Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 13, 17:46)
http://img85.imagesh.../dsci0045zy.jpg
Papildyta:
ai vel nemoku nuotrauku ykelt

O kiek vietos jie turi ten thumbup.gif malonumas po toki siltnami vaiksciot, kaip po maxima su krepsiuku thumbup.gif
O cia mano sarsalynas doh.gif
user posted image
dar paprikos ne pasodintos (kazko neabeauga visai jos g.gif ) ir agurku truksta, tada isvis nezinau kur viska reiks sudet, jei orai neatsils tiek kad galeciau vysninukus isnest i lauka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 13, 19:46)
Papildyta:

Oho bigsmile.gif koks grožis. O koks jūsų šiltnamio plotis? Aš šiemet irgi taip planuoju susodint, bet suabejojau kad netilps pas mane:hm
Atsakyti
Puikūs daigai smile.gif .O tie bortai iš šiferio ,ar jis naujas?
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 11, 19:13)
Šį pavasarį ieškojau MONROE, Kauno ir Vilniaus cheteligus aplėkiau, žalias stoteles...nors sprandą nusisuk - niekur neradau verysad.gif Kur tas sėklas parduoda?

as klausiau moteriskes kuri parduoda MONROEveisles pomidorus jie perka kazkur KAUNE ,bet ten parduoda dideliais kiekias po 500seklu ir daugiau ,bet sake kad turetu but ir parduotuvese ,nors as zvalgiausi nemaciau,taigi negaliu pasakyt kur tiksliai,reiks kai nuvyksiu i turgu pateiraut tiksliau,sake gal BATUROS turi ,jie ten fasuoja seklas ir parduoda nedideliais kiekias ,kai ka suzinosiu pranesiu rolleyes.gif
Atsakyti
[

Siauliu turguje ,tai tikrai prekiauja bent dvi moterys MONROE pomidoru daigais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 13 gegužės 2010 - 20:47
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 13, 12:39)

o negalima ant lapų laistyt g.gif Ir dar, kai pomidoriukai tik "kalasi", tai kažkas minėjo, kad juos užtenka nupurkšti, bet, kai ūgteli, kokie 4-5cm. tai jau reikia lieti, taip?

Kvailas klausimas, bet jūs man papasakokit, kaip jūs eksportuojat savo pomidoriukus į šiltnamį, tarkim, kurių šiltnamis ne tik tik už durų, kur galima rankomis susinešioti, bet, kur reikia su mašina juos eksportuoti g.gif Į kokias dėžes dedat taip? Ir, kai sodinat, tai su tom visom ppomidoriuko indelyje esančiomis žemėmis šiltnamim kišat? Ar reikia tas žemes nukratyti g.gif

Aaagnex, ačiū už nuorodą į balkoninkų forumą ax.gif 

pomidorus laistant lapu aplieti negalima...taip pat jiems nepatinka kondensatas kuris lasa ant ju...apipurskimas yra visai kas kita,o istysai ant ju liet vandeni-kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 05 13, 21:24)
Oho bigsmile.gif  koks grožis. O koks jūsų šiltnamio plotis? Aš šiemet irgi taip planuoju susodint, bet suabejojau kad netilps  pas mane:hm

plotis 4,5 m o ilgis 7,5 m jei gerai pamenu g.gif reiktu vyro patikslinimo del ilgio bet plotis tai tikrai toks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 13, 22:14)
Puikūs daigai smile.gif .O tie bortai iš šiferio ,ar jis naujas?

taip is siferio stoga keite tai sena panaudojom siltnamiui ax.gif galvoju kad gal nekenks daigam sako kad jis atseit nesveika bet pagalvojus kas jau cia sveika siais laikais g.gif
Atsakyti
turiu nusipirkusi Bordo pom.purksti,-ar kas naudojot? ax.gif
Atsakyti
kazin ar labai blogai padariau kad uzdariau nakcei siltnami reikes ryta butinai vaziuot atidaryt turbur kad neiskeptu ora vel silta pranese g.gif o kokioj temperaturoj turi jie but kad geriausei jaustus?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 13, 15:50)
Arba taip apetitas sukilt, kad kaip mazas vaikas pultum prie pomidoru ir jau niekas nesulaikytu, o ispaskos liktu tik isguldyti daigai, kaip pravaziavus su masina per kukuruzu lauka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niu kokio dydžio turėtų būti mano skrandis ir aš pati, kad Greisės visus daigus išguldyčiau, pomidoriukus beskanaudama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 13, 19:46)
Papildyta:

Eina sau, Serzas labai gražiai išsireiškė, kad kaip Maximokėj su krepšiuku galima vaikščioti. Faina, kad jiems yra tiek daug vietos, jaučiu, maniškiai tai lėtai auga, nes žemės per mažai g.gif Niu bet mačiau, mūsų rajone ant langų tokiuose pat induose augina ir gigantiški užauga g.gif Tiesa, MB man čia ryte susvaigo, kad mano pomidorai per maži į šiltnamį sodint, tai dabar klausimas, kokio dydžio turi būti daigas, kad jį jau būtų galima sodinti šiltnamin? g.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 13, 22:04)
pomidorus laistant lapu aplieti negalima...taip pat jiems nepatinka kondensatas kuris lasa ant ju...apipurskimas yra visai kas kita,o istysai ant ju liet vandeni-kita smile.gif

Aiškuma drinks_cheers.gif Aš tik apipurškiu lapukus, o tiesiogiai nelieju vandens ant lapų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 13, 22:14)
kazin ar labai blogai padariau kad uzdariau nakcei siltnami reikes ryta butinai vaziuot atidaryt turbur kad neiskeptu ora vel  silta pranese g.gif  o kokioj temperaturoj turi jie but kad geriausei jaustus?

kol kas naktis siltas pranese,galima palikti ir atvirus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 13, 23:18)
kol kas naktis siltas pranese,galima palikti ir atvirus smile.gif

tai ryt reikes atidaryt ir palikt visai parai atviras duris arba galini langa bigsmile.gif nu vis mokausi as siam reikale naujoke tik antri metai auginu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwuxxxx: 13 gegužės 2010 - 21:26