Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

čia opolka.Labai ją geria žiūrėsim kas gausis.Padažams kečupui.
Atsakyti
Vartau žurnaliuką, tai įmesiu info wink.gif

Thomas Philips, ten, kur kažkada buvot įmetę spiralės formos laikiklį pomidormas, tai 150cm. - 3.63 Lt., 180cm. - 4.74 Lt, 210cm - 5.48 Lt.

O šitą, matau, pomidorų trąšos Thomas Philos 1kg. kainuoja 7.36Lt. Gal kas naudojat? "Grūner jan" vadinasi.
Aš tai galvoju, kad jei auginu vazonuose, tai geriau gal skystas pirkti trąšas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 10 gegužės 2010 - 21:33
kazkas raset kad su pieniu raugu reik laistyt labai patinka ar gerai pamenu? tik ysivaizduoju smarve baisi turi but.o tai galima kekviena laistyma daryt su ta smirdalyne?
Atsakyti
QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 05 10, 22:42)
kazkas raset kad su pieniu raugu reik laistyt labai patinka ar gerai pamenu? tik ysivaizduoju smarve baisi turi but.o tai galima kekviena laistyma daryt su ta smirdalyne?

Aha, gal galima nepirkti trąšų, o iš gamtos trąšas pilti ir užtektų jiems? (priminkit, dar, kaip tą raugą daryt ax.gif )

Aj, geras, tame pačiame Thomas Pilips radau, kad galvojų mėšlas pardavinėjamas 5kg. 16,72. Nu blyn, kaimo žmonės kaip užsidirbtų thumbup.gif
Atsakyti
tikrai ššš... prirankioji ir parduodi clap.gif
Atsakyti
O kodėl jūs taip skubat tręšti? g.gif g.gif Ar iš rudens dirva nebuvo tręšta? Aš šiltnamio žemę trešiu tik iš rudens su mėšlu,o paskui visą sezoną trąšų nenaudoju, o auga gan gerai, beto žinau, kad pertręšus azoto trąšomis pomidorai pradeda jas verst nitratais ir kaupt vaisiuose g.gif
Atsakyti
Na, aš patręšiau žemę, nes nežinia, kas per žemė. Žinau tik, kad labai molinga verysad.gif Tai besodindama nusprendžiau, kad likusią dalį reikia susodinti žemes pamaišant su durpėm. Kažin, kuriems seksis geriau augti. Bijau, kad tie molingoje žemėje nudus visai. Gal juos persodinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 11 gegužės 2010 - 07:40
Labuka smile.gif
Kadangi savo daigeliu neprisiauginau (del vietos stygiaus)teks keliaut i turgu pas bobutes apsiprekint-noreciau jusu patarimo ,kurias veisles patartumet? g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 11, 09:46)
Labuka smile.gif
Kadangi savo daigeliu neprisiauginau (del vietos stygiaus)teks keliaut i turgu pas bobutes apsiprekint-noreciau jusu patarimo ,kurias veisles patartumet? g.gif Aciu 4u.gif

Kaip ankstyvą visada auginu betalux šiltnamyje , ji žemaūgė, o taip mėgstamos neturiu, kiekvienais metais perku naujas hibridines ir eksperimentuoju. Aš manau patars kitos mamos iš savo patirties.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 11, 08:46)
Labuka smile.gif

Labukas,
Nueisi į turgų,o ten bobučių jau nedaug .Daug jau visokių profų pardavinėja.Pasiskaitysi ,papasakos ir išsirinksi.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 11, 07:46)
Labuka smile.gif

MONROE -auksataugiai ,ankstyvi ,pernai auginau man labai patiko ,DELFINAI- RAISA ,o taip pateirauk prekeiviu jie patars ,ir kaip priziuret ,kaip trest ir kokiom trasom as jau siemet vaiksciojau po turgu nepirkau ,o klausinejau informacijos dalinasi ,negaili g.gif doh.gif
Atsakyti
help.gif pas mane kai kuriu pomidoru apatiniai lapai pageltonavo,kuriuos buvau pasodinusi siltnamyje doh.gif ka daryti g.gif pas mus rugsti dirva,gal magnio truksta g.gif ka pasiulytumet daryti unsure.gif
Atsakyti