QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 13, 20:15)
Skrandis cia niekuo detas, vis kaltos tos akys
Griebi viena, o uz jo didesnis, giebi sita ir dar net neatsikandusi matai koki spalvota apetitna ir vel kliudama uz daigu ir virsdama leki prie grazuojio pomidoro, o kai uzmatai 100 kabanciu peniu tai kaip balerina suktukais, ant pirstu galiuku aplink juos, kol galiausiai pagauna greisi ir lieki alkana
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 13, 20:18)
kol kas naktis siltas pranese,galima palikti ir atvirus
Ant kiek siltos tos naktys, kad jau galima palikineti pravira siltnami?
QUOTE(Jovulka @ 2010 05 14, 08:03)
Sauleje nudege, nuskabyk ir nekreipk demesio, gali ir neskabyti, patys nudzius, bet atrodys nne kaip
Prisidedu ir as prie akcijos "Asbestui NE". Neveltui teikiama parama pakeisti visus asbestinius stogus, kad ir kokie vagys ir idijotai sedi valdzioje, bet seip sau pinigu nedalina, uz skardos pakeitima jug nesiulo pinigu? Jau jeigu nuspresta jog asbestinis siferis kenkia budamas lauke, tai koks jo kenksmingumo lygis patalpoje? ypac siltnamyje kur karsta ir dulkes ne taip lengvai issisklaido, o ir kvepuojate ten besidarbuodami giliau. Jis kenksmingas ne tik dulkedamas, jug uzkasti jo negalima! nors atrodo uzkasus nebelieka dulkejimo problemos, bet jis yra ir kazkur irdamas dedasi, siuo atveju eina i jusu pomidorus. Daigams labai gerai ir laistomiems visokia chemija, augintojams irgi gerai, tie kas valgo ir nezino ka valgo, vel gi gerai, juo labiau kad ir kaina mazesne, bet tiems kas juos valgo ir zino ka valgo jau ne toks ir geris
nors ir nejauti, kad suvalgei nitratais ir kitokiu š... persisunkusi pomidora, bet per laika tikrai pajausi, tik jei tau nemotais ka tu valgai tai el sveikatos problemu visada kaltinsi kazka kita pvz pastoviai lijanti kaimynu suni, bet ne save ir savo puiku maista.
Man vel kirba toks gailestis mano augaliukams ir skupumas
Skutau siandiena pazastis, o ju sitiek daug
kaikuriu net nebeina atskirti lengvai, virsune ar pazastis
, net nezinojau jog pazastys irgi augina pazastis
Kaip jau sakiau, neina atpazinti pazastis ar virsune, tai pagailo man jas skusti, bet pas mane ir taip tankiai susodinta, kad auginti keliais stiebais, tai pagalvojau: jei as leisciau toms storoms ir tvirtoms pazastims truputi ugteleti ir nukirpciau jas iskarto uz ziedyno?
Pazastys vos 5cm., o jau krauna ziedus. Kaip sitoks variantas? nebutu didelio sarsalyno, bet butu daugiau vaisiu, tik ar jie visi sunoktu?
Lauksiu jusu nuomoniu