QUOTE(Casual @ 2010 05 22, 08:07)
tai jie toj ekologinej shiltnaminej, bet man ji kazkaip nelabai - ir vandens sugerimo aspektu nepatiko ir siaip augaliukai mano jos nepamego. matyt ja geriausia butu pamaishyt su kazkuom- gal net su ta pacia durpe.
pipiriukas tai ten labai baisulis - va ka reishkia kai pokelio iki galo nepasiskaitai - net nezinojau kad monstru pasisejau
Nezinau kokios pas jus tos organines zemes, bet man maniskes irgi nepatinka
slamstas i zeme nepanasus!!! skirtumo tarp organines ir neorganines dar pasakyti negaliu, bet idemiai stebiu visa siltnamio augima. Ten kur esu pasidares nedidele lysve, Tai ta organine zeme maisiau su durpemis, gavosi misinukas, mielas ir akiai ir rankom, o ir vanduo puikiai susigeria, viskas auga liuks, tik svogunai gal nelabai, nors neisivaizduoju, kokiu greiciu jie turetu augti
Dabar kai sodinau agurkus ir paprikas i tuos pacius maisus kur pasodinta po 1 pomidora, tai ta organine zeme vis dar kaip pelkes dumblas ir smirda ir slapia ir lipni
QUOTE(Casual @ 2010 05 22, 19:17)
Manishkiai
vieni kaip ir auga, kiti(pvz tas susnele, kur paciam kamputyje) -ant vietos mina, bet tikiuosi anksciau ar veliau ims augti , jei ne -rausim lauk ir sodinsim 'atsarginius"
baltasis pomidoras "Snezno belyi" labai idomiai zydi
tikiuosi nebus tusciais ziedais
O kas ten pas jus palei siltnamio krasta auga? salota ar rugstynes?
Man tai tie ziedai tokie liuksiski
Atrodo jog, kai ziedas nukris, iskarto bus raupletas pomidoriukas, ta prasme, toks kaip buna tarsi is skilteliu