Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2010 05 05, 09:42)
labutis , dabar kaip skaitau ,jau rasot vis apie pomidoru apsaugos priemones ,tai as noreciau paklaust, kuo jus purskiat nuo maro savo augintinius ?
Papildyta:
cia dar kazkas klause apie  jaucio sirdis - tai dabar yra nauja pomidoru rusis ,kaip jaucio sirdis -MONROE - as pernai auginau labai geri pomidorai ,augalai auksti ,pomidoru labai daug ir dideliu,verta augint .

O kur gavot pomidorų MONROE sėklų, aš šiemet ieškojau, bet neradau.Teko skaityti kad pagal skonį jie vertinami aukščiausiais balais.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 01, 19:55)
dejau pernai ax.gif  nesmirdi. kazkokio stebuklo nepastebejau, bet blogiau tikrai nebuvo biggrin.gif  siemet jei sugebesiu ishtaikyti nusipirkti turbut irgi desiu ( cia aishku jei mano daigai galutinai neapsirgs - nes tokie itartini - vieni pajuodusiais lapu krashtukais, kiti padziuvusiais apatiniais lapais, dar kiti per 2 menesius koki 1 cm tepaauge  doh.gif )

pernai dejom, bet ... vyras prigaude zuvelioku ( labai jis megsta zvejyba), o valgyt nebuvo kam ju. Tikrai smirda , bet neilgai, kol suvuna, kelias dienas dvokas yra . Pomidoramas trasa ( foforas gera, iskart ugtelejo)
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 05 05, 13:17)
pernai dejom, bet ... vyras prigaude zuvelioku ( labai jis megsta zvejyba), o valgyt nebuvo kam ju.  Tikrai smirda , bet neilgai, kol suvuna, kelias dienas dvokas yra . Pomidoramas trasa ( fosforas gerai, iskart ugtelejo)

g.gif na , musu pomidorai sode- susodinom ir daug neuoste ishvaziavom (matyt reik kazkiek laiko, kol pasmirsta) biggrin.gif
bent jau po savaites jokio kvapo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip manot, gal jau galima pomidorus i plevelini siltnami susodint? g.gif Jie tiesiog prasosi biggrin.gif
Atsakyti

Sianakt zada minusine temperatura. kaip manot - ar reiktu daigus i namus parsineshti is balkono ??? g.gif
gal jei lauke -1, tai prie namo koks 0 arba +1 g.gif kazin ar nieko jei pasiliks taip?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 14:00)
Sianakt zada minusine temperatura. kaip manot - ar reiktu daigus i namus parsineshti is balkono ???  g.gif
gal jei lauke -1, tai prie namo koks 0  arba +1 g.gif  kazin ar nieko jei pasiliks taip?

Sianakt zadejo iki -5 bet nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 05 05, 14:01)
Sianakt zadejo iki -5 bet nebuvo schmoll.gif

tai kad -5 niekur nezadejo schmoll.gif
as prognoze visada cia ziuriu:
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 05, 14:02)
tai kad -5 niekur nezadejo schmoll.gif
as prognoze visada cia ziuriu:
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php

As per zinias ziurejau ax.gif
Atsakyti
as esu jau pasisodinusi pomidorus i siltnami siandien apdenksiu dar pomidorus plevele kaip manot ar nesusals jie verysad.gif
Atsakyti
Na, aš nors ir žadėjau be gegužės vidurio pomidorų nesodinti, bet sekmadienį buvo toks gražus oras, patikėjau kad jau tikras pavasaris atėjo, ir susodinau šiltnamyje. Be to, labai jau nusibodo apkrautos palangės namuose. Bet dabar manau, gal geriau būčiau neskubėjusi, toks baisus oras. Mano kai kurie pomidoriukai jau su žiedais, o dabar į tokį šaltį išnešiau. verysad.gif
Atsakyti
As sekmadieni i plevelini siltnami irgi pasodinau 12 pomidoru su ziedais . Cia mano ankstyvieji . O veliau seti dar tik septinta lapeli leidzia . Bet po savaites ir juos sodinsiu siltnamin . Vargsta jie balkone . Shalnos juk buna kiekviena pavasari zydint ievoms ir zydint sodams . Viskas bus gerai . Augalai saugus shiltnamyje .
Atsakyti
nu ir as susodinau beveik visus jau i siltnami doh.gif kol kas gyvena daug geriau nei ankstuose vazoniukiuose, ale keleta, labiausia ziedais apsikrovusiu laikau dar namie, isneisu po siu dienu... sianakt gal 1 val dar ejau tikrinti temperatura doh.gif prisikroviau zvakuciu, ale mano tos tabletines trumpai dega, kiba nusipirkti normaliu kapiniu zvakiu siai nakciai doh.gif
o del susodinimo, tai gaila kad anksciau nepasidalinote savo patirtim, as siemet subludau, ir susodinau atvirksciai nei pernai, palei plevele aukstaugius, pirekyje zemaugius, po to jie nusiraus, o didieji gales palei lubas vytis blush2.gif ar visai nusisnekejau ? blush2.gif bet kokiu atveju nepersodinesiu jau doh.gif tik vat suklaikykite nuo per daug daigu susodinimo lotuliukas.gif
Atsakyti