Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 05 14, 11:50)
Ačiū, kai ką sužinosi, parašyk bet kada į šią temą, vistiek bus naudinga ir kitiems metams. Šiauliai man tai nepasiekiami, važiuosiu į Kauną, man GREISI sakė, kad matė MONROE turguj pirkt daigų, tai vat sėdžiu kaip ant adatų - labai jau prisireikė man jų doh.gif ...aišku, neištversiu ir dar ko nors nenugriebusi... ax.gif

Jau kažkas serga ir nebeišgydomai hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 05 14, 11:55)
Jau kažkas serga ir nebeišgydomai hihihi.gif  hihihi.gif

doctor.gif baaaaik...nesijuok... blush2.gif pati nelabai nuo manęs atsilieki biggrin.gif jau daug metų sergu...ir nesiruošiu gydytis irnesakyk.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 14, 12:07)
doctor.gif baaaaik...nesijuok... blush2.gif pati nelabai nuo manęs atsilieki biggrin.gif  jau daug metų sergu...ir nesiruošiu gydytis irnesakyk.gif  didis.gif

Nu man dar nedaug tik du metai tos ligos ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos ,kaip FAVORIT pomidorai - auksti ,zemi ir taip, kokia ju charakteristika ar apsimoka juos augint?
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 05 14, 11:22)
Merginos ,kaip FAVORIT pomidorai - auksti ,zemi ir taip, kokia ju charakteristika ar apsimoka juos augint?

dar neragavau, nes pirmi metau auginu, bet siuo metu jie patys paciausi pomidorai siltnamyje lotuliukas.gif nors nei ankstyvi nei ka, zydi visi favorytai doh.gif pralenke ir betaluxus ir Pirscas.. beje, kazkur skaiciua kad jie pusiau determinantiniai, tai lyg tais iseina kad keliais stiebais galima auginti ?
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 05 14, 11:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Juk tuos šonus galim belekada pakeist juk pomidorai ne prie krašto pasodinti g.gif

Asbesto dulkės yra ypatingos - tai ilgos ir labai plonos skaidulėlės aštriais galais. Jų įkvėpus, dalis šių skaidulų įsminga į plaučių alveolių audinį ir ten lieka. Kvėpuojant asbesto dulkėmis ilgesnį laiką, skaidulų kiekis plaučiuose vis didėja ir pradeda juos dirginti. Net ir nustojus kvėpuoti asbesto dulkėmis, jos iš plaučių niekur nedingsta
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 14, 11:11)
tai jis tą pačią naktį jau ir pilnėja, tik visa kas gyva jaučia mėnulio poveikį ir turi prisitaikyt, todėl ir rekomenduojama kelias dienas palaukti, na kad įsivažiuotų.

14 мая – Новолуние (05.05). Бесплодный день – отдохните.

15 мая – Благоприятный период для посадки, деления и пересадки цветов. Полезно подкормить цветы. Пересадка и деление отцветших мелколуковичных цветов. Деление корневищ многолетних цветочных растений, размножение их черенками и отводками. Знак Близнецов очень благоприятен для пересадки роз.

16 мая – Хорошо перенесет пересадку на постоянное место любая рассада.

17 мая – Луна в Раке. Отличный день для посева, посадки пересадки, прививки, удобрения деревьев, кустарников и овощей (кроме корнеплодов).

18 мая – Благоприятное время для повторных посевов салата, укропа, шпината в открытый грунт.

19 мая – Благоприятный период для посева, посадки и пикировки засухоустойчивых цветов всех тянущихся вверх растений (декоративная фасоль, хмель, девичий виноград, плетистые розы и др.). Собранные в этот период лекарственные травы будут обладать наибольшей силой, особенно травы, стимулирующие сердечную деятельность.

20 мая – Проведение рыхлений, окучивания, мульчирования, компостирования. Возможен посев однолетних быстрорастущих цветов (если не успели это сделать ранее). Пересадите комнатные цветы.

Tiesa, turiu po nosim mulčiavimo daržuose rodiklius, tai geriausi parodymai tų eksperimentinių laukų, kurie buvo dengiami nupjata žole. wink.gif

Tai septyniolikta tinka,gal pomidorų kirminai nesugriauš? g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 05 14, 12:12)
Nu man dar nedaug tik du metai tos ligos ax.gif  lotuliukas.gif

Labai faina liga,net nesiruošiu gydytis cool.gif
Atsakyti
Monroe pomidorų sėklų pirkti yra čia , o daigo ir man vieno jau prisireikė blush2.gif , jei jie tokie geri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 14, 13:09)
Monroe pomidorų sėklų pirkti yra čia , o daigo ir man vieno jau prisireikė  blush2.gif , jei jie tokie geri  unsure.gif

drinks_cheers.gif ...pomidorgripis.... vakcinos jam niekas neišras hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 13, 20:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Niu kokio dydžio turėtų būti mano skrandis ir aš pati, kad Greisės visus daigus išguldyčiau, pomidoriukus beskanaudama lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skrandis cia niekuo detas, vis kaltos tos akys doh.gif Griebi viena, o uz jo didesnis, giebi sita ir dar net neatsikandusi matai koki spalvota apetitna ir vel kliudama uz daigu ir virsdama leki prie grazuojio pomidoro, o kai uzmatai 100 kabanciu peniu tai kaip balerina suktukais, ant pirstu galiuku aplink juos, kol galiausiai pagauna greisi ir lieki alkana lotuliukas.gif

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 13, 20:18)
kol kas naktis siltas pranese,galima palikti ir atvirus smile.gif

Ant kiek siltos tos naktys, kad jau galima palikineti pravira siltnami? g.gif

QUOTE(Jovulka @ 2010 05 14, 08:03)
atsirado tokie lapai.

Sauleje nudege, nuskabyk ir nekreipk demesio, gali ir neskabyti, patys nudzius, bet atrodys nne kaip schmoll.gif

Prisidedu ir as prie akcijos "Asbestui NE". Neveltui teikiama parama pakeisti visus asbestinius stogus, kad ir kokie vagys ir idijotai sedi valdzioje, bet seip sau pinigu nedalina, uz skardos pakeitima jug nesiulo pinigu? Jau jeigu nuspresta jog asbestinis siferis kenkia budamas lauke, tai koks jo kenksmingumo lygis patalpoje? ypac siltnamyje kur karsta ir dulkes ne taip lengvai issisklaido, o ir kvepuojate ten besidarbuodami giliau. Jis kenksmingas ne tik dulkedamas, jug uzkasti jo negalima! nors atrodo uzkasus nebelieka dulkejimo problemos, bet jis yra ir kazkur irdamas dedasi, siuo atveju eina i jusu pomidorus. Daigams labai gerai ir laistomiems visokia chemija, augintojams irgi gerai, tie kas valgo ir nezino ka valgo, vel gi gerai, juo labiau kad ir kaina mazesne, bet tiems kas juos valgo ir zino ka valgo jau ne toks ir geris schmoll.gif nors ir nejauti, kad suvalgei nitratais ir kitokiu š... persisunkusi pomidora, bet per laika tikrai pajausi, tik jei tau nemotais ka tu valgai tai el sveikatos problemu visada kaltinsi kazka kita pvz pastoviai lijanti kaimynu suni, bet ne save ir savo puiku maista.

Man vel kirba toks gailestis mano augaliukams ir skupumas lotuliukas.gif Skutau siandiena pazastis, o ju sitiek daug doh.gif kaikuriu net nebeina atskirti lengvai, virsune ar pazastis doh.gif, net nezinojau jog pazastys irgi augina pazastis thumbup.gif Kaip jau sakiau, neina atpazinti pazastis ar virsune, tai pagailo man jas skusti, bet pas mane ir taip tankiai susodinta, kad auginti keliais stiebais, tai pagalvojau: jei as leisciau toms storoms ir tvirtoms pazastims truputi ugteleti ir nukirpciau jas iskarto uz ziedyno? g.gif Pazastys vos 5cm., o jau krauna ziedus. Kaip sitoks variantas? nebutu didelio sarsalyno, bet butu daugiau vaisiu, tik ar jie visi sunoktu? g.gif
Lauksiu jusu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 14, 17:58)
Skrandis cia niekuo detas, vis kaltos tos akys  doh.gif Griebi viena, o uz jo didesnis, giebi sita ir dar net neatsikandusi matai koki spalvota apetitna ir vel kliudama uz daigu ir virsdama leki prie grazuojio pomidoro, o kai uzmatai 100 kabanciu peniu tai kaip balerina suktukais, ant pirstu galiuku aplink juos, kol galiausiai pagauna greisi ir lieki alkana  lotuliukas.gif
Ant kiek siltos tos naktys, kad jau galima palikineti pravira siltnami?  g.gif
Sauleje nudege, nuskabyk ir nekreipk demesio, gali ir neskabyti, patys nudzius, bet atrodys nne kaip  schmoll.gif

Prisidedu ir as prie akcijos "Asbestui NE". Neveltui teikiama parama pakeisti visus asbestinius stogus, kad ir kokie vagys ir idijotai sedi valdzioje, bet seip sau pinigu nedalina, uz skardos pakeitima jug nesiulo pinigu? Jau jeigu nuspresta jog asbestinis siferis kenkia budamas lauke, tai koks jo kenksmingumo lygis patalpoje? ypac siltnamyje kur karsta ir dulkes ne taip lengvai issisklaido, o ir kvepuojate ten besidarbuodami giliau. Jis kenksmingas ne tik dulkedamas, jug uzkasti jo negalima! nors atrodo uzkasus nebelieka dulkejimo problemos, bet jis yra ir kazkur irdamas dedasi, siuo atveju eina i jusu pomidorus. Daigams labai gerai ir laistomiems visokia chemija, augintojams irgi gerai, tie kas valgo ir nezino ka valgo, vel gi gerai, juo labiau kad ir kaina mazesne, bet tiems kas juos valgo ir zino ka valgo jau ne toks ir geris  schmoll.gif nors ir nejauti, kad suvalgei nitratais ir kitokiu š... persisunkusi pomidora, bet per laika tikrai pajausi, tik jei tau nemotais ka tu valgai tai el sveikatos problemu visada kaltinsi kazka kita pvz pastoviai lijanti kaimynu suni, bet ne save ir savo puiku maista.
Man vel kirba toks gailestis mano augaliukams ir skupumas  lotuliukas.gif Skutau siandiena pazastis, o ju sitiek daug  doh.gif  kaikuriu net nebeina atskirti lengvai, virsune ar pazastis  doh.gif, net nezinojau jog pazastys irgi augina pazastis  thumbup.gif Kaip jau sakiau, neina atpazinti pazastis ar virsune, tai pagailo man jas skusti, bet pas mane ir taip tankiai susodinta, kad auginti keliais stiebais, tai pagalvojau: jei as leisciau toms storoms ir tvirtoms pazastims truputi ugteleti ir nukirpciau jas iskarto uz ziedyno?  g.gif Pazastys vos 5cm., o jau krauna ziedus. Kaip sitoks variantas? nebutu didelio sarsalyno, bet butu daugiau vaisiu, tik ar jie visi sunoktu?  g.gif 
Lauksiu jusu nuomoniu  4u.gif

baikit gazdint mane blink.gif o tai kaip gyvena zmones su tokeis stogais.tai norit pasakyt kad daigai gerai laikos kad toks siltnamis g.gif reikes kazka galvot bet siemet tikrai ne
Atsakyti
Daiwuxx, nesiparink, išmesi kitais metais. Vat ir pasigirk augintiniais ir šiltnamiu biggrin.gif

Seržai, pas mus naktį žada 10-14 laipsnių, tai irgi TIKRAI paliksiu bent kažkiek tas duris praviras, pas mane jos dvejos (priešingai nei parašyta Protingas šiltnamis, bet ai... biggrin.gif ), nes kitaip tas lašantis vanduo tikrai juos iškamuos.
Atsakyti
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 14, 15:22)
baikit gazdint mane blink.gif  o tai kaip gyvena zmones su tokeis stogais.tai norit pasakyt kad daigai gerai laikos kad toks siltnamis g.gif reikes kazka galvot bet siemet tikrai ne

Ne visiems tas pats nuodas yra nuodas 4u.gif Jus vistsudzio prisivalge tikriausiai ne kaip pasijausit, o pomidorai subujos.
Papildyta:
QUOTE(Osvile @ 2010 05 14, 15:55)
Seržai, pas mus naktį žada 10-14 laipsnių, tai irgi TIKRAI paliksiu bent kažkiek tas duris praviras, pas mane jos dvejos (priešingai nei parašyta Protingas šiltnamis, bet ai... biggrin.gif ), nes kitaip tas lašantis vanduo tikrai juos iškamuos.

pas mus net ir dienomis sitiek nezada doh.gif Dabar sinoptikai rodo 13, o mano termometras 18, nors pries kokias 3 valandas lyjo su ledukis doh.gif
Siandien toki eksperimenta sugalvojau padaryti, darineti duris kas kazkiek laiko, kad nebutu dregmes pertekliaus, bet ir ne sausa, kad butu viduriukas ir pomidorams ir agurkams, tai dabar uzejau, tai net koordinacija sutriko, prikaito iki 48laipsniu, o saules beveik nera doh.gif snipstas is tokiu eksperimentu, teks vedinti.
Atsakyti