Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(nila_ks @ 2010 05 05, 12:45)

QUOTE(rodostoma @ 2010 05 05, 13:16)
Astersita,nu tiesiog super ziedelis wub.gif  wub.gif  thumbup.gif man raibuoles pacios  wub.gif  wub.gif

QUOTE(borjomi @ 2010 05 05, 13:40)
oho, koks grozis!  wub.gif

Ačiū mergaitės už pagyras thumbup.gif man ir pačiai raibuolės yra silpnybė, phalaenopsiai gražūs, bet jų turiu daug ir jau pabodę šiek tiek blush2.gif o va raibuolės, katlėjos dabar man aukščiau visų doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O turgelis jau nuo penktadienio veiks? Tada man tikrai nekas liks ax.gif nes galesiu tik sestadieni apsireikst ten.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 05, 14:18)
O turgelis jau nuo penktadienio veiks? Tada man tikrai nekas liks ax.gif nes galesiu tik sestadieni apsireikst ten.

Ir man taip pat verysad.gif
Raibuole nerealaus grozio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 05 gegužės 2010 - 13:32
Astersita, nuostabi raibuolė, o dar pačios pražydinta thumbup.gif .
Atsakyti
Astersita tikrai super raibuolė 4u.gif Man jos lapai nerealiai gražūs ir žiedas 4u.gif wub.gif Aš tai turiu mažiukus tik dar paphiopedilum micrantum ir delenati, tai jų lapukai man ir patinka. ir tikiuosi kada nors sulauksiu žiedelių. Ir dar turiu pinnocio, kuris man pusę metų žydėjo, King Arthur numirėlį pirkau, bet vaiką nemažą jau turi išleidęs, ir žalią pigų pirkau, kol ka svietoj stovi:) O žiedų nieko neturiu naujo pasigirti:(
Atsakyti
Astersita grazuole raibuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 05 05, 14:32)
Raibuole nerealaus grozio thumbup.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 05, 14:34)
Astersita, nuostabi raibuolė, o dar pačios pražydinta  thumbup.gif .

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 05 05, 14:34)
Astersita tikrai super raibuolė 4u.gif  Man jos lapai nerealiai gražūs ir žiedas 4u.gif  wub.gif  Aš tai turiu mažiukus tik dar paphiopedilum micrantum ir delenati, tai jų lapukai man ir patinka. ir tikiuosi kada nors sulauksiu žiedelių. Ir dar turiu pinnocio, kuris man pusę metų žydėjo, King Arthur numirėlį pirkau, bet vaiką nemažą jau turi išleidęs, ir žalią pigų pirkau, kol ka svietoj stovi:) O žiedų nieko neturiu naujo pasigirti:(

QUOTE(Erika20 @ 2010 05 05, 14:57)
Astersita grazuole raibuole  4u.gif

Dėkinga visoms, tikiuosi žydėsim ir augsim ilgai ir gražiai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 05 05, 12:40)
pasigirsiu truputį ir aš  blush2.gif pirmas  mano pražydintos raibuolės žiedas  wub.gif
user posted image
user posted image

Vaaauuuu!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 05 04, 15:04)

sveiku prisijungus 4u.gif

QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 05 04, 18:33)
Ir aš šiandien labai girtis noriu smile.gif

niu labai jau grazu wub.gif

QUOTE(Astersita @ 2010 05 05, 11:40)
pasigirsiu truputį ir aš

saunuole, pati prazydinai thumbup.gif as naujo nieko irgi neturiu kuo pasigirt smile.gif
Atsakyti
Astersita , ohoho kokia grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif
paklausiu cia, gal niekas nesupyks ax.gif blush2.gif 4u.gif
ar labai sunku auginti tokias raibuoles? daug skiriasi nuo phalaenopsiu? jau kaip noreeeciau wub.gif
Atsakyti
g.gif kur mikuotukė dingus?? vėl reikės ieškot pagal skelbimą??

Prisidėsiu prie giriančių ir besigiriančių -pražydo mano enciklija,o dar ir auginiais naujais aplipus,o pirkau pigutę ir su musiukais-patikom- ji man -aš jai thumbup.gif
Atsakyti