.gif

Gražuolė enciklija wub.gif žiedeliai tokie egzotiški atrodo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=J*G*,2010 05 05, 22:30]
Prisidėsiu prie giriančių ir besigiriančių -pražydo mano enciklija,o dar ir auginiais naujais aplipus,o pirkau pigutę ir su musiukais-patikom- ji man -aš jai thumbup.gif

Super enciklija 4u.gif wub.gif O smagiausia, kad tai pačios pražydinti žiedeliai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
J*G wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Astersita ir J*G grazus naminiai ziedeliai 4u.gif ir as kantriai laukiu naminiu ziedelius, nes zydi tik falenopsiai, bet ir tuo dziaugiuosi
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Visu ziedeliai tiesiog pasakiski thumbup.gif lb grazu wub.gif
Va atbegau pasirodyt ir as su savo naujokele blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 05 06, 12:06)
Sveikos merginos  4u.gif
Visu ziedeliai tiesiog pasakiski  thumbup.gif  lb grazu  wub.gif
Va atbegau pasirodyt ir as su savo naujokele  blush2.gif
user posted image

kokia faina naujoke smile.gif man nelabai matyta smile.gif
Atsakyti
Cheekyyy,tikrai nematyta naujoke smile.gif kur pirkta?
Atsakyti
Jooo palange ten pas panele, net pamirshau ish nuostabos nika wub.gif
o nuo mano naujuju 2 pumpurai nukrito sad.gif tikekimes kad tik 2 sad.gif perkeliau senes i kita vieta ziuresim kaip ten joms patiks.
Atsakyti
Grazi dalmantinuke wub.gif
Atsakyti
Cheekyyy, kokia graži.... Jau seniai svajoju apie tokią... Ir vis pavėluoju, turbūt. verysad.gif
Atsakyti