QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 17, 21:58)
greisi is tavo seklyciu man pomidorai vangiai auga,ar cia taip visoms tos rusys ar man vienai stovi violetiniai kazkokie...marvel stryp isvis supyke is 8 isdygo tik trys ir tos pacios baigia nuleipt palaisciau juos savaitgali neistverus panergetiku,arba suaugs arba isvis amen bus black net ispykiuot nedrystu...vos antra lapeli augina...o seti balandzio 8...o gal jie taip auga letai istikro?
Papildyta:
kur jus gyvenat? kad pas jus sodai baigia zydet pas mus tik ievos dabar suzydejo...net bulviu negalim pasodint, tiek gaunam lietaus, kad viskas permirde
Papildyta:
kur jus gyvenat? kad pas jus sodai baigia zydet pas mus tik ievos dabar suzydejo...net bulviu negalim pasodint, tiek gaunam lietaus, kad viskas permirde
Nu mano daigai padoraus dydžio,susodinti.Aišku ne taip kaip pirmieji,bet grąžūs ,kai kurie su pumpurais.Nu pas mus irgi alyvos žydi,tai aš kelis čiliukus į lauką ištrėmiau.
O pomidorų sėklos ne mano rinktos ,visos orginalios.Nu žiūrėsiu kaip augs,pafotkinsiu.Paul robeson ir black zebra ypač grąžūs daigai.
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 05 17, 16:49)
Hmmmm google'i lapai labai jau apibale ir suvarge, apvyte, o pas mane lapai sveikut sveikutelei ir niekuom nesiskiria nuo kitu, tik kad vienur kitur tos baltos demeles
Gal vis del to nupurksti profilaktiskai su sodos ir muilo tirpalu? Tik kur dabar man kokio ukisko muilo gauti? Tikriausiai su visokiais kvapais ir t.t. ne tinka?
O 100s&1000s po tresimo jokio pagerejimo nerodo, lapai vis dar geltoni. Gal vysniniams taip buna, kai priauga daug pazastu, senus lapus pradeda naikinti? gal nuskinti man juos? Patys lapai atidziau paziurejus, kazkokie demeti Yra ir rudu taskeliu, bet taip pat matosi tokie pasvieseje plemai, tarsi pavirsinis lapelio sluoksnis atsokes. Panasiai kaip klijuojant kokius libdukus ant stiklo ar, jei matet, tamsinant langus kai buna oro burbuliukai
Gal vis del to nupurksti profilaktiskai su sodos ir muilo tirpalu? Tik kur dabar man kokio ukisko muilo gauti? Tikriausiai su visokiais kvapais ir t.t. ne tinka?
O 100s&1000s po tresimo jokio pagerejimo nerodo, lapai vis dar geltoni. Gal vysniniams taip buna, kai priauga daug pazastu, senus lapus pradeda naikinti? gal nuskinti man juos? Patys lapai atidziau paziurejus, kazkokie demeti Yra ir rudu taskeliu, bet taip pat matosi tokie pasvieseje plemai, tarsi pavirsinis lapelio sluoksnis atsokes. Panasiai kaip klijuojant kokius libdukus ant stiklo ar, jei matet, tamsinant langus kai buna oro burbuliukai
Nu tų išviesėjusių viršūnė graži ,adaptuosis.Būtum pasodinęs gulsčiai ,tai galvos nereiktų sukti ...