Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(aaagnex @ 2010 05 13, 15:12)
o pomidoru bus galima pasiskint bent po 1 nuo kai kuriu veisliu? ax.gif

VIENĄ perki - ANTRAS nemokamai..... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 13, 13:15)

Jaučiu, vien tik pamačius daug raudonuojančių, jau soti būčiau lotuliukas.gif

Arba taip apetitas sukilt, kad kaip mazas vaikas pultum prie pomidoru ir jau niekas nesulaikytu, o ispaskos liktu tik isguldyti daigai, kaip pravaziavus su masina per kukuruzu lauka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 13, 15:50)
Arba taip apetitas sukilt, kad kaip mazas vaikas pultum prie pomidoru ir jau niekas nesulaikytu, o ispaskos liktu tik isguldyti daigai, kaip pravaziavus su masina per kukuruzu lauka  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Aš vakar apmulčiavau savo pomidorus - labai arti daigų nedėjau smile.gif .
Mulčiavau smulkinta žole iš po žoliapjovės - šian smirdi kažkokiu silosu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 13, 16:06)
Aš vakar apmulčiavau savo pomidorus - labai arti daigų nedėjau  smile.gif .
Mulčiavau smulkinta žole iš po žoliapjovės - šian smirdi kažkokiu silosu  lotuliukas.gif

Aš tai nušienautą žolytę lauke truputį pravėdinau, pradžiovinau, tai taaaip maloniai kvepia šiltnamis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 12, 17:57)
Kažkada kai maža buvau mes turėjom sodą, tai mama visada tik ir sodindavo lauke ,nes šiltnamio neturėjom, tai jie manau buvo laukiniai ne šiltnaminiai, žemaūgiai tokie, bet pomidorus valgydavom iki sausio vasario mėn. Dar pamenu sakydavo "damskie palčiki" - net nežinau ar yra dabar tokių  smile.gif
O aš šiandien viską susodinau šiltnamin. O 2 pomidorus -jaučio širdį ir matiną pasodinau praeitą savaitę, tai vargšai nugeibę, numėlynavę, ačiū dievui, kad visų nesukišau      thumbup.gif . Bet šiandien šiltnamį 36 laipsniai, nu i vėl per karštą, o palikti negaliu atdaro, tai tie orai nepastovūs nervus vis gadina  doh.gif

O kodel negalite palikti atviro - maniskiai jau senai siltnamyje, jau pomidoriukus augina, paprikos irgi su vaisiais, vakar miegojo atidaromis durimis, - jauciasi puikiai. Siltnamis neisrasojo. Mano jau ir aitrioji gvardija papriku lauke auga ir baklazanai - tegu grudinasi, ner cia ko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 13, 13:37)
Tu jei turesi kokiu idomesniu veisliu sekluciu, tai ir as labai noreciau. Domina visokie: ir aukstaugiai ir zemaugiai, ir visai miniatiuriniai pomidoriukai. Aisku ne uz dyka ax.gif
Jei turetum atliekamu tarkim po pomidoriuka irgi galeciau gale vasaros nupirkt, nes siustis is uzsienio ne visada iseina ax.gif

Galesi ne pirkti - nisuskinti, jeigu uzderes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 05 13, 15:28)
Aš tai nušienautą žolytę lauke truputį pravėdinau, pradžiovinau, tai taaaip maloniai kvepia šiltnamis wub.gif

Aha, as vat susidejau pravedinti - o taip pila siuo metu - kaip is kibiro, silosa turesiu garantuotai blink.gif ....nu is kitos puses - medziu laistyt nereikes tongue.gif , tas irgi gerai.
Atsakyti
Vyšninių,tai daug rūšių auginu smile.gif .Mano irgi naktį atidarytas,nes nėra kada važiuoti unsure.gif
Nu ir vėjas blink.gif ,tikiuosi mano šiltnamių neišvartys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 13 gegužės 2010 - 15:52
user posted image.us/img339/6237/dsci0042g.th.jpg[/IMG][/URL]manp pomidorai siltnami laukiu kritikos kai cia jie atrodo gerai ar blogai ? o koke turi buti temperatura siltnami kad jiems butu gerai nakti bijau palikt atidaryta
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 13, 15:50)
Arba taip apetitas sukilt, kad kaip mazas vaikas pultum prie pomidoru ir jau niekas nesulaikytu, o ispaskos liktu tik isguldyti daigai, kaip pravaziavus su masina per kukuruzu lauka  lotuliukas.gif

Galiu po pomidorais gulėti tas pats,nė vieno nepajudinsiu biggrin.gif nevalgau aš jų,tik dėl šeimos šiltnaį privarau biggrin.gif
Atsakyti
http://img85.imagesh.../dsci0045zy.jpg
Papildyta:
ai vel nemoku nuotrauku ykelt
Atsakyti
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 13, 19:46)
http://img85.imagesh.../dsci0045zy.jpg
Papildyta:
ai vel nemoku nuotrauku ykelt

Na jau labai gražūs tavo pomidorai thumbup.gif
Atsakyti
o kokios temperaturos turi but siltnami kad patiktu pomidorams as uzdariau syvakar vaziuodama namo ir nervuojuos pasiskaiciau kad jus atvirus laikotuser posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
vyras man bando pagaminti pomidorams laikiklius is vielos zalios kazkokios thumbup.gif neatsimenu kaip ten jos orginalios atrodo
Papildyta:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
na kaip manp augintiniai blush-anim-cl.gif
Atsakyti