Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 05 22, 21:17)

baltasis pomidoras "Snezno belyi" labai idomiai zydi  g.gif  tikiuosi nebus tusciais ziedais  unsure.gif

Mano šita veislė irgi tokiais pat storuliais žiedais žydi, vadinasi taip turi būti smile.gif Laukiu kaip atrodys vaisiai ax.gif
Atsakyti
Pas mane liko nemazai pomidoru daigu. Gal kam dar reikia g.gif Veiksmas salia Kauno Kacergines link mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 05 22, 22:05)
Pas mane liko nemazai pomidoru daigu. Gal kam dar reikia  g.gif  Veiksmas salia Kauno Kacergines link  mirksiukas.gif

4u.gif pas mane irgi ju buvo doh.gif atidaviau kaimynams.. rolleyes.gif
Atsakyti
Casual, gražučiai pomidoriukai. Ir "užuolaidos" kaip pas mane lotuliukas.gif
Pjautos žolės primulčiavus?
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 05 23, 10:59)
Casual, gražučiai pomidoriukai. Ir "užuolaidos" kaip pas mane lotuliukas.gif
Pjautos žolės primulčiavus?

Aciu blush2.gif
taip, su zole bandau mulciuoti. Bet Greisi sake kad ja padziovinti pradzioj reikejo, o as tiesiai is zoliapjoves doh.gif
buvau pas zmones del siaudu susitarus, bet siaudai per ziema buvo lauke ir apipuvo tai neemiau. o pasirodo but buve visai gerai doh.gif dabar nebepatogu eit antra syki del tu paciu shiaudu ir vel prashytis blush2.gif

vakar paliejau pomidorus su vishtu kaka, po to paskaicioau kad stipriai per stipria koncentracija padariau unsure.gif dabar pergyvenu ar nenumarinau.... o pamatysiu ko gero tik po geros savaites unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 23, 13:29)

vakar paliejau pomidorus su vishtu kaka, po to paskaicioau kad stipriai per stipria koncentracija padariau unsure.gif  dabar pergyvenu ar nenumarinau.... o pamatysiu ko gero tik po geros savaites unsure.gif

Jei jauti, kad tikrai pomidorams per macniai padarei, pilk kuo daugiau vandens, laistyk. Man taip buvo kažkada kai arklio mėšlo per daug po apačia prikroviau. Žiūriu, pomidorai keistai gelsta, mėlynuoja..nesuprasi.. Tai pyliau ir pyliau vandenį...Atsipaipaliojo per kurį laiką.

Jei vištų mėšlas raugintas buvo, tai gal nieko...
Atsakyti
Aha, vat šiaudai būtų gerai, bet nesuprantu, kur jų gauti blush2.gif
Bandysiu šiandien išsimirkyti galvijų kako granules iš Thomas Philipso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 23, 13:36)
Jei vištų mėšlas raugintas buvo, tai gal nieko...

deja....... verysad.gif buvo pirktinis , granuliuotas..... suberiau i vandeni ir ishmaishiau, tada paliejau, tik po kurio laiko kilo mintis kad labai jau rudas tas vanduo buvo unsure.gif namie.... namie ir kilo mintis kad ten laistymo norma garantuotai ne pagal mano laistytuva buvo apskaiciuota o kokiem 20 litru g.gif laistytuvas buvo 5 litru blush2.gif

gal reikes bandyt kuria diena kazkaip nusigaut iki sodo unsure.gif nugi nagus nusikramtysiu jei pomidorus numarinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 23 gegužės 2010 - 12:47
QUOTE(Casual @ 2010 05 23, 13:45)
namie ir kilo mintis kad ten laistymo norma garantuotai ne pagal mano laistytuva buvo apskaiciuota o kokiem 20 litru g.gif  laistytuvas buvo 5 litru blush2.gif

Turbūt pokelio neturi, kad dabar pasižiūrėt galėtum kie pripylei?..Ramiau miegotum.. Normas, man atrodo, dažniausiai rašo 10čiai litrų, tai jei tik šiek tiek padauginai, tai ištvers.
Atsakyti
Kažkaip nesigauna man su tuo juočkiu Princu, pasidarė tris viršūnes, pražydo kekės žiedų, o į viršų nė krust mastau.gif Tupi kaip ubagas prie bažnyčios unsure.gif Krūmas gražus, žalias... Kas čia per aukštaūgis..jau kaip rausiu aš jį lauk aggressive.gif
Kaip ten pas kitas tie Princai auga? Irgi tokie nevykėliai?
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 23, 14:16)
Turbūt pokelio neturi, kad dabar pasižiūrėt galėtum kie pripylei?..Ramiau miegotum.. Normas, man atrodo, dažniausiai rašo 10čiai litrų, tai jei tik šiek tiek padauginai, tai ištvers.

zinoma- neturiu doh.gif doh.gif

man labiausiai nevykusiai "auga" Ildi doh.gif kovo gale buvo kokiu 10 cm daigiukai, dabar geriausiu atveju - 15 cm unsure.gif irgi kyla noras ishrauti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 22, 08:07)
tai jie toj ekologinej shiltnaminej, bet man ji kazkaip nelabai - ir vandens sugerimo aspektu nepatiko ir siaip augaliukai mano jos nepamego. matyt ja geriausia butu pamaishyt su kazkuom- gal net su ta pacia durpe.
pipiriukas tai ten labai baisulis - va ka reishkia kai pokelio iki galo nepasiskaitai - net nezinojau kad monstru pasisejau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nezinau kokios pas jus tos organines zemes, bet man maniskes irgi nepatinka schmoll.gif slamstas i zeme nepanasus!!! skirtumo tarp organines ir neorganines dar pasakyti negaliu, bet idemiai stebiu visa siltnamio augima. Ten kur esu pasidares nedidele lysve, Tai ta organine zeme maisiau su durpemis, gavosi misinukas, mielas ir akiai ir rankom, o ir vanduo puikiai susigeria, viskas auga liuks, tik svogunai gal nelabai, nors neisivaizduoju, kokiu greiciu jie turetu augti lotuliukas.gif Dabar kai sodinau agurkus ir paprikas i tuos pacius maisus kur pasodinta po 1 pomidora, tai ta organine zeme vis dar kaip pelkes dumblas ir smirda ir slapia ir lipni schmoll.gif

QUOTE(Casual @ 2010 05 22, 19:17)
Manishkiai  blush2.gif  vieni kaip ir auga, kiti(pvz tas susnele, kur paciam kamputyje) -ant vietos mina, bet tikiuosi anksciau ar veliau ims augti , jei ne -rausim lauk ir sodinsim 'atsarginius"

user posted image
baltasis pomidoras "Snezno belyi" labai idomiai zydi  g.gif  tikiuosi nebus tusciais ziedais  unsure.gif

user posted image

O kas ten pas jus palei siltnamio krasta auga? salota ar rugstynes? g.gif

Man tai tie ziedai tokie liuksiski thumbup.gif Atrodo jog, kai ziedas nukris, iskarto bus raupletas pomidoriukas, ta prasme, toks kaip buna tarsi is skilteliu thumbup.gif
user posted image

Atsakyti