Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Militux @ 2010 05 19, 10:18)
kaip faina thumbup.gif pas mane tik paprikos tokios 3 ax.gif
Papildyta:

Mano Vilma taip pat įstiklintame balkone pietinėje pusėje,tai per pietūs neblogai saulutė pakepina ax.gif

Kokio dydzio vazonuose augini ir ar jie jau galutiniai? ax.gif
Atsakyti
Mano pomidorai, kuriuos jau senokai pasodinau, neatlaike salto drugno oro. Vos ne visu apatiniai lapai nurudavo. Teks daigu dasipirkti.
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2010 05 19, 10:28)
Mano pomidorai, kuriuos jau senokai pasodinau, neatlaike salto drugno oro. Vos ne visu apatiniai lapai nurudavo. Teks daigu dasipirkti.

tai jei virsunes grazios, tai skinkit lauk tuos lapus, pomidoru daigai gaus daugiau deguonies ir gal dar atsigaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 19, 10:19)
Kokio dydzio vazonuose augini ir ar jie jau galutiniai? ax.gif

Tau reikia skersmens ar talpos ax.gif Taip į gėlių vazona molinį įsodinau daigeli jau krauna žiedus bet pilnai dar nežydi,tai reik jį gyliau įkasti ir dar žemės dadėti g.gif reiks vakare sutvarkyti šį reikalą blush2.gif jis gal 2 l talpos nu manau turėtu užtekti nes jie nedidukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 05 19, 10:34)
Tau reikia skersmens ar talpos ax.gif Taip į gėlių vazona molinį įsodinau daigeli jau krauna žiedus bet pilnai dar nežydi,tai reik jį gyliau įkasti ir dar žemės dadėti g.gif reiks vakare sutvarkyti šį reikalą blush2.gif jis gal 2 l talpos nu manau turėtu užtekti nes jie nedidukai g.gif

nesvarbu man ar talpa ar skersmuo. Matai mes cia vakar su Serzu gincijomes, kad 17-19 cm skersmens vazonai Vilmai ir kitiems mini balkoninukams pagal ji per mazi - tai ir klausiu biggrin.gif Norisi isitikint, kas teisus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 19, 10:36)
nesvarbu man ar talpa ar skersmuo. Matai mes cia vakar su Serzu gincijomes, kad 17-19 cm skersmens vazonai Vilmai ir kitiems mini balkoninukams pagal ji per mazi - tai ir klausiu biggrin.gif Norisi isitikint, kas teisus mirksiukas.gif

Kad mano atrodo 17 cm skersmuo, jaučiu jiems turėtu užtekti.O kas teisus negaliu atsakyti nes pati pirmus metus auginu.Žiūrėsiu kai jie užbūjos tada gal ir žinosime atsakymą g.gif Nu vakare pamatuosiu skersmenį ir pabandysiu įvertinti kokio litražo yra.Nes manasis gerai jaučiasi, tfu tfu tfu kad neprisikalbėčiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 19, 10:32)
tai jei virsunes grazios, tai skinkit lauk tuos lapus, pomidoru daigai gaus daugiau deguonies ir gal dar atsigaus 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir jei nežydi dar įkask juos gilau iki lapų beveik.Kaikas sakys gulčiom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 19, 07:08)
Nu ,ka jau labai vėlu sėti.

Nesvarbu, cia - velyvas derlius bus. Anksciau nebuvo kada, bet pasicackinti vistiek norisi! mirksiukas.gif biggrin.gif Tik kaip greiciau sudaiginti? Saulej laikyti pasetus???
Si savaitgali vaziuosim sodinuku pirktis vistiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2010 05 18, 16:47)
Sveiki. Kaip jūsų pomidoriukai gyvuoja? Pas mane jau vienas noksta
essen.gif 
http://public.fotki....s/pic-1505.html

Pas mane irgi jau vienas yra thumbup.gif toks mazuciukas mazuciukas thumbup.gif Isaugo ant alicant daigo kuris buvo laistomas su kava nuo mazumes ir isaugo didziausias, o ir paliktas buvo tik is gailescio ir pasodintas i zemes likusias nuo daigyklu, kai ispikiavau pomidorus.
user posted image
Ir klausimukas: ar kai jau toks mazas pomidoriukas atsiranda tai jau reiskia jog jis augs ar dar buna, kad nukrenta? g.gif
O faworyt'ai visai nesiskubina zydeti schmoll.gif vos vienas kitas ziedelis issiskleides, bet pumpurai labai didziuliai bigsmile.gif

QUOTE(Militux @ 2010 05 19, 08:18)
kaip faina thumbup.gif pas mane tik paprikos tokios 3 ax.gif

O mano paprikos taip graziai augo, bet kai isnesiau i siltnami pries kokias 3 sav tai nei krust doh.gif taip ir stovi kokiu 15cm aukscio. lapai pradejo suktis. reiks meginti pasodinti jas, gal atsigaus? g.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 05 19, 08:36)

As nesigincijau, tik isreiskiau savo nuomone 4u.gif pas mane namie net geles nera skriaudziamos su tokiais mazais vazoneleis lotuliukas.gif Tik 4 braskes, dar nuo pernai, tebevargsta 17 ar 19cm vazonuose, kitas persodinau i kokiu 25cm
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 19, 09:39)
Nesvarbu, cia - velyvas derlius bus. Anksciau nebuvo kada, bet pasicackinti vistiek norisi!  mirksiukas.gif  biggrin.gif Tik kaip greiciau sudaiginti? Saulej laikyti pasetus???
Si savaitgali vaziuosim sodinuku pirktis vistiek.  4u.gif

Arba isvis jokio derliaus nebus lotuliukas.gif gali nespeti sunokti. O i ka sodinsit? Gal koki mini siltnamiuka isigijot? Kad greiciau sudygtu, laikykit kuo silciau, nors man puikiai pomidorai sudygo ir prie 19laipsniu, o vat agurkai tai visai nedygsta schmoll.gif verysad.gif
Pas mus lidl'e rytoi bus daigu po 2eurus, bet pas jus ziuriu savaites prekes skiriasi nuo musu, bet gal dar uzves, nes pas mus pries 2 sav jau buvo, bet akimirksniu isgraibste tai dar uzves, reiks vaziuot is ryto ziuret kokie agurkai ten pas juos, tikiuos ne lauko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 19, 16:01)
Pas mane irgi jau vienas yra  thumbup.gif toks mazuciukas mazuciukas  thumbup.gif
Ir klausimukas: ar kai jau toks mazas pomidoriukas atsiranda tai jau reiskia jog jis augs ar dar buna, kad nukrenta?  g.gif

Reiškia, kad augs smile.gif Kol dar laikysis žalia spalva, reiškia auga, paskui kai pomidoriukas pradeda šviesėt, darytis baltesnis, reiškia tuoj pradės nokt, raudonuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 05 18, 22:59)
nu heeeeelllp
kas cia mano jaucios sirdims ? kaip jus manote ? zeme viduj dregna dar, 4 jaucio sirdys pasodintos senokai, galejo pasalti, bet viena sodinta neperseniausia, atrodo aisku daug graziau bet irgi keli lapai jau tokie  blink.gif kas cia jiems ir kuo gydyt ?

Nukarpyk lapus ir pasodink gulsčiai,turėtų atsigauti.Ar neperkaito?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 19, 18:26)
Nukarpyk lapus ir pasodink gulsčiai,turėtų atsigauti.Ar neperkaito?

viena diena prisipazinsiu, perkaitinau visa siltnami, buvo apsiniauke ir sukausi virtuveje kazkaip, per velai apsiciupinejau kad jau saule kepina, tai 12 val nulekiau, jau radau 40 doh.gif dabar kadangi pradejau dirbti tai jau ryte 7 ryto atlapoju placiai viska ir palieku doh.gif tiek, kad tos jaucio sirdys jau iki tol buvo panasios, tas parudavimas tikrai ne nuo to ax.gif o pasodinti gulsciai tai tipo dabar iskasti ir vel sodinti is naujo ane ? ar kalniuka supilti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 18, 21:03)
kas  g.gif ?per blogą,čia balandžio 8.taip radau  ax.gif

per bloga verysad.gif vat todel jie man ir neauga rupuzes...

vakar maximos lauko prekyboj atejo pardaveja su laistytuvu tik sliuks is virsaus ir palaiste pomidorus ramia sirdim doh.gif paziurejau ir gaila paliko...
Atsakyti