QUOTE(serzas @ 2010 05 23, 21:07)
As turiu vistsudzio granuliu, tai net neraso jokiu normu ar instrukciju kitur bent jau paraso, kiek mazdaug berti ant m2, o cia nieko
As manau jog numirti nuo skystimelio tikrai neturetu Jei granuliu tiesiai ant saknu pavaryti arba sviezio kako tada tai jau koncentracija ohoho gaunasi, o kai praskiesta, gerokai, tai nebent azoto perteklius prigamins nitratu, bet as manau nemirs Jei trasu skiedle, azoto koncentracija neturetu virsiti 0.2%, o bendras trasu kiekis skystale ne didesnis kaip 0.5% Mano vistsudzio trasose yra 4.5% azoto. Praskiedus 100g trasu (~2saujos), su 20l vandens, gaunasi 0.5% trasu koncentracija, Tai jei istirpinti 2saujas 5l vandens, bendra tirpalo koncentracija 4 kartus didesne, bet atskiru elementu koncentracija ne visada virsija norma, pvz azoto gaunasi tik ~ 0.09% (kai 100g ant 5l)
As manau jog numirti nuo skystimelio tikrai neturetu Jei granuliu tiesiai ant saknu pavaryti arba sviezio kako tada tai jau koncentracija ohoho gaunasi, o kai praskiesta, gerokai, tai nebent azoto perteklius prigamins nitratu, bet as manau nemirs Jei trasu skiedle, azoto koncentracija neturetu virsiti 0.2%, o bendras trasu kiekis skystale ne didesnis kaip 0.5% Mano vistsudzio trasose yra 4.5% azoto. Praskiedus 100g trasu (~2saujos), su 20l vandens, gaunasi 0.5% trasu koncentracija, Tai jei istirpinti 2saujas 5l vandens, bendra tirpalo koncentracija 4 kartus didesne, bet atskiru elementu koncentracija ne visada virsija norma, pvz azoto gaunasi tik ~ 0.09% (kai 100g ant 5l)
na, duok Dieve, kad pomidorai susivoktu koncentracijose ir nusprestu kad cia jiems nieko tokio
Papildyta:
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 23, 21:31)
As vienais metais paliejau pomidorus skiestu vistasudziu,ryte radau visus nudegusius.vistasudis labai astrus dalykas,jei liejama siltnamyje,jokiu budu negalima jo uzdarineti.
spejau pagalvot kad gal viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 05 23, 21:13)
o pas mane Ildi tokie pat dideli ir stiprūs kaip ir kiti
tai kur ant svieto lygybe????!!!!!!
gal mainomes daigais?
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 05 23, 21:21)
Kas ten skanaus? jie jug be skonio, bent jau parduotuviniai
Skonis panashus i salotu tik daug daug sultingesni ir tokie tvirtesni, nesuglembantys
mano mazius labai juos megsta (visi megstam, ypac kol rimtesniu darzoviu dar nera)
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 05 23, 21:21)
oh ir nekvepia krapais juos patrynus, ant seklu pokelio parodyti normalus krapai.
turi kvepeti
gal ne krapai, gal pvz pankolis?
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 23, 21:21)
Nu ir aš po daržų,bijau ,kad girtis,kad paskui nenustotų augti...
Casual ryt atvešiu tau viską,parašyk į AŽ.
Casual ryt atvešiu tau viską,parašyk į AŽ.
as skambinau skambinau ir po to nusprendziau, kad matyt uodai pabaige ishgertuves ir leido jums netrukdomiems grynu oru pasidziaugti
Mus vakarr suvalge (nusiurbe) taip, kad nezinai net nuo kur pradet kasytis
parashysiu i az