Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 16, 22:50)
O MARMOLEDE mačiau turguje ,tai prigriebei ar ne?

Nieko tokio, jau žinau kur gaut Monroe sėklų ax.gif kitiems metams pirksiu jau dabar biggrin.gif
Aha, radau ir griebiau MARMOLADE braškių, kur aš jau ištversiu. Ten tokia ūkininkė pardavinėjo, matyta kažkur, gal kokioj parodoj... g.gif
Dar pas ją gavau tokių braškių TIURIGA, jos veda nedaug, bet laaabai stambios uogos, žemuogių skonio ir kvapo. Bus labai įdomu paragaut. Jei kada užsimanysi tokių daigų, tai galėsiu duot.
Atsakyti
Laba diena, SOS verysad.gif Pas mane pomidorams kažkas darosi- pradėjo lapai suktis, viršūnėlės po nakties išvis susisuko, o apatiniai lapeliai tokie gelsvi pasidarė. kas čia jiems darosi g.gif Ko gero tuoj ims ir numirs g.gif Taip stengiausi, auginau, visai neblogi buvo daigai, dvi savaites su indeliais jau šiltnamy miegojo, bet va penktadienį persodinau, tai nesuprantu kas čia taip greit pasidarė? Gal ko jiems trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 17, 10:49)
Laba diena, SOS verysad.gif  Pas mane pomidorams kažkas darosi- pradėjo lapai suktis, viršūnėlės po nakties išvis susisuko, o apatiniai lapeliai tokie gelsvi pasidarė. kas čia jiems darosi g.gif  Ko gero tuoj ims ir numirs g.gif  Taip stengiausi, auginau, visai neblogi buvo daigai, dvi savaites su indeliais jau šiltnamy miegojo, bet va penktadienį persodinau, tai nesuprantu kas čia taip greit pasidarė? Gal ko jiems trūksta?

ykelk foto bus aiškiau kas nusimano gal pasakys kas atsitiko.nu mano lyk patenkinti žydi nakti duris atidaras laikau tik galvoju ta temperatura labai svyruoja man atrodo ir nelabai gerai g.gif
Atsakyti
dabar negaliu įkelt foto- darbe esu, pabandysiu vakare nufotkint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 16, 22:50)
Būtinai kitą savaitę atvešiu.
Edexa iš tos moteriškės tikriausiai viską išpirko,matėsi ,kad mėgėja...O MARMOLEDE mačiau turguje ,tai prigriebei ar ne?

thumbup.gif
tik ne treciadieni -nes i klaipeda dumsim ax.gif
Atsakyti
Pasiteiravau Žalioj stotelėj dėl savo pomidorų, tai nuramino. Tikriausiai nemirs... Sakė per karšta jiems, palikt ir nakčiai atidarytas visas duris, šaknelės nespėja įsitvirtint ir per daug išgarina per lapus drėgmės smile.gif Tai tikiuosi susitvarkys 4u.gif
Atsakyti

nesiseka man su pomidorais.
pasodinau vienus, tai mažiukus vaikas išmindė, didieji neaišku ar auga.
pasodinau kitus, nu tokie ekisti. kol pirkau atrodė padorūs,o dabar tokie papezę. šeštadienį pirksiu dar kelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 17, 12:09)

nesiseka man su pomidorais.
pasodinau vienus, tai mažiukus vaikas išmindė, didieji neaišku ar auga.
pasodinau kitus, nu tokie ekisti. kol pirkau atrodė padorūs,o dabar tokie papezę. šeštadienį pirksiu dar kelis  doh.gif 

Paprasciausiai per didelius ir jau palaikytus saulej pirkote - reikia susodinti kuo giliau ir guldant stieba ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 17, 06:24)

Hmmmm g.gif google'i lapai labai jau apibale ir suvarge, apvyte, o pas mane lapai sveikut sveikutelei ir niekuom nesiskiria nuo kitu, tik kad vienur kitur tos baltos demeles g.gif
user posted image user posted image user posted image
Gal vis del to nupurksti profilaktiskai su sodos ir muilo tirpalu? Tik kur dabar man kokio ukisko muilo gauti? Tikriausiai su visokiais kvapais ir t.t. ne tinka?

O 100s&1000s po tresimo jokio pagerejimo nerodo, lapai vis dar geltoni. Gal vysniniams taip buna, kai priauga daug pazastu, senus lapus pradeda naikinti? gal nuskinti man juos? Patys lapai atidziau paziurejus, kazkokie demeti g.gif Yra ir rudu taskeliu, bet taip pat matosi tokie pasvieseje plemai, tarsi pavirsinis lapelio sluoksnis atsokes. Panasiai kaip klijuojant kokius libdukus ant stiklo ar, jei matet, tamsinant langus kai buna oro burbuliukai doh.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
o as savo pomidoru dar nesusodinau g.gif savaitgali tiek buvau nusiteikus juos sukist i siltnamius, bet mama pradejo sakyt, kad per jaunati pasodinus neturesim pomidoru g.gif tai ir vel palikau iki savaitgalio.... vakar dar atveziau vienai grupiokei daigu,tai kaip jinai nustebo, kad buna pomidoru "citrinu", margu, juodu, snd grupej kalbejo su pasididziavimu biggrin.gif o ir kitoms kokia didele naujiena buvo...kaip kazkada man biggrin.gif

dabar sakykit Klaipedietes kur butu galima rast pirkt idomiu pomidoru ( augalu) seklu?gal zinot?butu faina, kad parasytumet adresiukus...lekciau ziuret,kol turiu galimybe ax.gif
Atsakyti
hi.gif pas mane kadangi visi netilpoi siltn.,-tai dar keleta susodinau i lauka... g.gif eksperimentuosim g.gif gal salnu jau nebebus-sodai baigia nuzydeti rolleyes.gif
Atsakyti
greisi is tavo seklyciu man pomidorai vangiai auga,ar cia taip visoms tos rusys ar man vienai verysad.gif stovi violetiniai kazkokie...marvel stryp isvis supyke is 8 isdygo tik trys ir tos pacios baigia nuleipt verysad.gif verysad.gif palaisciau juos savaitgali neistverus panergetiku,arba suaugs arba isvis amen bus verysad.gif black net ispykiuot nedrystu...vos antra lapeli augina...o seti balandzio 8...o gal jie taip auga letai istikro? g.gif
Papildyta:
kur jus gyvenat? kad pas jus sodai baigia zydet g.gif pas mus tik ievos dabar suzydejo...net bulviu negalim pasodint, tiek gaunam lietaus, kad viskas permirde
Atsakyti