QUOTE(lelija R @ 2010 05 18, 16:47)
Sveiki. Kaip jūsų pomidoriukai gyvuoja? Pas mane jau vienas noksta
http://public.fotki....s/pic-1505.html
Pas mane irgi jau vienas yra
toks mazuciukas mazuciukas
Isaugo ant alicant daigo kuris buvo laistomas su kava nuo mazumes ir isaugo didziausias, o ir paliktas buvo tik is gailescio ir pasodintas i zemes likusias nuo daigyklu, kai ispikiavau pomidorus.
Ir klausimukas: ar kai jau toks mazas pomidoriukas atsiranda tai jau reiskia jog jis augs ar dar buna, kad nukrenta?
O faworyt'ai visai nesiskubina zydeti
vos vienas kitas ziedelis issiskleides, bet pumpurai labai didziuliai
QUOTE(Militux @ 2010 05 19, 08:18)
kaip faina
pas mane tik paprikos tokios 3
O mano paprikos taip graziai augo, bet kai isnesiau i siltnami pries kokias 3 sav tai nei krust
taip ir stovi kokiu 15cm aukscio. lapai pradejo suktis. reiks meginti pasodinti jas, gal atsigaus?
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 19, 08:36)
nesvarbu man ar talpa ar skersmuo. Matai mes cia vakar su Serzu gincijomes, kad 17-19 cm skersmens vazonai Vilmai ir kitiems mini balkoninukams pagal ji per mazi - tai ir klausiu
Norisi isitikint, kas teisus
As nesigincijau, tik isreiskiau savo nuomone
pas mane namie net geles nera skriaudziamos su tokiais mazais vazoneleis
Tik 4 braskes, dar nuo pernai, tebevargsta 17 ar 19cm vazonuose, kitas persodinau i kokiu 25cm
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 19, 09:39)
Nesvarbu, cia - velyvas derlius bus. Anksciau nebuvo kada, bet pasicackinti vistiek norisi!
Tik kaip greiciau sudaiginti? Saulej laikyti pasetus???
Si savaitgali vaziuosim sodinuku pirktis vistiek.
Arba isvis jokio derliaus nebus
gali nespeti sunokti. O i ka sodinsit? Gal koki mini siltnamiuka isigijot? Kad greiciau sudygtu, laikykit kuo silciau, nors man puikiai pomidorai sudygo ir prie 19laipsniu, o vat agurkai tai visai nedygsta
Pas mus
lidl'e rytoi bus daigu po 2eurus, bet pas jus ziuriu savaites prekes skiriasi nuo musu, bet gal dar uzves, nes pas mus pries 2 sav jau buvo, bet akimirksniu isgraibste tai dar uzves, reiks vaziuot is ryto ziuret kokie agurkai ten pas juos, tikiuos ne lauko