Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bomba @ 2010 05 19, 19:47)
viena diena prisipazinsiu, perkaitinau visa siltnami, buvo apsiniauke ir sukausi virtuveje kazkaip, per velai apsiciupinejau kad jau saule kepina, tai 12 val nulekiau, jau radau 40  doh.gif dabar kadangi pradejau dirbti tai jau ryte 7 ryto atlapoju placiai viska ir palieku  doh.gif tiek, kad tos jaucio sirdys jau iki tol buvo panasios, tas parudavimas tikrai ne nuo to  ax.gif o pasodinti gulsciai tai tipo dabar iskasti ir vel sodinti is naujo ane ? ar kalniuka supilti  lotuliukas.gif

Aš daugelį šiemet pasodinau taip,tai efektas neįtikėtinas,kaip gražiai galvas iškelia.Persodink ,tik per gerą dieną 4u.gif .Jeigu nepersodinsi daug erdvės prarasi,o paskui augink vienu stiebu.
Mano pomidorai,kurie vėlai sėti visi su pumpurais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 19, 17:53)
vakar maximos lauko prekyboj atejo pardaveja su laistytuvu tik sliuks is virsaus ir palaiste pomidorus ramia sirdim doh.gif paziurejau ir gaila paliko...

irnesakyk.gif Cia tai dar nieko. rasiau anksciau jog savaitgali ieskojau agurku ir braskiu daigu, tai vienam sodo centre, daigai ant stalu sudeti, siltnamis kokiu 15X15 gal, tai kol persimeciau su ja pora zodziu, palaiste visus siltnamio daigus doh.gif uztruko gal 2 minutes. su slanga, saltu vandentiekio vandeniu pravare, kad net varvejo viskas doh.gif
O dar ir nezino ka pati augina ir ka parduoda. Braskes sako neskanios, jai patinka kazkokios lenkiskos, bet negavo siemet seklu tai prisisodino tokiu ir pofik doh.gif Kazi kas perka is jos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 19, 17:57)
Aš daugelį šiemet pasodinau taip

O tu taip ir uzkasei? nenuskabei tu apatiniu lapu? g.gif As tai kai sodinau giliau, tai nuskabiau apatinius, pagalvojau prades dar puti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 19, 20:34)
irnesakyk.gif Cia tai dar nieko. rasiau anksciau jog savaitgali ieskojau agurku ir braskiu daigu, tai vienam sodo centre, daigai ant stalu sudeti, siltnamis kokiu 15X15 gal, tai kol persimeciau su ja pora zodziu, palaiste visus siltnamio daigus  doh.gif uztruko gal 2 minutes. su slanga, saltu vandentiekio vandeniu pravare, kad net varvejo viskas  doh.gif
O dar ir nezino ka pati augina ir ka parduoda. Braskes sako neskanios, jai patinka kazkokios lenkiskos, bet negavo siemet seklu tai prisisodino tokiu ir pofik  doh.gif Kazi kas perka is jos?  g.gif
Papildyta:

O tu taip ir uzkasei? nenuskabei tu apatiniu lapu?  g.gif As tai kai sodinau giliau, tai nuskabiau apatinius, pagalvojau prades dar puti  doh.gif

lapus palikau,nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 19, 20:34)
irnesakyk.gif Cia tai dar nieko. rasiau anksciau jog savaitgali ieskojau agurku ir braskiu daigu, tai vienam sodo centre, daigai ant stalu sudeti, siltnamis kokiu 15X15 gal, tai kol persimeciau su ja pora zodziu, palaiste visus siltnamio daigus  doh.gif uztruko gal 2 minutes. su slanga, saltu vandentiekio vandeniu pravare, kad net varvejo viskas  doh.gif
O dar ir nezino ka pati augina ir ka parduoda. Braskes sako neskanios, jai patinka kazkokios lenkiskos, bet negavo siemet seklu tai prisisodino tokiu ir pofik  doh.gif Kazi kas perka is jos?  g.gif
Papildyta:

O tu taip ir uzkasei? nenuskabei tu apatiniu lapu?  g.gif As tai kai sodinau giliau, tai nuskabiau apatinius, pagalvojau prades dar puti  doh.gif

lotuliukas.gif kazkada ir as taip laistydavau,kai pati neaugindavau ir nezinodavau,kad negalima,ir koks azartas budavo kuo stipresne srove pavaryt ir kuo toliau palaistyt is pradinio tasko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar kai pagalvoju buvau blogas vaikas lotuliukas.gif bet aisku sirdis neskaudejo,nes nezinojau,jog taip negalima
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 18, 06:17)
100 gr šviežiai nuskintų asiūklių .........

Nu vat vargais negalais nusibeldziau iki parko, tris kartus sulyjau, nusidilginau visas rankas dilgeles raudamas, o asiukliai dar neuzauge kaip reikiant, tai prisiskyniau nedideliu, siandiena uzmerksiu ir lauksiu jusu verdikto tinka tokie maziukai ar ne? o gal isviso ne asiukliai cia? lotuliukas.gif 4u.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 19, 22:23)
Nu vat vargais negalais nusibeldziau iki parko, tris kartus sulyjau, nusidilginau visas rankas dilgeles raudamas, o asiukliai dar neuzauge kaip reikiant, tai prisiskyniau nedideliu, siandiena uzmerksiu ir lauksiu jusu verdikto tinka tokie maziukai ar ne? o gal isviso ne asiukliai cia?  lotuliukas.gif  4u.gif  ax.gif
user posted image

Asiūkliai
Atsakyti
Turiu 4 pomidorų daigus - jei nemaišau, 2 - delfine ir 2 benito. Anyta priaugino, ir jai per akis, ir aš jau neturiu kur dėti. Gal kasm reikėtų apie Kauną?

ax.gif Šiemet aš jau irgi pomidorų šiltnamininkė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 20 gegužės 2010 - 09:52
QUOTE(lelija R @ 2010 05 18, 18:47)
Sveiki. Kaip jūsų pomidoriukai gyvuoja? Pas mane jau vienas noksta
essen.gif 
http://public.fotki....s/pic-1505.html

Niam niam ax.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 19, 19:53)
per bloga verysad.gif vat todel jie man ir neauga rupuzes...

vakar maximos lauko prekyboj atejo pardaveja su laistytuvu tik sliuks is virsaus ir palaiste pomidorus ramia sirdim doh.gif paziurejau ir gaila paliko...

Vakar Ermitaže ieškojau "ilgalaikių namų" savo "augintiniams", tai mačiau, kad pardavinėja pomidoriukų auginukus, jau su nokstančiais pomidoriukais, dar pagalvojau, kad čia mūsiškiai VILMA, bet nea, kažkokia kitokia rūšis, bet irgis žemaūgiai, bet kažkokie jie man keisti pasirodė, beveik be lapų, vien kotas ir kekės pomidorų, ten gal tyčia lapai apskabyti, kad daugiau pomidoriukų būtų? Ir agurkų daigų žydinčių mačiau ax.gif

Agnexxx, aš bandysiu į 17ikinius vazonus kišti, tiesa, tu pirkai vazonus jau su lėkštutėmis? Ar kaip?
Mano Vilma ne tik pirmieji, bet jau ir antrieji pradėjo geltonuoti, gal saulės per mažai gauna, arba per daug, bet bandysiu persodinti giliau ( nes gulščiai nelabai išeis, tik kotą nulaužčiau ir viskas ax.gif ). O jei matysiu, kad jiems per ankšta, tada ieškosim didesnių namų wink.gif

Prieskonių skiltyje mažai kas plepa, niekas nieko nepataria, tai įdėsiu oftopiką ir paklausiu, nu negi dabar pomidorus, paprikas ir visus stambesnius augalus lengviau auginti, nei prieskonius? Nes mairūną sėjau du kartus - neišdygo. Bazilikas - nenoriai. Krapai - įnoringi, bėriau daug, išdygo - ant rankos pirštų suskaičiuoti, rozmarinas - irgis, sėta daug, išdygo - ant rankos pirštų suskaičiuoti. Tai kas čia pas mane blogai?
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 20, 10:37)

Prieskonių skiltyje mažai kas plepa, niekas nieko nepataria, tai įdėsiu oftopiką ir paklausiu, nu negi dabar pomidorus, paprikas ir visus stambesnius augalus lengviau auginti, nei prieskonius? Nes mairūną sėjau du kartus - neišdygo. Bazilikas - nenoriai. Krapai - įnoringi, bėriau daug, išdygo - ant rankos pirštų suskaičiuoti, rozmarinas - irgis, sėta daug, išdygo - ant rankos pirštų suskaičiuoti. Tai kas čia pas mane blogai?

Bazilikus jau seniai pasėjau, iš pradžių vazonėlyje, dabar persodinau į šiltnamį, tai tikrai nedideli, mairūnus pernai auginau irgi sunkiai dygo.
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2010 05 20, 07:48)
Asiūkliai

O jie tokie maziukai irgi tinka marmalui?
mano pomidorai kazkodel virsunes uzraite g.gif visos virsutines sakeles susisuko i vidine puse, kazi kas jiems cia? karsta tikrai nebuvo pastarasias 2dienas schmoll.gif naktimis durys praviros truputi. o 100s&1000s lapai jau visiskai ryskiai geltoni pasidare, bet zydi geriausiai is visu g.gif
Greisi, ar tu kai taip paguldai pomidorus sodindama tau po to nepriauga ugliu salia? pas mane vienas pomidoras uzsiaugino pazasti net is po zemes, nors as ir sodindamas pasalinau visus lapus ir pazastis, bet vistiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 20, 12:46)
mano pomidorai kazkodel virsunes uzraite  g.gif visos virsutines sakeles susisuko i vidine puse, kazi kas jiems cia? karsta tikrai nebuvo pastarasias 2dienas  schmoll.gif naktimis durys praviros truputi. o 100s&1000s lapai jau visiskai ryskiai geltoni pasidare, bet zydi geriausiai is visu  g.gif

Va ir mano tokie pat pomidorai, bet niekas taip ir nepagelbėjo, nežinau ką daryt, pas mane stovi nuo penktadienio susodinti ir nematau jokio pasikeitimo, paios viršūnėlės susirietę... "Žalioj stotelėj" sakė kad perkaito, ir jokio amaro nėra, tai laukiu kas dabar bus...
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 20, 12:46)

mano pomidorai kazkodel virsunes uzraite  g.gif visos virsutines sakeles susisuko i vidine puse, kazi kas jiems cia?

Pomidorus gausiau laistykit ir apie savaitę niekuo netręškit.
Atsakyti