QUOTE(natalikas @ 2010 05 16, 08:05)
sveiki,gal galit pasakyti,aar duris siltnamyje turi buti sandariai uzdaritos,nes vyras padare siltnami,o apacioj duru skilute horezontali,neapskaiciavo,cm
vasarą,beveik visada atidaryta bus,tad nepergyvenk
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 16, 09:55)
vasarą,beveik visada atidaryta bus,tad nepergyvenk
o del ruko,jis pas mus nuolatos,aplink laukai,siaures lietuva
vakar nusipirkau keleta pomidoru daigu,citrina,kriausinius ir abrikosa abrikoso daigas kaip su pukeliu kriausiniai sake,kad labai skanus,kaip kiti bus matyt,gal kuri tokius auginot
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 16, 10:00)
vakar nusipirkau keleta pomidoru daigu,citrina,kriausinius ir abrikosa abrikoso daigas kaip su pukeliu kriausiniai sake,kad labai skanus,kaip kiti bus matyt,gal kuri tokius auginot
kriausinius siemet pirmus metus auginsiu, tai kol kas nieko gero ar blogo negaliu pasakyt.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 18:46)
Nu ką paspalvinsim temą.
ISIS CANDY kas pirko atrodys taip.Labai skanūs neveltui saldainiais vadnami...
ISIS CANDY kas pirko atrodys taip.Labai skanūs neveltui saldainiais vadnami...
O gal kas turit atliekama daigeli?? Is Vilniaus
QUOTE(Edexa @ 2010 05 14, 19:34)
Šiandien špagatu pririšau visus savo pomidorus, o tai jau tiek išaugo, kad neišlaiko savo svorio. Ypač MARFOS jau tokie stambūs daigai, seniai praaugo savo bendraamžius.
Mano Marfa irgi labai isaugusi ir su ziedais, bet turiu tik du daigus. Tai jei ir bus ale parduotuviniai, tai tiks kelionems isidet, kad nebutu tyzenos.
Neradau aš šeštadienį savo MONROE daigų... Viso Šilainių turgaus bobulėms dėžes iškračiau - nieko...tokių net negirdėjo. Pas visus iš eilinių maximinių sėklų daigai. Kas jau turi kokius BROOKLYN ar juočkį PRINCĄ, tai jau kaip turgaus pažibos stovi... nors medalį užkabink... O kai kurie net patys nežino ką parduoda
Ir prie stoties buvau...ir Aleksote...tas pats asortimentas...
Kai pamąsčiau, kiek rūšių pomidorų mano šiltnamyje, man atsivėrė akys ir prablaivėjo protas - gana! Tiek rūšių net turguj nėra.
Bet užtai gavau braškių daigų, kurių jau taip seniai norėjau
Ir prie stoties buvau...ir Aleksote...tas pats asortimentas...
Kai pamąsčiau, kiek rūšių pomidorų mano šiltnamyje, man atsivėrė akys ir prablaivėjo protas - gana! Tiek rūšių net turguj nėra.
Bet užtai gavau braškių daigų, kurių jau taip seniai norėjau
laba as sendien buvau sode tai mano pomidorao patenkinti gyvenimu durys iki galo atidarytos ir nakti ir jiems labai patinka gal kuri ymeskit savo augintiniu nuotrauku butu smagu akis paganyt
sveikos,
as irgi savaitgali pas pomidorus praleidau
pasodinau pora betalux i lauka. galvoju afr tik ne per anksti?
o shiltnamyje viskas kazkaip be jokio efekto - stovi per savaite nepajudeje
o sianakt nei is sio nei is to numire mano graziausia paprika gal perkaito, o gal kas shaknis pagrauze
GREISI, kaip pas tave su laiku sita savaite?
o sianakt nei is sio nei is to numire mano graziausia paprika gal perkaito, o gal kas shaknis pagrauze
QUOTE(Casual @ 2010 05 16, 21:13)
sveikos,
Būtinai kitą savaitę atvešiu.
Edexa iš tos moteriškės tikriausiai viską išpirko,matėsi ,kad mėgėja...O MARMOLEDE mačiau turguje ,tai prigriebei ar ne?
Sakykit kaip tiksliai prasideda miltlige? pastebejau siandiena ant keliu daigu lapeliu tokias baltas demes, kaip kokios kalkes, bet daigu tikrai nepurzskiau ir niekuom neaplaisciau
QUOTE(serzas @ 2010 05 17, 00:39)
Sakykit kaip tiksliai prasideda miltlige? pastebejau siandiena ant keliu daigu lapeliu tokias baltas demes, kaip kokios kalkes, bet daigu tikrai nepurzskiau ir niekuom neaplaisciau
http://www.google.co...o...l=lt&tab=wi