Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(aaagnex @ 2010 05 18, 14:15)
Zinok tie balkoninukai pomidorai tai ne tik, kad zemaugiai, jie tikrai mazi - gi ir auga kokiu 30 cm ugio... Esu beveik garantuota, kad 17 cm skersmens vazono bus ne tik, kad gana, bet dar ir nebus pilnas saknu ax.gif
O jei juos susodinsi i 10 tarkim ltr vazona, tai jie i lapus iseis, o vaisiu taip ir nesulauksi rolleyes.gif

pataisykit, jei as neteisi blush2.gif

Man atrodo jog tu klysti g.gif Zinau jog kai kurios geles, gavusios didesni vazona, augina saknis, o virs zemines dalies spyga, bet pomidorams manau reikia kuo daugiau zemiu, kad butu kuo daugiau saknu ir augalas galetu pasisavinti kuo daugiau maisto, bei vadens. Jei pomidorui neuzteks maisto ar vandens auginti lapus tai juo labiau nebus is ko auginti pomidoru. g.gif Negi pimidoras viska ka gauna is zemes atiduos pirma pomidorams ir jei kazkas liks, duos lapam?
Ir dar manau jog kuo maziau zemiu, tuo sunkiau viska subalansuoti - N,P,K,Ca,Fe,Cu ir t.t. g.gif Taip kaip pasidaryti "cierka" arbatos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Kaip jūsų pomidoriukai gyvuoja? Pas mane jau vienas noksta
essen.gif
http://public.fotki....s/pic-1505.html
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2010 05 18, 18:47)
essen.gif 

Kaip fainai smile.gif
Pirmasis tikriausiai pas mane bus stupice kaip visada,o paskui žiūrėsim.Early wonder jeigu anksčiau būčiau sėjus,ne balandį,tai manau pomidoriukų jau būtų nemažai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 17, 22:13)
Mano sėti per gerą buvo  biggrin.gif  aš sėjau kovo 20  ax.gif ,
o tavo būtent per blogą 8; 9; 13; 14; 22; 23

g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 18, 20:38)

kas g.gif ?per blogą,čia balandžio 8.taip radau ax.gif
Atsakyti
nu heeeeelllp
kas cia mano jaucios sirdims ? kaip jus manote ? zeme viduj dregna dar, 4 jaucio sirdys pasodintos senokai, galejo pasalti, bet viena sodinta neperseniausia, atrodo aisku daug graziau bet irgi keli lapai jau tokie blink.gif kas cia jiems ir kuo gydyt ?
Atsakyti
As irgi ziuriu - ieskau kuom uzsiimti ir kad naktim ramiai nemiegociau... doh.gif
Pasisejau pomidoru: ALICANTE, MONEYMAKER, MINIBEL (mazuciukai, kaip vysniniai atrodo). Pasejau i indelius, uzdengiau plevele.
Kur deti, kad greiciau jie sudygtu??? ax.gif Ant pietines palanges, ar i tamsa kisti?
Gal kas jau yra augine sias rusis - gal kokiu komentaru kaip sekesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 19, 00:04)
As irgi ziuriu - ieskau kuom uzsiimti ir kad naktim ramiai nemiegociau...  doh.gif
Pasisejau pomidoru: ALICANTE, MONEYMAKER, MINIBEL (mazuciukai, kaip vysniniai atrodo). Pasejau i indelius, uzdengiau plevele.
Kur deti, kad greiciau jie sudygtu???  ax.gif Ant pietines palanges, ar i tamsa kisti?
Gal kas jau yra augine sias rusis - gal kokiu komentaru kaip sekesi?  4u.gif

Nu ,ka jau labai vėlu sėti.
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2010 05 18, 17:47)
essen.gif 

Pas mane jau nokstadu Mikronai ir 4 Ola polka - jau kaip laukia vaikai tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Aš auginu keletą daigų VILMOS pomidorų.Augo tikrai gražiai ant rytinės palangės.Po to pernešiau ant rytinės,kad gautų daugiau saulės šilumos.Ir jau nebežinau,kas nutiko,bet džiūva apatiniai lapai,pageltonuoja ir tiesiog subyra,nukrenta vos prilietus.Ar gali jiems būti per šilta aant rytinės palangės?Gal kuri patarsit ką daryt?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 19 gegužės 2010 - 09:05
QUOTE(emma @ 2010 05 19, 10:04)
Aš auginu keletą daigų VILMOS pomidorų.Augo tikrai gražiai ant rytinės palangės.Po to pernešiau ant rytinės,kad gautų daugiau saulės šilumos.Ir jau nebežinau,kas nutiko,bet džiūva apatiniai lapai,pageltonuoja ir tiesiog subyra,nukrenta vos prilietus.Ar gali jiems būti per šilta aant rytinės palangės?Gal kuri patarsit ką daryt?Ačiū 4u.gif

Idekit nuotrauka, kad geriau matytusi, bet visgi manau, kad ne nuo saules, nes maniskiai ant pietines gyveno ir nesiskunde, o dabar balkone nestiklintam pietu pusej gyvena ir irgi nieko...

Tiesa - kaip manot, jeigu gaunasi taip, kad pomidormas beveik visa laika seslis kai kuriems - blogai?

ir pakonsultuokit kaip del tu vazonu, kokio dydzio reikia tiems mini pomidoriukams, nes noreciau pasilikt savo nuomone, bet serzas toks uztikrintas buvo, kad priverte susimastyt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2010 05 18, 18:47)
essen.gif 

kaip faina thumbup.gif pas mane tik paprikos tokios 3 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 19, 10:15)
Idekit nuotrauka, kad geriau matytusi, bet visgi manau, kad ne nuo saules, nes maniskiai ant pietines gyveno ir nesiskunde, o dabar balkone nestiklintam pietu pusej gyvena ir irgi nieko...

Mano Vilma taip pat įstiklintame balkone pietinėje pusėje,tai per pietūs neblogai saulutė pakepina ax.gif
Atsakyti