Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Kas turi tą mėnulio kalendorių, gal galit nuorodą įmest, noriu savo persodinimus pasiplanuot ax.gif Ačiū ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal galit man padet, ant pomidoru lapu atsirado baltos demeles, kas tai galetu buti, cia kokia liga gal uzpuole, pomidorus auginu pirma karta, nelabai nusimanau ax.gif
Isanksto dekui uz atsakyma 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 20 gegužės 2010 - 14:06
QUOTE(kutuke @ 2010 05 20, 15:01)

Gal galit man padet, ant pomidoru lapu atsirado baltos demeles, kas tai galetu buti,

Sveiki tavo pomidorai, o lapai nuo saulės truputį apdegė. Sėkmingai augs toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 20, 11:23)
Pomidorus gausiau laistykit ir apie savaitę niekuo netręškit.

pioneer.gif
Vat kaip susisuke user posted image o kai amaru yra tai patys lapai susisuka, o ne sakeles? ar kaip? g.gif

Pagaliau atsilo ir pas mus thumbup.gif tai 100s&1000s iskrausciau i lauka. Tik nesuprantu kaip cia yra, kad sodinau i vienodus vazonus, tokia pacia zeme, tokius pacius daigus, o auga skirtingai g.gif
user posted image
Nors tas kaireje zydi gausiu g.gif
user posted image
Tie kurie po viena pasodinti irgi ne vienodai laikosi schmoll.gif vieno lapai ryskiai geltoni doh.gif
user posted image user posted image

O cia kam idomu tai mano pomidorai kokie buvo kai pasodinau ir kokie dabar 4u.gif
user posted image ----------> user posted image
O cia atlaisvejes siltnamis nuo 100s&1000s thumbup.gif
user posted image
Nors as vis dar sonu vaikstau is ipratimo lotuliukas.gif
Liko pasodinti paprikas ir keleta agurku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 20, 17:32)

O cia kam idomu tai mano pomidorai kokie buvo kai pasodinau ir kokie dabar  4u.gif
user posted image ----------> user posted image

ohoho kad uzbujojo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 20, 17:32)
pioneer.gif
Vat kaip susisuke user posted image o kai amaru yra tai patys lapai susisuka, o ne sakeles? ar kaip?  g.gif

Nėr ten jokių amarų. Dažniausiai vakare "eidami miegot" pomidorai taip susuka lapus viršūnėje. O jei susisukę būna ir dieną, tada dažniau gausiau palaistyk.

Visi tavo daigai superiniai, nežiūrint, kad kai kurie lapai geltoni. Gali juos nuskint, vistiek nepažaliuos. Ir šituos labiausiai gelstančius patręšk kokiu nors mišiniu turinčiu azoto. Tinka mėšlas, dilgėlės arba pirktiniai natūralūs stimuliatoriai.
Atsakyti
Kaip laikosi jūsų pomidorai susodinti žemyn galva? Vakar pasodinau porą savo vazoninių, tai šįryt jie jau į viršų galvas iškėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 20, 15:44)
Nėr ten jokių amarų. Dažniausiai vakare "eidami miegot" pomidorai taip susuka lapus viršūnėje. O jei susisukę būna ir dieną, tada dažniau gausiau palaistyk.

Visi tavo daigai superiniai, nežiūrint, kad kai kurie lapai geltoni. Gali juos nuskint, vistiek nepažaliuos. Ir šituos labiausiai gelstančius patręšk kokiu nors mišiniu turinčiu azoto. Tinka mėšlas, dilgėlės arba pirktiniai natūralūs stimuliatoriai.

Susisuko vakar diena ir iki siandien tokie laikosi. zinau kad amaru neturi jie, apglostau juos po kelis kartus per diena tai jau buciau pastebejes (per tuos pomidorus, net nepastebejau kaip sunui 2 dantys isdygo lotuliukas.gif ), tik siaip idomu ar lapai nuo amaru sukasi ar visos virsunes?

Nenoriu visu lapeliu iskart nuskabyti, kad nenukraujuotu per daug lotuliukas.gif tai po truputi skabau 4u.gif skaiciau jog nuo augalo reiketu nuskabyti ne daugiau kaip 2-3 lapus per savaite g.gif
Tuos kabancius pomidorus patresiau vistu kakos granulemis, paberiau ant virsaus ir apmulciavau zememis. Tikriausiai nelabai gerai padariau? reikejo gal istirpinti geriau? Tiesiog pamaniau, gal po truputi, laistant tirps granules ir tresis augalai, nes juos laistant viskas isbega per sonus ir apacia, tai kol normaliai prisigeria dregmes zeme, daug vandns isbega, kibira trasu prapilti pro sali gaila blush2.gif
Dilgeles tik vakar uzraugiau, tai dar teks palaukt siek tiek, o siandien vakare virsiu asiukli tai rytoi viska nupurksiu, isbaidysiu visas miltliges ir grybs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 20 gegužės 2010 - 17:28
Serzai, nu tikrai, tu kaip koks raganius, žolelių ieškai, paskui visokius nuovirus verdi, gaila, bet šito smagumyno dar nepajaučiau, jei kada teks virti, tai pasijausiu kaip kokia pagonė biggrin.gif

Niekas neatsiliepė į mano prašymą įmesti mėnulio kalnedoriaus nuorodą, tai čia kažką radau, įmetu, gal kam prireiks wink.gif

Mėnulio kalendorius

Jei kas turit visų 2010 metų mėnulio kalendorių augalams sodinti, pasidalinkite ax.gif Nes mano nuorodoje tik iki birželio ax.gif Tai jei jau liepą sodinsiu, tai blogai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 20 gegužės 2010 - 19:32
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 20, 20:25)
Serzai, nu tikrai, tu kaip koks raganius, žolelių ieškai, paskui visokius nuovirus verdi, gaila, bet šito smagumyno dar nepajaučiau, jei kada teks virti, tai pasijausiu kaip kokia pagonė biggrin.gif

Niekas neatsiliepė į mano prašymą įmesti mėnulio kalnedoriaus nuorodą, tai čia kažką radau, įmetu, gal kam prireiks wink.gif

Mėnulio kalendorius

Jei kas turit visų 2010 metų mėnulio kalendorių augalams sodinti, pasidalinkite ax.gif Nes mano nuorodoje tik iki birželio ax.gif Tai jei jau liepą sodinsiu, tai blogai g.gif 

http://www.sodyba.org/
cia visada buna, bet irgi tik iki birzelio g.gif
vargu ar bus toliau - nelabai kas besejama vasaros vidury ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 20, 21:10)
http://www.sodyba.org/
cia visada buna, bet irgi tik iki birzelio g.gif
vargu ar bus toliau - nelabai kas besejama vasaros vidury  ax.gif

Ačiū wink.gif
Tai dabar mąstau, kada savo auginukus perduoti sodinimui į šiltnamį. MB sako, kad dar per maži mano auginukai, nu bet jis tiek ir žino, gal nori, kad su žiedais juos į šiltnamį sodinti biggrin.gif
Atsakyti
Gal, mamytės, kas nors aplink Vilnių turit atliekamų daigų? Liko vietos dar šiltnamyje ax.gif
Atsakyti