Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Nu ką paspalvinsim temą.
ISIS CANDY kas pirko atrodys taip.Labai skanūs neveltui saldainiais vadnami...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 14 gegužės 2010 - 18:46
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 19:46)
Nu ką paspalvinsim temą.

wub.gif tikrai tokia puokštė nuteikia skaniai...ir į savo šiltnamį priverčia vis žvilgčioti biggrin.gif
Šiandien špagatu pririšau visus savo pomidorus, o tai jau tiek išaugo, kad neišlaiko savo svorio. Ypač MARFOS jau tokie stambūs daigai, seniai praaugo savo bendraamžius.
Atsakyti
Nežiūrėdana į jokius mėnulius susodinau savo pomidorus į šiltnamį,labai jau blozni buvo,gal erdvės daugiau gavę atsigaus,ir po žuvį po šaknimis pakišau ir duris uždariau,kad katės neatrastų "skanėstų ":D
Atsakyti
turiu kelias veisles pomidoru, kuriu nezinau kiek stiebu leist:
ogurečnoe
japoninis triufelis
sun stone
alicante
penis
kriaušiniai
super sweet 100 F1

gal galit patart, kas jau augine sias veisles blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 14, 20:34)
wub.gif tikrai tokia puokštė nuteikia skaniai...ir į savo šiltnamį priverčia vis žvilgčioti biggrin.gif
Šiandien špagatu pririšau visus savo pomidorus, o tai jau tiek išaugo, kad neišlaiko savo svorio. Ypač MARFOS jau tokie stambūs daigai, seniai praaugo savo bendraamžius.

Tos tavo marfos pažasties nepasodinau dar ,vis vandenyje,jau su žiedais ir didžiausia šaknimi smile.gif
Ta marfos pomidorai bus tikriausiai kaip parduotuviniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 14, 21:34)

YKELKIT FOTO KAIP ATRODO NIORIU AKIS PAGANYT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 20:55)

Ta marfos pomidorai bus tikriausiai kaip parduotuviniai  lotuliukas.gif

blink.gif Kąąąą? Toookie maximiniai-mediniai-plastikiniai? Baik, nevaryk siaubo..
O aš vis skinu Marfos pažastukus ir vis merkiu, ir vis sodinu...išmest gaila, labai dručkiai išlenda, kažkaip vis su žiedais g.gif
Varysiu ryt ieškot savo Monroe... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 14, 21:05)
YKELKIT FOTO KAIP ATRODO NIORIU AKIS PAGANYT 4u.gif

Neturiu fotiko... blush2.gif brolis sugadino...
Atsakyti
Tai nieko niekas parduotuvėje nepirks,eis pas tave hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif o pas mane tie visi tokie nupiepe- blink.gif ax.gif kuriuos sodinau anksciau-super thumbup.gif ,o kuriuos veliau- blush2.gif Greisi,---cia apiw taviskius.... verysad.gif nezinau,kodel jie taip nesuaugo g.gif pirkau viena rusi pom.,kuri man l. patiko-bent daigai -supper :supergal kas turit-Delizia-super wub.gif rt

i
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 14, 23:59)
4u.gif o pas mane tie visi tokie nupiepe- blink.gif  ax.gif kuriuos sodinau anksciau-super thumbup.gif ,o kuriuos veliau- blush2.gif Greisi,---cia apiw taviskius.... verysad.gif nezinau,kodel jie taip  nesuaugo g.gif  pirkau viena rusi pom.,kuri man l. patiko-bent daigai -supper :supergal kas turit-Delizia-super wub.gif rt

i

nesupykit tik, pati praktikuoju... ax.gif
Atsakyti
O ko pykti?Nu mūsų sėklos gautos vėlai,saulės jau tada buvo.Nežinau ką ir pasakyti...Aišku jie ne tokie dideli ,bet ne ūgyje esmė mirksiukas.gif Svarbu,kad storėti pradėtų...
Atsakyti
O mano iš *GREISI*, thumbup.gif , tik besodindama nulaužiau Juliet , bet ikišau ,gal išleis šaknytes
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 12:55)
Asbesto dulkės yra ypatingos  - tai ilgos ir labai plonos skaidulėlės aštriais galais. Jų įkvėpus, dalis šių skaidulų įsminga į plaučių alveolių audinį ir ten lieka. Kvėpuojant asbesto dulkėmis ilgesnį laiką, skaidulų kiekis plaučiuose vis didėja ir pradeda juos dirginti. Net ir nustojus kvėpuoti asbesto dulkėmis, jos iš plaučių niekur nedingsta

Kanadoj yra asbesto kasyklos. Jos yra atviros turistams doh.gif po tas kasyklas turistai gali paekskursauti nemokamai smile.gif nes kanadoje neuzdraustas asbestas ir skaitoma kad jis nera nuodingas zmogui. tai jei jau kasyklose dirbantys (ar ekskursaujantys) zmones kazkaip ishgyvena, tai del keliu pertvareliu drze pomidorai nuodingi neturetu pasidaryt g.gif
Papildyta:
Savo pomidoru nemaciau jau savaite - vaziuosiu i soda apziureti- tikiuosi nerasiu ishmirusiu. ax.gif

namie jau buvo likusi tai daigeliu "lavonine", bet atshilo ir sulute ishlindo -tai mano "lavonine" atsigavo ir i ugi ir i ploti blink.gif blink.gif blink.gif buciau lengva ranka viska ishmetus - o dabar ui kaip gaila unsure.gif o det jau nebera kur doh.gif

atrodo teks is shiltnamio ishkasti tuos du turetus betaliux daigus ir persodint i lauka-kad dar dvi vietos atsilaisvintu doh.gif doh.gif
Atsakyti