Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 05 13, 10:05)
gali buti, kad jie apdege...per karsta arba gal palaistet ant lapu

o negalima ant lapų laistyt g.gif Ir dar, kai pomidoriukai tik "kalasi", tai kažkas minėjo, kad juos užtenka nupurkšti, bet, kai ūgteli, kokie 4-5cm. tai jau reikia lieti, taip?

Kvailas klausimas, bet jūs man papasakokit, kaip jūs eksportuojat savo pomidoriukus į šiltnamį, tarkim, kurių šiltnamis ne tik tik už durų, kur galima rankomis susinešioti, bet, kur reikia su mašina juos eksportuoti g.gif Į kokias dėžes dedat taip? Ir, kai sodinat, tai su tom visom ppomidoriuko indelyje esančiomis žemėmis šiltnamim kišat? Ar reikia tas žemes nukratyti g.gif

Aaagnex, ačiū už nuorodą į balkoninkų forumą ax.gif
Atsakyti
Ka su manimi pirko šiuos pomidorus ,negenimi
http://store.tomatof...r_p/tf-0157.htm
Sėti labai vėlai,kai gavome siuntą,o jau žiedukus krauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 13, 13:29)
Sėti labai vėlai,kai gavome siuntą,o jau žiedukus krauna  smile.gif

Aš irgi turiu iš tavęs Early Wonder daigą - labai stiprus, ruošias žydėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 13, 13:29)
Sėti labai vėlai,kai gavome siuntą,o jau žiedukus krauna  smile.gif

O gal rudeni kaip nors del keliu seklyciu butu galiam susitart wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 13, 14:07)
O gal rudeni kaip nors del keliu seklyciu butu galiam susitart wink.gif  ax.gif

Nu porą mėnesių džius,o po to žiūrėsim.Tiesa bandysiu vieną lauke auginti,galvoju gal gera veislė g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 13, 14:16)
Nu porą mėnesių džius,o po to žiūrėsim.Tiesa bandysiu vieną lauke auginti,galvoju gal gera veislė  g.gif

Tu jei turesi kokiu idomesniu veisliu sekluciu, tai ir as labai noreciau. Domina visokie: ir aukstaugiai ir zemaugiai, ir visai miniatiuriniai pomidoriukai. Aisku ne uz dyka ax.gif
Jei turetum atliekamu tarkim po pomidoriuka irgi galeciau gale vasaros nupirkt, nes siustis is uzsienio ne visada iseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 13, 12:39)
Kvailas klausimas, bet jūs man papasakokit, kaip jūs eksportuojat savo pomidoriukus į šiltnamį, tarkim, kurių šiltnamis ne tik tik už durų, kur galima rankomis susinešioti, bet, kur reikia su mašina juos eksportuoti g.gif Į kokias dėžes dedat taip? Ir, kai sodinat, tai su tom visom ppomidoriuko indelyje esančiomis žemėmis šiltnamim kišat? Ar reikia tas žemes nukratyti g.gif

Aš buvau idelius susidėjusi ant padėklų, o kitus dėžutėse. Taip sudėjau ant galinės sėdynės ir ant žemės su visais padeklais ir dėžėmis. O sodinau be indeliu ir žemių nekračiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 13, 14:37)
Tu jei turesi kokiu idomesniu veisliu sekluciu, tai ir as labai noreciau. Domina visokie: ir aukstaugiai ir zemaugiai, ir visai miniatiuriniai pomidoriukai. Aisku ne uz dyka ax.gif
Jei turetum atliekamu tarkim po pomidoriuka irgi galeciau gale vasaros nupirkt, nes siustis is uzsienio ne visada iseina ax.gif

Ir aš noriu stot į eilę blush2.gif

Galvojau kad liks man daigelių bet vakar iš to skupumo visus susodinau ax.gif kogero nesugrūdau aš jų g.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 13, 14:16)
Nu porą mėnesių džius,o po to žiūrėsim.Tiesa bandysiu vieną lauke auginti,galvoju gal gera veislė  g.gif

Norėčiau pamatyti tavo plantacijas kai jau pomidorai pradeda derėti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 05 13, 15:00)

Norėčiau pamatyti tavo plantacijas kai jau pomidorai pradeda derėti blush2.gif  ax.gif

Nuo liepos mėn. paroda atidaryta mirksiukas.gif Suaugusiems bilietas 10 lt, vaikams - 5 lt.... 4u.gif
Atsakyti
tai pernai įkėliau nuotraukų ir dabar vis įkeliu.Nu įspūdingo nieko,tik gal taip atrodo...Nu aišku kas ateina į svečius,tai labai susižavi vyšniniais pomidorais.
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 05 13, 15:08)
Nuo liepos mėn. paroda atidaryta mirksiukas.gif Suaugusiems bilietas 10 lt, vaikams - 5 lt.... 4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 13, 15:08)

o pomidoru bus galima pasiskint bent po 1 nuo kai kuriu veisliu? ax.gif Tada rasykit adresa bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 13 gegužės 2010 - 14:13
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 13, 15:12)
o pomidoru bus galima pasiskint bent po 1 nuo kai kuriu veisliu? ax.gif  Tada rasykit adresa  bigsmile.gif lotuliukas.gif

aš irgis užsukčiau ax.gif Jaučiu, vien tik pamačius daug raudonuojančių, jau soti būčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 13, 15:09)
*tai pernai įkėliau nuotraukų ir dabar vis įkeliu.Nu įspūdingo nieko,tik gal taip atrodo...Nu aišku kas ateina į svečius,tai labai susižavi vyšniniais pomidorais.
Papildyta:

** lotuliukas.gif

* irnesakyk.gif ir aš jų turiu šiais metais
** hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 13, 15:15)

aš irgis užsukčiau ax.gif Jaučiu, vien tik pamačius daug raudonuojančių, jau soti būčiau lotuliukas.gif

Vat tas ir yra kad neraudonuojančiu o marguojančių ax.gif
Atsakyti