Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(serzas @ 2010 05 23, 21:07)
As turiu vistsudzio granuliu, tai net neraso jokiu normu ar instrukciju  doh.gif kitur bent jau paraso, kiek mazdaug berti ant m2, o cia nieko  schmoll.gif
As manau jog numirti nuo skystimelio tikrai neturetu  g.gif Jei granuliu tiesiai ant saknu pavaryti arba sviezio kako tada tai jau koncentracija ohoho gaunasi, o kai praskiesta, gerokai, tai nebent azoto perteklius prigamins nitratu, bet as manau nemirs  irnesakyk.gif Jei trasu skiedle, azoto koncentracija neturetu virsiti 0.2%, o bendras trasu kiekis skystale ne didesnis kaip 0.5% Mano vistsudzio trasose yra 4.5% azoto. Praskiedus 100g trasu (~2saujos), su 20l vandens, gaunasi 0.5% trasu koncentracija, Tai jei istirpinti 2saujas 5l vandens, bendra tirpalo koncentracija 4 kartus didesne, bet atskiru elementu koncentracija ne visada virsija norma, pvz azoto gaunasi tik ~ 0.09% (kai 100g ant 5l)

na, duok Dieve, kad pomidorai susivoktu koncentracijose ir nusprestu kad cia jiems nieko tokio blush2.gif rolleyes.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 23, 21:31)
As vienais metais paliejau pomidorus skiestu vistasudziu,ryte radau visus nudegusius.vistasudis labai astrus dalykas,jei liejama siltnamyje,jokiu budu negalima jo uzdarineti. ax.gif

spejau pagalvot kad gal viskas bus gerai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 05 23, 21:13)
o pas mane Ildi tokie pat dideli ir stiprūs kaip ir kiti  thumbup.gif

tai kur ant svieto lygybe????!!!!!! g.gif

gal mainomes daigais? bigsmile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 05 23, 21:21)
Kas ten skanaus?  g.gif jie jug be skonio, bent jau parduotuviniai  g.gif

Skonis panashus i salotu mirksiukas.gif tik daug daug sultingesni ir tokie tvirtesni, nesuglembantys rolleyes.gif
mano mazius labai juos megsta (visi megstam, ypac kol rimtesniu darzoviu dar nera)
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 05 23, 21:21)
oh  ir nekvepia krapais juos patrynus, ant seklu pokelio parodyti normalus krapai.

turi kvepeti g.gif
gal ne krapai, gal pvz pankolis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 23, 21:21)
Nu ir aš po daržų,bijau ,kad girtis,kad paskui nenustotų augti...
Casual ryt atvešiu tau viską,parašyk į AŽ.

biggrin.gif
as skambinau skambinau ir po to nusprendziau, kad matyt uodai pabaige ishgertuves ir leido jums netrukdomiems grynu oru pasidziaugti biggrin.gif

Mus vakarr suvalge (nusiurbe) taip, kad nezinai net nuo kur pradet kasytis doh.gif lotuliukas.gif

parashysiu i az 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi šiltnamio šone špinatai auga biggrin.gif biggrin.gif keli didžiausi,kaip išprotėję auga,o kiti atsilieka nuo jų stipriai
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 23, 19:57)
Skonis panashus i salotu mirksiukas.gif  tik daug daug sultingesni ir tokie tvirtesni, nesuglembantys  rolleyes.gif
mano mazius labai juos megsta (visi megstam, ypac kol rimtesniu darzoviu dar nera)
Papildyta:

turi kvepeti g.gif
gal ne krapai, gal pvz pankolis? ax.gif

Pamenu kai MB sugalvojo jog jai reikia dietos doh.gif Reikejo valgyti spinatus ir kitoki s.... Kai spjove i dieta, liko kruva spinatu i kuriuos net paziuret ji nebegalejo, teko man i juos isisukti, tai skonis kaip zoles doh.gif nu beskoniai, o kai daugiau pavalgai tai ir lupos tokios apsitraukusios pasidaro, tarsi isdriuvusios, traukia doh.gif Bet jusiskiai tokie sultingesni atrodo, nei tie parduotuviniai doh.gif

Ant pakucio tikrai raso kad krapai (Dill). As kaip ne specealistas, vis prisigavoju priezasciu save nuraminti, tai is pradziu sakiau jog, gal perkarsta siltnami jiems todel ir auga ploksciais lapais, po to susigalvojau jog, gal tai normalu ir tik po ti jie susisuka i apvalius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 23, 20:57)

gal mainomes daigais?  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

gudruolė biggrin.gif
Būtų anksčiau kalba užėjusi, mielai būčiau davusi - per daug turėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 05 23, 20:36)
kazkas pas mane matyt jiem netinka doh.gif

tai jei kitiems viskas gerai tai neturėtų ir šitie skųstis g.gif Patupės truputį, o paskui kaaaaaip mostels biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 24, 07:24)

Papildyta:
tai jei kitiems viskas gerai tai neturėtų ir šitie skųstis  g.gif  Patupės truputį, o paskui kaaaaaip mostels  biggrin.gif

bigsmile.gif oi kaip gerai butu thumbup.gif

apvaiksciojau siandien siltnami nuo pacio ryto, kazkodel man visi pomidorai nepatinka schmoll.gif kazkokie lapai salotiniai, salotos salia auga, tai spalva mazai skiriasi g.gif Sodindama dejau perpuvusio arklio kakos, tai pradzioj buvo grazus, o dabar nebe g.gif g.gif negi tas kaka galejo jiem pakenkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 05 24, 09:09)
Sodindama dejau perpuvusio arklio kakos, tai pradzioj buvo grazus, o dabar nebe g.gif  g.gif negi tas kaka galejo jiem pakenkt g.gif

perpuvęs pakenkt negalėjo, kaip tik azoto pridėjo - turėtų patikt pomidorams. Ar seniai pasodinai? Gal dar aklimatizuotis nespėjo?
Mano irgi buvo vienu tarpu lapai šviesūs. Tai palaisčiau tąkart su Delfan visus - nutariau, kad azoto trūksta. Dabar sustiprėję, tamsiai žali.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 24, 09:15)
perpuvęs pakenkt negalėjo, kaip tik azoto pridėjo - turėtų patikt pomidorams. Ar seniai pasodinai? Gal dar aklimatizuotis nespėjo?
Mano irgi buvo vienu tarpu lapai šviesūs. Tai palaisčiau tąkart su Delfan visus - nutariau, kad azoto trūksta. Dabar sustiprėję, tamsiai žali.

jau dvi su puse savites, kaip jie siltnamyje pasodinti, bet kazkaip prasciau vis atrodo, o kai kuriu virsunes susisukusios. Gal ir man su Delfan palaistyt, tik galvoju ar nebus perdaug azoto, meslas + siaudais mulciuoti g.gif
Atsakyti
gali pabandyt kelis daigus palaistyt ir palygint paskui. Dėl azoto pertekliaus net nežinau. Labai daug to mėšlo dėjai?
O kaip su drėgme? Ne per šlapia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 gegužės 2010 - 10:23
QUOTE(Vessta @ 2010 05 24, 10:26)
jau dvi su puse savites, kaip jie siltnamyje pasodinti, bet kazkaip prasciau vis atrodo, o kai kuriu virsunes susisukusios. Gal ir man su Delfan palaistyt, tik galvoju ar nebus perdaug azoto, meslas + siaudais mulciuoti  g.gif

Iš mano asmeninės patirties, tai tu geriau daug vandens pilk. Arklio mėšlas labai kaitina šaknis ir joms kenkia. Jei nieko nedarysi, visai susisuks daigai. Mano pomidorams irgi kažkada taip buvo, tai ryte-vakare vis pyliau ir pyliau vandenį. Daug. Vanduo vėsina. Atsigavo.
Atsakyti
Gal jums liko pomidorų daigų, apie 20 trūksta, Vilniuje arba Nemenčinėje.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 23, 19:29)
Kažkaip nesigauna man su tuo juočkiu Princu, pasidarė tris viršūnes, pražydo kekės žiedų, o į viršų nė krust mastau.gif Tupi kaip ubagas prie bažnyčios unsure.gif  Krūmas gražus, žalias... Kas čia per aukštaūgis..jau kaip rausiu aš jį lauk aggressive.gif
Kaip ten pas kitas tie Princai auga? Irgi tokie nevykėliai?

Pas mane juodieji princai vieni didesni, kiti mazesni. nevienodai jie kazkaip auga... ir turi po dvi virsunes, taip ir paliksiu, nes kazkada forume skaiciau, kad juos reikia auginti su dviem virsunem. Pastebejau, kad jie dazniau prasosi laistomi negu kiti pomidorai, nes nuleidzia lapus. Gal ju lapai platesni ir daugiau vandens isgarina g.gif

O cia vienas is juoduju princu, kiti princai dar pomidoriuku nesumezge

user posted image

Papildyta:
Dar turiu 2 atliekamus juoduju princu daigus... gal kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 24, 00:40)
Pamenu kai MB sugalvojo jog jai reikia dietos  doh.gif Reikejo valgyti spinatus ir kitoki s.... Kai spjove i dieta, liko kruva spinatu i kuriuos net paziuret ji nebegalejo, teko man i juos isisukti, tai skonis kaip zoles 

Aik aik,reikėjo juos truputuką actuku ar citrinos sultim palaistoti,aliejuko biški,druskytės ir skanumelis,prie bet ko wink.gif Na aš čia kaip blondinka ne į temą,bet vistiek norėjosi savo trigrašį įkišt smile.gif
Atsakyti