Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveiki,gal galit pasakyti,aar duris siltnamyje turi buti sandariai uzdaritos,nes vyras padare siltnami,o apacioj duru skilute horezontali,neapskaiciavo,cm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 05 16, 08:05)
sveiki,gal galit pasakyti,aar duris siltnamyje turi buti sandariai uzdaritos,nes vyras padare siltnami,o apacioj duru skilute horezontali,neapskaiciavo,cm schmoll.gif

vasarą,beveik visada atidaryta bus,tad nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 16, 09:55)
vasarą,beveik visada atidaryta bus,tad nepergyvenk  mirksiukas.gif

o del ruko,jis pas mus nuolatos,aplink laukai,siaures lietuva
Atsakyti
vakar nusipirkau keleta pomidoru daigu,citrina,kriausinius ir abrikosa bigsmile.gif abrikoso daigas kaip su pukeliu smile.gif kriausiniai sake,kad labai skanus,kaip kiti bus matyt,gal kuri tokius auginot g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 16, 10:00)
vakar nusipirkau keleta pomidoru daigu,citrina,kriausinius ir abrikosa bigsmile.gif abrikoso daigas kaip su pukeliu smile.gif kriausiniai sake,kad labai skanus,kaip kiti bus matyt,gal kuri tokius auginot g.gif

kriausinius siemet pirmus metus auginsiu, tai kol kas nieko gero ar blogo negaliu pasakyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 18:46)
Nu ką paspalvinsim temą.
ISIS CANDY kas pirko atrodys taip.Labai skanūs neveltui saldainiais vadnami...

O gal kas turit atliekama daigeli?? Is Vilniaus blush2.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 05 14, 19:34)
Šiandien špagatu pririšau visus savo pomidorus, o tai jau tiek išaugo, kad neišlaiko savo svorio. Ypač MARFOS jau tokie stambūs daigai, seniai praaugo savo bendraamžius.

Mano Marfa irgi labai isaugusi ir su ziedais, bet turiu tik du daigus. Tai jei ir bus ale parduotuviniai, tai tiks kelionems isidet, kad nebutu tyzenos. ax.gif
Atsakyti
Neradau aš šeštadienį savo MONROE daigų... schmoll.gif Viso Šilainių turgaus bobulėms dėžes iškračiau - nieko...tokių net negirdėjo. Pas visus iš eilinių maximinių sėklų daigai. Kas jau turi kokius BROOKLYN ar juočkį PRINCĄ, tai jau kaip turgaus pažibos stovi... nors medalį užkabink... O kai kurie net patys nežino ką parduoda irnesakyk.gif

Ir prie stoties buvau...ir Aleksote...tas pats asortimentas...
Kai pamąsčiau, kiek rūšių pomidorų mano šiltnamyje, man atsivėrė akys ir prablaivėjo protas - gana! Tiek rūšių net turguj nėra.

Bet užtai gavau braškių daigų, kurių jau taip seniai norėjau didis.gif
Atsakyti
laba as sendien buvau sode tai mano pomidorao patenkinti gyvenimu durys iki galo atidarytos ir nakti ir jiems labai patinka clap.gif gal kuri ymeskit savo augintiniu nuotrauku butu smagu akis paganyt
Atsakyti
sveikos,
as irgi savaitgali pas pomidorus praleidau biggrin.gif
pasodinau pora betalux i lauka. galvoju afr tik ne per anksti? g.gif

o shiltnamyje viskas kazkaip be jokio efekto - stovi per savaite nepajudeje unsure.gif
o sianakt nei is sio nei is to numire mano graziausia paprika verysad.gif gal perkaito, o gal kas shaknis pagrauze g.gif

GREISI, kaip pas tave su laiku sita savaite? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 16, 21:13)
sveikos,
as irgi savaitgali pas pomidorus praleidau  biggrin.gif
pasodinau pora betalux i lauka. galvoju afr tik ne per anksti?  g.gif

o shiltnamyje viskas kazkaip be jokio efekto - stovi per savaite nepajudeje  unsure.gif
o sianakt nei is sio nei is to numire mano graziausia paprika  verysad.gif  gal perkaito, o gal kas shaknis pagrauze  g.gif
GREISI, kaip pas tave su laiku sita savaite?  g.gif

Būtinai kitą savaitę atvešiu.
Edexa iš tos moteriškės tikriausiai viską išpirko,matėsi ,kad mėgėja...O MARMOLEDE mačiau turguje ,tai prigriebei ar ne?
Atsakyti
Sakykit kaip tiksliai prasideda miltlige? pastebejau siandiena ant keliu daigu lapeliu tokias baltas demes, kaip kokios kalkes, bet daigu tikrai nepurzskiau ir niekuom neaplaisciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 17, 00:39)
Sakykit kaip tiksliai prasideda miltlige? pastebejau siandiena ant keliu daigu lapeliu tokias baltas demes, kaip kokios kalkes, bet daigu tikrai nepurzskiau ir niekuom neaplaisciau  schmoll.gif

http://www.google.co...o...l=lt&tab=wi
Atsakyti