QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 04, 14:35)
Agnexxx, o kiek tu pomidorų žadi balkone augint? Aš irgis, kai pradėjau balkone žemės ūkiu užsiminėti, tai pradėjau mąstyt, kad gan brungiai tas malonumas atseina, kai žemę reikia pirkti
Aš tai sodinau su intencija, kad mano mergytei būtų įdomu, kad pamatytų, kiek darbo reikia įdėti, kol sulaukti rezultato, čia tiek dėl medelių, tiek dėl maisto gerbimo Bet ir pačiai įdomu pasidarė, kokie ten mums pomidorai užaugs
serzai, bet tu gi turi pats savo žemės, ar ne? Dabar pagalvojau, prisižiūrėjus, kaip čia švedijoj ūkininkai tuose maišuose augina pomidorus, tai sakau, mano įstiklintas balkonas galėtų šiltnamį atstoti
As irgi del vaiko zemes ukin ilindau
Jei matei praejusioje temoje mano siltnamio foto, tai ten matosi jog mano siltnamis ant plyteliu pastatytas, kiemas visas asfaltuotas ir nedidelis lopinelis paliktas kur auga dekoratyviniai krumeliai, medeliai, daugiametes geles, vaismedziai, vaiskrumiai ir apmulciuota medzio skiedrom, tam paciam lopinelyje, buvo padaryta barbeq vieta, bet mums ten visai nevietoi butu saslyka kepti
Taigi zemes tik maisuose yra ir dar salotom padariau tokia deze
Beveik visus pomidorus pasodinau, liko dar namie 2gardeners delight, 1 red zebra ir 1 san marzano, jie dar tokie ne super dideli tai laikau namie, bijau nusaldyti, dieno i siltnami isnesu.
Favoritai tokie susisuke ir liko kaip ir pries sodinant buvo
kiti kuriuos anksciau pasodinau ir nespejo isblyksti ir susiraityti, tai laikosi puikiai.
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 04, 14:46)
jei gerai suskaiciuoju - 17vnt
tik 2 labai mazi - nzn ar uzaugs
dar 4 agurkus-karnisonus, 1 arikietiska agurka, 6 zemuoges, 2 vijoklines braskes, lovelis salotu-rucolos auga, lovelis spinatu, laiskinis cesnakas ir narcizalapis cesnakas.
Balkonas ~ 4-5kv.m
pagal mano paskaiciavima - lyg ir turetu tilpt
o auginu, nes man molonumas, kaip ir hobi, vaikas mano net internete zaidimus zaidzia ukininkaut, kur reikia, tai matyt visas i mama
manau kad tikrai turetu viskas tau sutilpti
pas mane siltnamis 8m2, tai sutalpinau 8 agurkus, 6paprikas, 24 pomidorus, salotu deze uzima 1,50m vieno sono, o tarp pomidoru vazonuose 5braskes, krapai, prieskonines zoles, 1 ciliukas, petrazoles ir pekino salotos tokiuose ilguose vazonuose, o vietos vaikscioti dar pilna, nzn kaip bus kai uzaugs viskas, bet dabar as ten laisvai darbuojuos