o po to nelieka siltnamyje zuvies kaulu ? sutrunija per metus ? as kazkaip vis pabijodavau i komposta zuvies atliekas mesti, kad neliktu po to asaku
as tai siandien irgi jau padirbejau siltnamyje neapsikenciau ir istrenkiau i siltnami dezes - viena su pomidorais kita su agurkais, bo jau visai ragai jiems ant palangiu buvo prie topacio dar kelis labiausia apvargusius daigus susodinau, sakiau visai man cik cirik, pernai kai sodiau, tai rinkausi graziausius, o cia negraziausius sodinu, mazdaug- jei nusals nebus gaila, o jei atsigaus, tai valio
Šiandien kasėm , tikrai neradau nei vieno kaulo / Jau turiu strimėlių visą maišą - kasiu vėl
nu tai reikia ir man is saldiklio strimeliu issitraukti, ale jos isskrostos tai gal netiks
beje, as tai dedu meslo i duobutes, tai deti ir to ir to ??
beje, as tai dedu meslo i duobutes, tai deti ir to ir to ??
QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 01, 21:43)
Aš pernai sukasiau visas lašišos galvas, kaulus, laisčiau dilgelėm ir ta gėle, užstrigo pavadinimas, na kaip piktžolė ji, žydi tokiais melsvais skambaliukais . Tai va, pomidorų buvo tikrai labai daug, efektas žymiai didesnis nei laisčiau kažkada kaulamilčiais tais - jie ir smirdėjo, o žuvis nea.
Tiesa ,pasodinau 2 pomidorus šiltnamyje trečiadienį, tai jaučio širdis susisukus tokia , o kitam patiko -stovi patenkintas
Tiesa ,pasodinau 2 pomidorus šiltnamyje trečiadienį, tai jaučio širdis susisukus tokia , o kitam patiko -stovi patenkintas
taukė ir aš visada laistau su ja.
Pas mus kaimynai tiek prisiveise kaciu,kad as bijau,jog mano siltnami su zuvimi uzpuls.Jie visada slankioja aplink mano namus,nes alkani.Tai isivaizduoju,kaip jiems patiktu mano pomidorai.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 01, 17:40)
Nebandžiau,bet manau nepakenks.Užsienyje beveik visur dar deda porą saujų kaulų miltų į duobutę.
Pas mus tai yra pirkti trasu, parasyta zuvis, kaulai ir kraujas tik neparasyta kad organic
Gal kai vel man pasileis kraujas isnosies eiti i siltnami pavarvint ant pomidoru?
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 02, 11:43)
pasirodau ir as kokie pomidorai pas mane fotkinti pries 4 dienas,jau dabar ziuriu vel gerokai yra paauge ir sustoreje
labai gražūs pomidoriukai
Šiandien išsodinau visus savo žemaūgius į šiltnamį, nes apžiūrėjau, kad beta lux jau žiedų prikrovę. O kiti irgi jau dideli,tai surizikavau,kaip bus taip bus
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 01, 21:33)
taukė ir aš visada laistau su ja.
pas mane šiemet taukės kad prisidauginę Galėsiu ne tik aš, bet ir kaimynai visus daržus laistyt.
Pasodinau 28 pomidorus į šiltnamį šiandien, nebėr kantrybės nei man, nei jiems. Mažesnieji dar truputėlį palauks.
Sveikos,
Pirmą kartą bandom užsiimt žemės ūkiu, tai ir pomidoriukų nusprendėm pasiaugint, nes labai juos mėgstam Tai va, šitą temą skaitinėju pasyviai ir viską deduos galvon Aš vakar pusę pomidoriukų jau išgabenau šiltnamin, kas bus tas, nes namie pradėjo jie mėlynuot ir skurst
Gal galėtų kas nufotografuot, kaip ta taukė dabar atrodo Aš miesto vaikas, tik rudeny atsikėlęs į kaimą gyvent, tai nlb pažįstu piktžoles
Pirmą kartą bandom užsiimt žemės ūkiu, tai ir pomidoriukų nusprendėm pasiaugint, nes labai juos mėgstam Tai va, šitą temą skaitinėju pasyviai ir viską deduos galvon Aš vakar pusę pomidoriukų jau išgabenau šiltnamin, kas bus tas, nes namie pradėjo jie mėlynuot ir skurst
QUOTE(saintlina @ 2010 05 02, 19:38)
pas mane šiemet taukės kad prisidauginę Galėsiu ne tik aš, bet ir kaimynai visus daržus laistyt.
Gal galėtų kas nufotografuot, kaip ta taukė dabar atrodo Aš miesto vaikas, tik rudeny atsikėlęs į kaimą gyvent, tai nlb pažįstu piktžoles