Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 05 03, 16:50)
serzai, grazus avataras  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 03, 14:50)
serzai, grazus avataras  smile.gif

QUOTE(Militux @ 2010 05 03, 15:17)

Aciu Aciu 4u.gif
Kadangi kazkuri saket jog vaikas pirstu bakstoja i geda, tai pagalvojau, kad gl geriau reikia paslepti ja kol dar nesupranta i ka vaikas paksnoja dedei lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai sodinat šiltnamyje, tai į kokį gylį gaunasi jums įsodinti pomidorą? kažkaip suabejojau, ar ne per aukštai jis man liko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir aš jau kelinti metai auginu pomidorus. Pernai pirmą kartą pati daigus auginau. Pasėjau vėlokai, tai pomidorų turėjau tik liepos vidurį. Užtat šiemet pasistengiau. Maniškiai jau žydi ir viena eilė jau šiltnamy susodinta. Matysiu, kas bus. Jau ir raišioti tuoj reikės. O kad nesušaltų, susmeigiau kuolus ir dar apvynioju nakčiai agro plėvele. Šiąnakt ypač gerai reikės apvynioti, nes pranešė šalnų.

QUOTE(Osvile @ 2010 05 04, 08:41)
Kai sodinat šiltnamyje, tai į kokį gylį gaunasi jums įsodinti pomidorą? kažkaip suabejojau, ar ne per aukštai jis man liko blush2.gif

Pas mane pomidorai gerokai ištysę, tai aš iškasu pailgą duobę ir guldau, kad kuo daugiau stiebo eitų po žeme pakišti, nes iš stiebo dar šaknų priauga.
Atsakyti
Klausimas - red pear ir yellow pear - raudoni ir geltoni kriausiniai pomidorai - kokio aukscio auga?
Kiek suprantu labai sakojasi? O jeigu isgenesi visus uglius - labai mazas derlius bus?

Galit kazkas papasakot kas ir kaip? Parsiveziau po 1 daiga abieju rusiu ir auginsiu balkone - neiseis, tai neiseis - negalejau atsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
Jei nusimato šalnos žvakes uždegu šiltnamyje,na tas kur ant kapų deda ir puikiausiai,nereik kiekvieno pomidoro apklostinėt,na o kriaušinukai geltonieji pernai pas mane buvo apie 1.50m
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 04, 10:41)
Jei nusimato šalnos žvakes uždegu šiltnamyje,na tas kur ant kapų deda ir puikiausiai,nereik kiekvieno pomidoro apklostinėt,na o kriaušinukai geltonieji pernai pas mane buvo apie 1.50m

Nu tai turbut visgi eisiu pirkt Gaudviles rekomenduotu spiraliu 2 vnt. Jos manau, kad turetu islaikyt... Gerai, kad 1.50, o ne 2.50 auga - tada jau nzn ka reiktu mastyt biggrin.gif

o labai sakojosi kriausinukai?
Atsakyti
Vakar pasodinau viena pomidora zemyn galva, tai siandien jau stengiasi i virsu ziureti, ttik dar biski vazona trugdo...
Ziuresim kaip gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 04, 10:44)
Nu tai turbut visgi eisiu pirkt Gaudviles rekomenduotu spiraliu 2 vnt. Jos manau, kad turetu islaikyt... Gerai, kad 1.50, o ne 2.50 auga - tada jau nzn ka reiktu mastyt biggrin.gif

o labai sakojosi kriausinukai?

Kaip ir minėjau pati ,jeigu neleisi šakotis,turėsi nedidelį derlių.Su vyšniniais ta pati istorija.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 04, 11:23)
Kaip ir minėjau pati ,jeigu neleisi šakotis,turėsi nedidelį derlių.Su vyšniniais ta pati istorija.

O tai kiek man leist sakotis? 2sakas, 3 sakas ar kiek? Viska jei paliksiu, tai man puse balkono uzims g.gif
Patark prasau blush2.gif

Beje, is kurios vietos palikt kitas sakas - prie pirmu lapu? antru ar kur? nes jei auksciau paliskiu, bus gal sunku jam issilaikyt, nors ir paristam? Augs va tokiam vazone:
http://www.e-senukai...s-oxid-1_1.html

Ir dar - galiu sodint nedideli daiga i dideli vazona? O gal geriau palaipsniuj didint? Kiek zinau pomidorai megsta persodinima, bet iki ziedu - ane? O poto geriau nejudint? Ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 gegužės 2010 - 10:37
Na pas mus zada pora naktu salnas,o po to jau sodinsiu i vieta.
Atsakyti
Esi mačiusi kaip bobulės turguje tokiuose plėveliniuose alia indukuose daigus pardavinėja ir tu taip padaryk,ir didint nesunku ir pigiai atsieina
Atsakyti