as stoglangius palikau pravertus,tik dureles uzdariau.
Susodinau ir aš jau šiandien, vaje, vaje kaip privargau Kaimynė paporino, kad ryt jau negeras mėnulis bus, tai iki sutemų šiltnamy sukausi
o as sodinu po truputi kiekv.diena...ziuriu i pom.bukle
o as turbut savo pomidorus kisiu savaitgali i zeme jei bespesiu...tos dvi dienos taip greit praeina,kad nelabai kazka ir pasidarysi
Daivuxxx, o kada susodinai šiltnamin pomidorus? Atrodo puikiai, šiltnamis irgi karališkas
Mano jau kurį laiką šiltnamyje, tai taip gražiai jau neatrodo Varva vanduo nuo plėvelės, saulė nudegina... Kažką reiks organizuot.
Pirmiausia ir svarbiausia turbūt, kad nuo šiol jau tikrai galima palikti bent menką ventiliaciją nakčiai, kad tas kodensatas nesirinktų.
O tas balintojas, kažin, iš vidaus šiltnamio purškiasi, ar iš išorės?
Dar suku galva, gal bandyt pratraukt po plėvele ar kažkaip agroplėvelės, nes ta nuo laitinė saulė be jokio pavėsiuko tikrai man meškos paslaugą daro
Manau, kad kai jau tokie orai, tai sodini, ką turi, nieko geriau nepriauginsi.
O kokiu tikslu apipurškiat daigus vandeniu?
Mano jau kurį laiką šiltnamyje, tai taip gražiai jau neatrodo Varva vanduo nuo plėvelės, saulė nudegina... Kažką reiks organizuot.
Pirmiausia ir svarbiausia turbūt, kad nuo šiol jau tikrai galima palikti bent menką ventiliaciją nakčiai, kad tas kodensatas nesirinktų.
O tas balintojas, kažin, iš vidaus šiltnamio purškiasi, ar iš išorės?
Dar suku galva, gal bandyt pratraukt po plėvele ar kažkaip agroplėvelės, nes ta nuo laitinė saulė be jokio pavėsiuko tikrai man meškos paslaugą daro
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 13, 22:15)
Tiesa, MB man čia ryte susvaigo, kad mano pomidorai per maži į šiltnamį sodint, tai dabar klausimas, kokio dydžio turi būti daigas, kad jį jau būtų galima sodinti šiltnamin?
Manau, kad kai jau tokie orai, tai sodini, ką turi, nieko geriau nepriauginsi.
O kokiu tikslu apipurškiat daigus vandeniu?
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 13, 21:09)
taip is siferio stoga keite tai sena panaudojom siltnamiui galvoju kad gal nekenks daigam sako kad jis atseit nesveika bet pagalvojus kas jau cia sveika siais laikais
negerai tas asbestinis šiferis..
QUOTE(saintlina @ 2010 05 14, 08:01)
Aha, nuodingos asbesto dulkės, internete galima rasti info.
Pradžiuginom, ane?
QUOTE(saintlina @ 2010 05 14, 08:01)
Tai jau tikrai...O ypač senas,nejuokaukite.Aš tai jau kur namai su tokia sena danga ,stengiuosi toliau laikytis.
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2010 05 13, 22:32)
Susodinau ir aš jau šiandien, vaje, vaje kaip privargau Kaimynė paporino, kad ryt jau negeras mėnulis bus, tai iki sutemų šiltnamy sukausi
nuo 13 jau blogas mėnulis.Aš pusę jau pasodinus ,o kitą pusę šiom dienom planuoju 17; 18; 25; 26
Nu dėl visa ko
Sveikos, pas mane ant keletos pomidorų atsirado tokie lapai. Ieškojau internete, bet nieko neradau, kad būtų panašu. Gal jūs galit ką pasakyt kodėl tokie lapai?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 07:22)
nuo 13 jau blogas mėnulis.Aš pusę jau pasodinus ,o kitą pusę šiom dienom planuoju 17; 18; 25; 26
Nu dėl visa ko
Nu dėl visa ko
o kiek čia laiko tas 'blogas mėnulis' bus?
Ale neturėsiu iš ko rinktis, vistiek teks savaitgalį sodint tai, kas dar nesusodinta. Šiltnamiai jau užsodinti, bet lauke dar daug kas likę. O ir pomidorų žemaūgių dar koks 40 laukui atliko.